Etusivu » Instakuva postauksen inspiraationa!

Instakuva postauksen inspiraationa!

Tämän kuvan piti olla vain nopea räpsäisy ennen töihin lähtöä. Olin koko viikon tuskaillut, kun en ollut ehtinyt ottamaan asukuvia ja halusin jotain materiaalia instaan. Valonmäärä iltaisin asettaa jo omat haasteensa ja tottakai pilviset säät eivät inspiroi kuvailemaan.

Kuvan suosio yllätti minut täydellisesti. Asukokonaisuutena ihan tavallinen sporttinen työasu höystettynä viime syksyn punaisella neuleella. Idea tähän asuun lähti Happy Holly tikkitakista, jonka ei pitänyt päätyä tänne blogiin. Olin hankkinut sen ihan työmatkoille. Nyt se on ollut koko viikonlopun käytössä. En ole ymmärtänyt kuinka helppo ja siisti matkavaate tikkitakki on. Arvaat varmasti, että lisää kuvamateriaalia on tulossa sen käytännöllisyydestä ja yhdisteltävyydestä.
Ellen tikkitakki // Happy Holly (täältä,klik)*
Collari // Lindex
Paitis // &Other Stories
Farkut // Cellbes (täältä, klik)*
Lenkkarit // Nike
*adlinks
Olen koko kesän karttanut mustaa väriä. Pakko myöntää, että allekirjoittaneelle yksi varma syksyn merkki on paluu takaisin mustaan väriin ja ennenkaikkea mustiin farkkuihin. Tässä kokonaisuudessa mustat lenkkarit toimivat myös todella hyvin. Lenkkarit ovat odottaneet syksyä laatikossa. Niket löysin jo kesällä loppualesta. 

Minulle tämä on harvinaista, että instakuva toimii inspiraationa postaukseen. Useimmiten asukuvat tulevat blogin kautta instaan. Aloinkin miettimään, että miksi en jakaisi asuinspiraatiota myös puhelinkuvien kautta. Mobiilikuvien laatu on kehittynyt huimasti viimeisten vuosien aikana. Tiedän joidenkin bloggareiden käyttävän vain puhelinkuvia. Tässä kohtaan olen ollut vähän vanhanaikainen ja ajatellut asukuvien onnistuvan vain perinteisen kameran kautta. Joka tapauksessa tekniikka kehittyy. 

Nyt alan purkamaan viikonlopun kuvasatoa meidän reissulta Habitareen ja Tampereelle. Takana mielenkiintoinen viikonloppu, joten ollaan kuulolla!


Kaikille kivaa alkavaa viikkoa!

-tuulanneli

10 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  16.9.2018 / 19:56

  Todella hyvä kuva ja kivan rento asu sinulla.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   18.9.2018 / 19:44

   Kiitos Outi 🙂

   ne parhaat asukokonaisuudet löytyvät usein ihan vahingossa!

 2. Melissa
  Kirjoittaja
  17.9.2018 / 05:30

  Puhelinta käytän minäkin paljon blogissa. Tosin oma puhelin on jo vanha ja kamerakaan siinä ei hyvin enää toimi mutta käytän kuitenkin.
  Valo on täällä Suomessa haaste aina mutta itse kyllä tykkään myös pilvisten päivien kuvaamisista kuten myös sateessa kuvaamisesta. Silloin saa erilaisia tunnelmia aikaan ja pystyy leikittelmään hyvin sateella kuten myös asuilla.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.9.2018 / 19:40

   Olen ajatellut ottaa kanssa puhelimen takaisin näihin blogikuviin. Haluan saada kuviin vähän lisää reaaliaikaa. Varsinkin nyt kun ollaan menossa kohti pimeää aikaa, niin se aika kuvaamiselle on rajallinen.

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  17.9.2018 / 14:22

  Todella kiva asu, en yhtään ihmettele, että on ollut suosittu :). Punainen tuo kivasti vähän väriä muuten mustaan lookkiin.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.9.2018 / 19:42

   Mustan ja punaisen väricombo on minulle uusi kiva tuttavuus. Tulen varmasti käyttämään jatkossa enemmänkin punaista.

 4. Katta
  Kirjoittaja
  17.9.2018 / 15:22

  Todella kiva asukokonaisuus! Ymmärrän miksi se on saanut suosion ig:ssä. Pirteä look! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.9.2018 / 19:43

   Kiitos Katta 🙂

   Tämä väriyhdistemänä on ihan uusi, joten sillä oli varmasti uutuusarvoa!

 5. Unknown
  Kirjoittaja
  18.9.2018 / 20:07

  Tosi kiva asu!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   20.9.2018 / 19:44

   Kiitos Heidi 🙂


Looking for Something?