Etusivu » treenikuulumiset – testissä Hypoxi

treenikuulumiset – testissä Hypoxi

Neljän viikon jakso yhdessä Hypoxi – treenin kanssa on ohitse. Tämä treenijakso hurahti todella nopeasti ohi. Tässä kokemuksia treenin ajalta. Hypoxi – jakso kestää vähintään kuukauden sisältäen 12 harjoituskertaa. Säännöllisyys on verenkierron kannalta tärkeää ja siksi Hypoxissa käydään jakson aikana 3 kertaa viikossa. Mittaukset tehdään alussa, puolessa välissä ja sitten jakson lopussa.

Hypoxi – treeni päättyi minulla pari viikkoa sitten. Venytin tarkoituksella tämän ns. loppuraportin kirjoittamista, koska halusin nähdä kuinka tulokset pysyvät ja tapahtuuko vielä muutoksia treenin jälkeen. Olen jatkanut Hypoxin jälkeen säännöllisellä perusliikunnalla, joka on edesauttanut tuloksien pysymistä ja kiinteytymisen jatkumista.
Hypoxin rentouttavin vaihe on 20 minuuttinen tässä  HDC – haalarissa.
Katsotaan lopuksi ne tulokset neljän viikon treenijakson jälkeen. Mittaukset tehdään juuri niistä ongelmakohdista, johon tämä treeni on kohdistettu. Neljän viikon aikana painoa tippui kolme kiloa. Painonpudotukseen olen tyytyväinen, koska se tapahtui ihan järkevästi ja kohdistui niihin vaikeisiin kohtiin.
Vyötärö (kapein kohta)
-3,6 cm
Vatsa (navan päältä)
-5,1 cm
Alavatsa (ylälantio)
-4,6 cm
Pakarat
-1,7 cm
Molemmat reidet
-2,1 cm
Reisi (rentona)
-4,6 cm
Reisi (jalka suorana)
-4,8 cm
Polvi
-2,5 cm
Muutos yhteensä
-29,0 cm
Tyytyväisin olen, että vyötärön ja alavatsan alueelta on lähtenyt senttejä. Treeni todella kohdistuu ongelma-alueisiin. Tämä näkyy minulla siinä, että housun vyötärö ei kiristä ja vaatteet istuvat paremmin. 

HDC-laitteen jälkeen poljetaan polkupyörällä, jossa vaihteleva ilmapaine kohdentaa rasvanpolton ongelmakohtiin. ”Vannehame” kiinnittää sinut tiukasti laitteeseen.
Hypoxin kokemukset;

1. Säännöllinen ja ohjattu treenirytmi – Tämä tuli juuri oikean aikaan, koska minulla oli suuria vaikeuksia treenin aloittamisen kanssa tammikuun sairastelun takia. 

2. Säännöllinen ruokailurytmi – tässä oli plussaa ja miinusta. Plussaa oli terveellisten ruokailutottumusten vakiinnuttaminen. Vaikeinta minulle oli treenipäivien ruokailuaikojen sovittaminen yhteen treenin kanssa. Muutaman kerran tuli liian pitkiä väliaikoja ruokailuihin, joka heijastui energiatasoihin ja ruoka-annoksiin.

3. Annoskoon pieneminen – Olin ihan huomaatta suurentanut annoskokojani tässä vuosien saatossa. Samoin lautasella oli ihan liian vähän vihreää. 

4. Lisäboosti liikuntaan – Hypoxin aikana ei suositella raskasta liikuntaa, etenkin jos haluat kapeammat reidet. Treenin alussa oli juuri palautumassa sairastelusta, joten minulle tämä oli lempeä startti. Nyt olen jatkanut säännöllisellä sauvakävelyllä ja kuntosalitreenillä.

5. Hyötyliikunnan arvostaminen – Olen kiinnittänyt huomiota jälleen ihan arjen perushyötyliikuntaa. Ihan normiarjessa on paljon tilanteita, joissa liikuntaa voi lisätä huomaamatta. Esimerkiksi portaiden hyödyntäminen, työskentely seisoen istumisen sijaan ja  mahdollisimman paljon hyötyaskeleita.

6. Veden juonti – Treenin aikana opin juomaan vettä. Tämä voi kuulostaa jonkun mielestä hassulta mutta esimerkiksi minulla veden juonti unohtuu helposti. Nyt minulla on aina vesilasi vieressä ja pyrin juomaan niitä 2 dl:n annoksia säännöllisesti. Tämän vinkin sain yhdeltä PT:ltä. Vesi imeytyy kehoon paremmin, kun se juodaan sopivina annoksina.

7. Vilkastunut aineenvaihdunta – Minulla painonousun liittyy usein hidastuneeseen aineenvaihduntaan. Vesi, kasvikset & vihannekset ja säännöllinen ruokailurytmi nopeuttivat aineenvaihduntaa. Valkoisen sokerin ja vehnän välttely ovat myös vilkastuttaneet aineenvaihduntaa ja vähentäneet turvotusta.

8. Virkistynyt ja positiivinen mieli – Saavutetut tulokset nostavat aina omaa motivaatiota. Kyllä omat fiilikset nousevat huippuun, kun muutaman vuoden kaapissa olleet nahkahousut sujahtavat jalkaan. Säännöllinen liikunta lisää muutenkin positiivisista mielialaa ja moni negatiivinen asia menettää merkityksensä.  
Lopuksi haluan jakaa vielä vinkin, kuinka voit lisätä vihreää ruokavalioosi. Minulla on varsinkin talviaikaan todella vaikea syödä riittävästi vihreää ja salaatteja. Kesällä ei ole tätä ongelmaa. Vihersmoothie on kiva välipala, joka tuo terveellistä ainesosia ruokailuun. Olen käyttänyt kahta eri lisäproteenia antamaan puhtia päivään. Tässä kuvassa on CocoVin vegeproteiini ja toinen todella hyvä on Voimaruoan uusi 360 vanilja. 

Vihersmoothie
2 dl kauramaito
1 dl proteiinijauhoa, esimerkiksi CocoVi, Voimaruoka 360
1     avocaco, banaani, jokin muu hedelmä
oma maun mukaan mukaan lehtikaalta, babypinaattia, salaattia

Sekoita aineet keskenään sauvasekoittimella ja koristele tarvittaessa. Teen aina yhden annoksen kerrallaan ja nautin se välittömästi. Näin smoothie on aina tuore ja herkullinen.

———————————————————

Tästä on kiva jatkaa tätä kuntoremppaa eteenpäin. Hypoxi on tarjonnut minulle hyvän tsempin eteenpäin kohti tavoitetta.

Kiinnostuitko tästä treenimuodosta? Sinulla on mahdollisuus tutustua tähän Hypoxi – treenihoitomuotoon veloituksetta. Maksuttomassa konsultaatiossa kerrotaan enemmän tästä menetelmästä ja sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan laitteita.

Hypoxi Vaasan yhteytiedot löytyvät täältä (klik). Voit varata sieltä ajan itsellesi maksuttomaan konsultaatioon.


-tuulanneli
// Aikaisemmat postaukset Hypoxi-treenistä voit lukea//

Kadonneet sentit vyötäröltä täältä (klik)
Kadonneen vyötärön metsästys täältä (klik)
//Postaus on toteutettu yhdessä Vaasan Hypoxin kanssa //


20 Comments

 1. Elina // Vauhtihirmun elämää
  Kirjoittaja
  25.3.2018 / 10:30

  Mielenkiintoiselta kuulostava juttu. En olekaan aiemmin ainakaa muistaakseni törmännyt moiseen 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2018 / 20:18

   Tämä on todella mielenkiintoinen ja tehokas treenimuoto!

   Mikä tärkeintä ruokavalio on tässä terveellinen.

 2. Merikapteenin vaimo
  Kirjoittaja
  25.3.2018 / 15:58

  Kiitos, tätä protskujauhetta pitää kokeilla 🙂
  Ihanan pirteät kuvat sinusta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2018 / 20:26

   Kiitos 🙂

   Säännöllinen liikunta tuo aina iloa elämään!

   Olen ihan koukussa tuohon proteeiinijauheeseen ja siitä tulee todella hyvä smoothie.

 3. Melissa
  Kirjoittaja
  26.3.2018 / 05:21

  On hienoa kun löytää itselle sopivat jutut 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2018 / 20:28

   Kiitos Melissa 🙂

   Oikeat jutut auttavat pääsemään tavoitteisiin.

 4. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  26.3.2018 / 05:25

  Ihan mahtavia tuloksia! Todella mielenkiintoinen hoito. Itsellä tuppaa tuo veden juonti jäädä välillä harmittavan vähälle.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2018 / 20:39

   Kiitos Marina 🙂

   Hypoxi on tehokas treenimuoto, joka kohdentuu juuri ongelmakohtiin. Hypoxilla on saatu aikaan upeita tuloksia.

   Veden juonti on tärkeää mutta senkin pitää muistaa kohtuus.

 5. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  26.3.2018 / 10:39

  Hei hirmuisen hyviä tuloksia sinullakin! Onneksi olkoon!
  Näistä tulee niin hyvä fiilis ja tsemppimieli jatkaa terveellisellä polulla eteenpäin.
  Ja kivat kuvat jälleen sinulla 🙂
  Aurinkoista viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2018 / 20:46

   Kiitos Maarit 🙂

   Olen itsekin tyytyväinen tuloksiin, koska meidän iässä ne muutokset tapahtuvat paljon hitaammin kuin esimerkiksi kymmenen vuotta sitten.

   Nyt on tärkeintä säilyttää tämä hyvä fiilis ja jatkaa eteenpäin. Onneksi paino on pysynyt stabiilina vaikka onkin ollut aika paljon tapahtumia tässä viime viikkojen aikana.

   Energistä viikkoa myös sinulle 🙂

 6. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  26.3.2018 / 15:41

  Mielenkiintoinen postaus ja oot kyllä saanut hyviä tuloksia! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2018 / 20:49

   Kiitos Mari 🙂

   Säännöllinen ohjattu treeni on tsempannut minua tavoitteisiin.

 7. Marjo
  Kirjoittaja
  26.3.2018 / 16:38

  Hyvä sinä ja upeasti olet onnistunut!
  Unohdin sanoa kun näimme, että ihan säteilet 🙂
  Aurinkoa pääsiäisviikkoon!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.3.2018 / 20:52

   Kiitos Marjo 🙂

   Olen vasta puoli välissä ja matka jatkuu! Liikunta antaa niin paljon positiivistä energiaa ainakin minulle. Liikunta on ollut minulle aikuisiässä todella tärkeä asia.

   Hypoxi on auttanut minua pääsemään tavoitteisiin ja treenimuotona se on todella hyvä.

 8. Katja
  Kirjoittaja
  26.3.2018 / 20:14

  Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.3.2018 / 18:02

   Kiitos Katja 🙂

 9. Rouva Sana
  Kirjoittaja
  27.3.2018 / 10:22

  Olipa mielenkiintoinen postaussarja. Pidähän meidät ajan tasalla vielä jossain vaiheessa, miten tulosten (ja liikkumisenkin…) kanssa kävi, kun aikaa on vierähtänyt enemmän.

  Noin hyvillä tuloksilla Hypoxin testaaminen kyllä kiinnostaisi. Liikun sen verran säännöllisesti, että tästä paremmaksi omassa arjessa on enää vaikea kuntoilua juuri laittaa. Silti on helppo huomata, kuinka kuntoon pääseminen ei tässä iässä ole enää yhtä helppoa kuin 20 vuotta sitten. Mikä paradoksi.

  Ja tuo proteiinijauhe täytyy laittaa testaukseen :).

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.3.2018 / 18:37

   Kiitos Minna,

   Ilman muuta kirjoittelen kerran kuukaudessa treenikuulumisia. Olen lukenut tässä muutaman kirjan ja nt on taas uusia ajatuksia pää täynnä.

   Olet niin oikeassa tuon mitä ikä vaikuttaa kaikkeen niin kuntoon kuin aineenvaihduntaan. Tässä iässä kaikki tapahtuu paljon hitaammin.

   Minulla on vielä vähän matkaa päätavoitteeseen, joten puolessa välissä ollaan!

   Proteiinijauhe on todella hyvä!!!

 10. Mia / Beauty Highlights
  Kirjoittaja
  28.3.2018 / 14:30

  Olipa mielenkiintoista lukea sun kokemukset ja raporttia tästä! Mua on kiinnostanut jo niin pitkään kokeilla tällaista Hypoxi-jaksoa ja just tänään viimeksi mietin, että pitäisi etsiä täältä pk-seudulta joku paikka, missä näitä hoitoja tarjotaan 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.3.2018 / 18:46

   Olin itsekin yllättynyt tämän Hypoxi -treenin tehokuudesta. Tehokkaat tulokset perustuvat tarkasti mietittyyn kokonaisuuteen.

   Kaikilla osatekijöillä on tärkeä osuus onnistumisessa.

   Suosittelen kokeilemaan 🙂


Looking for Something?