Etusivu » Toukokuu 2020 – kevään paras kuukausi

Toukokuu 2020 – kevään paras kuukausi

Toukokuussa olen nauttinut suurella sydämellä kevään heräämisesta. Minulle toukokuu on yksi lempparikuukausista. Jokaiseen aamuun on ollut superkiva herätä ja nauttia siitä, että vihreys lisääntyy päivä päivältä. Toukokuu on myös meidän prinsessan syntymäkuukausi. Minulla on ollut etuoikeus olla mummina nyt tasan vuosi. Elli tuo iloa jokaiseen päivään ja lasken aina päiviä meidän seuraaville treffeille!

Toukokuun 3 suosituinta postausta

Parasta juuri nyt pukeutumisessa – postauksessa olivat mukana minulle kevään tärkeimmät jutut eli vaaleat värit, pellavajakku ja vintagenahkatakki. Hankin itselleni monen vuoden tauon jälkeen vaalean pellavajakun kevään menoja varten. Poikkeuksellinen kevät perui kaikki menot kalenterista ja jakulle tuli todella vähän käyttöä. Onneksi malli on ajaton ja toimii varmasti monta vuotta eteenpäin. Jutun voit lukea täältä (klik).

Poimintoja viikon varrelta 19/2020 – Viikkopostaukset kuuluvat omiin suosikkeihini. Niihin on aina kiva kerätä viikon huippujuttuja. Viikon 19 paras juttu oli uudet hiukset ja täydellinen raitavärjäys. Nautin jokaisesta minuutista ammattilaisen käsittelyssä.  Postaus täältä (klik).

Yksinkertaisesti se rakkain tyyli – Tästä tuli ehdottamasti yksi lempparipostauksistani mitä olen tässä blogiurani aika tehnyt. Läpi vuosikymmennien se minun rakkain tyyli on ollut valkoinen paitis ja farkut kera valkoisten tennareiden. Valkoinen paitis on se vaatekaapin peruspilari ja monen asukriisin pelastaja. Valkoisia tennareitakin olen omistanut vinon pinon vuosien aikana. Niitä on löytynyt niin paksulla kuin ohuemmalla pohjalla. Postauksen voit lukea täältä (klik).

//omat suosikit//

Toukokuussa hurahdin täydellisesti tankoparsaan. Esimerkiksi viime viikonlopulla teimme yhdessä miniäni kanssa tankoparsaa vuohenjuustolla, joka on meidän molempien suosikki. Yksi parhaimmista resepteistäni tankoparsasta olivat yläkuvissa olevat tankoparsapiirakat vuohenjuustolla. Mikä makuelämys syntyykään vuohenjuuston ja tankoparsan yhdistelmästä. Suositun postauksen löydät täältä (klik).

Toinen suosikkini oli postaus asukokonaisuuksista vuosien 2015-2020 varrelta. Näiden aikamatkojen tekeminen on aina superkivaa. Yksi tärkeimmistä syistä aikoinaan blogin aloittamiseen oli juuri päiväkirjan pitäminen. Nyt vanhojen postauksien lukeminen on mukavaa ja tarinat kuvien takana hyvmyilyttävät joka kerran uudelleen. Suositun asumuistoja vuosien varrelta voit lukea täältä (klik).

tervetuloa aurinkoinen kesäkuu

Tätä me olemme odottaneet koko talven. Nautitaan tulevasta kuukaudesta suurella sydämellä. Kerätään aurinkoenergiaa ja pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme.

Aurinkoista kesäkuuta kaikille!

-tuulanneli

6 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  3.6.2020 / 06:24

  Mun pitäisi tuo tankoparsa ottaa haltuun. Olen joskus vuosia sitten tehnyt siitä jotakin. Silloin en siitä tykännyt, mutta jos nyt olisi makuaisti toista mieltä.

 2. Johanna Huuhtanen
  Kirjoittaja
  3.6.2020 / 12:23

  Ihanan näköinen toukokuu ollut sinulla! Mustakin on aina hurjan kiva seurailla, kun kevät tulee ja luonto herää eloon ?

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  3.6.2020 / 14:58

  Ihanat kuvat täällä toukokuulta! Toukokuussa parasta oli koulujen loppuminen ja oman ukkelin synttärit. Ulkona on ollut myös ihanaa kun ruohokin on niin vihreää, että silmiin sattuu 🙂
  Kaunista kesäkuuta sinulle Tuula <3

 4. Pampula
  Kirjoittaja
  3.6.2020 / 16:19

  Kiitos kivasta blogista! Keto-ruokareseptit kiinnostavat erityisesti! Tähän mennessä olen testannut blogisi ohjeella vasta rahkamuffinsseja, mutta myös pizzareseptit ja muut houkuttelevat! Tankoparsaa fetajuustolla voisin myös kokeilla. Ihanaa kesäkuuta 🙂

 5. HENNA
  Kirjoittaja
  8.6.2020 / 10:26

  Toukokuu oli täälläkin todella onnistunut 🙂 mutta myös tätä kesäkuuta on odotettu niin innolla! ?

 6. Jasmin♥
  Kirjoittaja
  16.6.2020 / 05:30

  Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?

  ♥ Aurinkoista kesää!♥

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?