Etusivu » viisi viikon varrelta

viisi viikon varrelta

Viikon inspiroivin muotihetki yhdessä Elle -lehden kanssa. Minulla on ihan muutama paperilehtisuosikki. Elle on lunastanut paikkansa niiden joukossa. Kerran kuukaudessa ilmestyvä lehti sopii parhaiten minun rytmiini. Näin ehdin ainakin lukea lehden rauhassa.  

Viikon lehtileike ja bloginosto. Kirjoitin tämän postauksen ihan elokuun lopussa hankittuani valkoiset rusettilenkkarit. Olin koko kesän puhunut värikkäiden kenkien puolesta ja vähän karttanut valkoisia lenkkareita. Nyt olen töissä käyttänyt melkein joka päivä näitä nahkaisia kaunottaria. 

Tulevan talven yksi suurimmista hiteistä ovat valkoiset nilkkurit! Olen jo yhden valkoisen nilkkurinkauden elänyt kymmenisen vuotta sitten, joten minä peukutan valkoisten lenkkareiden puolesta tällä kertaa. Oma silmä alkaa pikku hiljaa tottua jo Filan Dad Sneakers -tyyliin. Esimerkiksi Pavementin mallistossa oli ensi kevääksi todella makee vaihtoehto paksulla aaltoilevalla pohjalla. Aikuisen tyyliin sopivat malli!
Viikon herkkuhetki Pyynikin Munkkikahvilassa. Sunnuntaina teimme retken Pyynikin Näköalatornille ja tottakai pääosassa olivat nämä kuuluisat sokerimunkit. Raikas ja aurinkoinen syyssää sekä munkkikahvit oli aivan loistava yhdistelmä! Mikä parasta Hans pääsi meidän kanssa ulkoterassille mukaan.

Viikon positiivisin yllätys ja ennenkaikkea asiakkaiden odotusten ylittäminen – näistä asioista täysi kymppi Periscopelle. Olimme lauantaina perheen nuorenparin kanssa illastamassa Tampereella. Olin lukenut tästä paikasta ja halusin päästä testailemaan tätä uutta tulokasta. Periscope sijaitsee Ratinan kauppakeskuksen yhteydessä ja sieltä on upeat näköalat.

Asiakaspalvelu oli ihan huippua. Täytyypä tässä myöntää, että omassa kotikaupungissani en ole tämäntasoiseen palveluun vielä törmännyt. Taitaa kaksikielisyys asettaa omat haasteensa. Tottakai ruoka oli myös maittavaa ja omat valinnat osuivat kohdalleen. Lopuksi vielä tarjoilija ylitti meidän asiakasodotukset ja siitä jäi positiivinen jälki omiin muistikuviin.

Viikon syksyiset kuivakukat. Pikku hiljaa se syksy alkaa hiipiä vaikka nyt onkin ollut huippulämmintä pari päivää. Annetaan syksyn tulla. Nyt on kiva hengähtää ja käpertyä ihan luvan kanssa sohvan nurkkaan.


Kivaa loppuviikkoa sinun arkeesi!

-tuulanneli
14 Comments

 1. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  21.9.2018 / 07:06

  Aurinkoista syysviikonloppua ihana Tuulanneli <3!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2018 / 18:35

   Voi kiitos ihana Minna 🙂 Nyt on todella upeat ja aurinkoiset päivät. Nautitaan näistä!

   Aurinkoa viikonloppuusi!

 2. Ida
  Kirjoittaja
  21.9.2018 / 08:53

  Ihania kuvia!
  Itse käytän adidaksen valkoisia lenkkareita paljon, ne on niin helpot kunvoi vaan heittää pesukoneeseen.
  Mut nyt maistuis tuo kuvan munkki ja aperol spritzer! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2018 / 18:42

   Kiitos Ida 🙂

   Valkoiset lenkkarit toimivat todella hyvin. Nahkaiset aina helppo pitää puhtaina. Puhdistus ja valkoinen kenkäplankki!

   Tuo alkudrinkki oli loistava!

 3. Melissa
  Kirjoittaja
  21.9.2018 / 09:19

  Mä heitin mun valkoiset Niken lenkkarit nurkkaan odottelemaan uutta tulemista, nyt mulla on in punaiset lenkkarit <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2018 / 18:43

   Punaiset lenkkarit kuulostavat myös makeilta! Itselläni vielä puaiset hakusessa.

 4. Reetta Niemi
  Kirjoittaja
  21.9.2018 / 09:38

  Pyynikin näkötorni ja munkit, parasta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2018 / 19:17

   Meidän on monta kertaa pitänyt käydä Pyynikilla munkkikahveilla. Todella kiva paikka!

 5. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  21.9.2018 / 10:45

  Hyvä asiakaskokemus ravintolassa jättää yleensä pysyvämmän muistijäljen kuin ruoka, jopa ruokaihmiselle. Saatan vuosien takaa muista, että joo, ruoka oli tosi hyvää mutta ei enää hajuakaan mitä se oli. Silti saatan muistaa tarkalleen mitä henkilökunta sanoi tai teki.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2018 / 19:35

   Olet niin oikeassa Tuuli 🙂 MInäkin kirjoitin, että ruoka oli OK mutta meidän tarjoilija oli ihan huippu ja sen kyllä Periscopesta muistan.

   Hauskinta oli, että hän nimitti itsensä "karvanaamaksi" . Todella loistava tyyppi ja ihan älytön tilannetaju 🙂 No sitähän se hyvä asiakaspalvelu on!

 6. Hellunen31
  Kirjoittaja
  21.9.2018 / 10:53

  Onnittelut lehteen pääsystä ja tykkään myös esittelemistäsi valkoisista nilkkureista. Juuri tuon kaltaisia olen itselleni koittanyt löytää. Kauniita kuvia postauksessasi ja tuo munkki, se vasta on hyvää. Kaunista viikonloppua ja kiitos piristävästä kirjoituksesta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2018 / 19:38

   Kiitos ihanasta kommentistasi 🙂

   Valkoiset lenkkarit ovat olleet todella kovassa käytössä! Täytyykin putsata ja plankata ne kuntoon viikonlopulla.

   Aurinkoa sinunkin viikonloppuusi!

 7. Katta
  Kirjoittaja
  21.9.2018 / 11:47

  Edelleenkin tuo valkoiset lenkkarit ja asu on toimiva! Sinulla on tainnut olla kiva viikko! Ihanaa viikonloppuakin. ? -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2018 / 19:42

   Kiitos Katta 🙂 joo meillä oli aivan superkiva viikonloppu. Me oltiin koko kesä yritetty sovittaa aikatauluja meidän nuoren parin kanssa. Perheen kanssa vietetty aika on aina parasta!


Looking for Something?