Etusivu » 6x toukokuussa – asuja vuosien varrelta 2015-2020

6x toukokuussa – asuja vuosien varrelta 2015-2020

Tervetuloa mukaan toukokuun aikamatkalle. En ole ihan varma onko tämä aiheena niin kiinnostava lukijoille mutta allekirjoittaneelle näiden koostepostauksien teko vuosien varrelta on hauskaa. Yksi tärkeimmistäni syistä aikoinaan blogin aloittamiseen oli juuri päiväkirjan pitäminen. Nyt vanhojen postauksien lukeminen on superkivaa ja tarinat kuvien takaa hymyilyttävät joka kerran uudelleen.

//toukokuu 2015//

Näiden asukuvien takana on jo vuosi asubloggaamista ja into oli huikea. Tein postauksia tuolloin joka päivä ja suurin osa niistä liittyi pukeutumiseen. Näin jälkeenpäin ajateltuna ihan hengästyttävä tahti. Toisaalta postauksien tekstit olivat aika lyhkäisiä ja vaatekaappi pursui vaatteita. Nyt olen järkiintynyt shoppailun kanssa. Sporttityylini perustana olivat farkut. Olin tehnyt jopa yhden juhlapostauksen yo-juhlapäivänä. Tämä juhla-asukuva muistuttaa minua yhdestä suuresta mokasta, jonka olen tehnyt. Menin leikkamaan muutama vuosi sitten hapsut pois puserosta. Arvaapas harmittaako nyt!

//toukokuu 2016//

Keväällä 2016 aloitin työt nykyisessä työssäni ja tottakai se vaikutti bloggaustahtiin. Samoin tyyliini tuli olennaisesti mukaan tummansiniset housut ja valkoinen paitis. Tässä vaiheessa esimerkiksi farkut jäivät taka-alalle. Blogissani pääpaino oli erilaisissa tapahtumissa ja meillä oli paljon erilaisia aktiviteettaja täällä kotikaupungissa. Samalla asupostaukset vähenivät todella radikaalisesti.


//toukokuu 2017//

Keväällä 2017 tietoisuuteni kestävään kulutukseen kasvoi ja kiinnostuin kierrättämisestä. Mietin omia kulutustottmuksia sekä sitä, että missä tuote on valmistettu. Osallistuin paljon erilaisiin tapahtumiin niin kotiseuduilla kuin Helsingissä. Muistan tässä vaiheessa kipuilleeni todella paljon asupostauksien teon kanssa. Into oli  hiipunut nollaan!

//toukokuu 2018//

Keväällä 2018 löysin uuden vaihteen päälle asupostauksien kanssa. Kiinnostuin jälleen niiden tekemisestä ja sain paljon positiivista palautetta. Tämä näkyi myös lukijalukujen kasvuna. Kuvia katsellessa huomasin, että rakkaat farkut olivat myös palanneet takaisin. Itse asiassa nämä farkut ovat käytössä vielä tänäkin päivänä. Kuvasarjan ensimmäinen kuva voisi olla hyvin tältä keväältä. Se mikä ei kuulu joukkoon on kyllä tuo vaalenpunainen pitsijakku. Aina sitä ei ymmärrä ostoksiaan!  

//toukokuu 2019//

Viime vuonna toukokuu oli suurten tunteiden kuukausi. Minusta tuli mummi meidän pienen prinsessan syntyessä. Toinen iso asia viime keväänä oli iso ruokaremontti, jonka myötä aloitin ketogeenisen ruokavalion. Ylimmäinen kuva on otettu toukokuun alussa ja toinen vastaavasti ihan loppupuolella. Painon pudottaminen on tuonut lisää rohkeutta pukeutumiseen. Värimaailmassa luotin ruskeaan ja tummempiin sävyihin. Viime keväänä hankin pitkästä aikaa ruskeat housut, jotka olivat luottohousuni koko kevään! 


//toukokuu 2020//

Tänä kevät on ollut vaaleiden sävyjen juhlaa. Olen käyttänyt ensimmäisen kerran vaaleita housuja myös talvella. Olen aina ollut maanläheisten värien ystävä ja tänä keväänä olen halunnut aloittaa jo aikaisin niiden käytön. En tiedeä onko nämä poikkeusolot vaikuttaneet, että olen halunnut enemmän valoa pukeutumiseen tätä kautta. Toinen lempparijuttu on tottakai edellisen postauksen rakkain tyyli farkkujen ja valkoisen paitiksen kanssa. Aina ei tarvitse hankkia uutta vaan voin yhdistellä rakkaita vaatteita uudelleen. Esimerkiksi edellisen postauksen farkut esiintyivät jo toukokuun 2018 jutuissa.


Mukavaa ja aurinkoista toukokuun viikkoa!-tuulanneli
Suositun yksinkertaisesti se rakkain tyyli -postauksen voit lukea täältä (klik)

5 Comments

 1. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  26.5.2020 / 04:51

  Tosi mageita asuja ja kaikki sellaisia, joita voi edelleen käyttää. Tykästyin tuohon vaaleanpunaiseen pitsitakkiin. Tosi kaunis 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  26.5.2020 / 05:52

  On mielenkiintoinen, ehdottomasti jatkossakin näitä 🙂

 3. Life with Satu
  Kirjoittaja
  27.5.2020 / 13:21

  Ihanan postaus ja ehdottomasti haluan nähdä näitä jatkossakin! Olin muuten aikeissa sanoa, että tuo vaaleanpunainen jakku on aivan ihana, käyttäisin samantien jos sellainen vaatekaapissa olisi! Niin on eri maku ihmisillä 🙂

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  27.5.2020 / 21:26

  Monet asut muistankin mutta tuo vaaleanpunainen jakku on minulle ihan vieras. Olen samaa mieltä kanssasi ettei "se ole sinun juttusi". Valkoinen paitis on kyllä sellainen vaatekaapin pelastaja, jota ilman ei oikein tule toimeen. Harmi kun olet leikannut nuo hapsut pois. Ja seepra-avokkaat, joita kuolaan edelleen.

  Kivaa loppuviikkoja ja rapsut Hansille <3

 5. Minna M
  Kirjoittaja
  28.5.2020 / 18:41

  Kaikista muista kuvista tunnistan tyylisi, mutta tuo pitsijakku "ei kuulu joukkoon". Näitä asukuvia oli mukava katsoa ja lukea kirjoituksesi asuista.
  Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?