Etusivu » Torstain lista ja kuulumiset

Torstain lista ja kuulumiset

Mikä oli viikon paras juttu? – Lauantaina tapasin nuoruuden ystäväni monen vuoden jälkeen. Itkuhan siinä pääsi tavatessamme. Tunnemyrsky oli odottamaton itselleni ja tuntui, että vuodet vaan vilistivät silmissäni. Elämä kuljettaa meitä omia polkujaan ja sitten taas tuo yhteen. Ja juttu jatkuu siitä, mihin se jäi joskus nuoruudessa.

Mikä yllätti viikolla? – Tänä vuonna juhannus tuli jotenkin nopeasti. Ihan äskettäin olimme toukokuun alussa ja nyt ollaan jo kesäkuun lopussa. Voi hitsi, kun tämä meidän kesä on lyhyt. Onneksi vielä on muutama kuukausi jäljellä. Nautitaan näitä päivistä.

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Vaihtelevat säät. Täällä rannikolla lämpötilat eivät ole nousseet samalle tasolle kuin muualla Suomessa. Olen ihmetellyt tätä monena päivänä.

Arvosana kuluneelle viikolle? – kiva kesäviikko arvosanalla 9+.

Viikon asu? – Tästä sinisestä Cellbesin mekosta on tullut todellinen lempparimekko. Mekko sopii niin moneen menoon ja se on mitoitukseltaan täydellinen. Mekko on vuoritettu ja siksi sen alle ei tarvitse laittaa mitään. Juuri tälläiset vaatteet ovat niitä todellisia luottovaatteita.

Nyt olen tänä kesänä löytänyt oman mekkotyylin, josta tykkään sata lasissa. Nämä yksiväriset mekot ovat vaan minun juttuni. Näissä minä viihdyn. Tilasin tänään itselleni beigen värisen mekon, jossa on samoja elemettejä kuin tässä sinisessä. Vielä haaveilen, että löytäsin jostain sen vihreän mekon.

Viimeisin hankinta? – Varmaan arvaatkin näitä kuva katsellessa, mikä on ollut viimeinen hankintani. Vihdoinkin ehdin hakemaan kesäkukkia terassille. Bongasin edullisen tarjouksen facebookissa ja niin suuntasin vapaapäivänäni ostamaan kukkia. Nyt minun pitää sitten huolehtia näistä kukista etteivät ne nuukahda. Se ei ole olekaan aina se helpoin juttu minunlaiselle antiviherpeukalolle.

Miten olet voinut? – Pikku hiljaa alkaa kiireet heliittämään. Kesätyöntekijät pysytyvät ottamaan vastuuta ja hoitavat hommansa loistavasti. Nuorten kanssa on ihan huippua tehdä töitä ja he tuovat uusia tuulia työyhteisöön. Saan aina lisäboostia itselleni ja sekä uudenlaisia näkökulmia asioihin. Toukokuu ja kesäkuun alku menivät vähän sumussa ja en ollut ihan tyytyväinen elämänlaatuuni. Toisaalta nämä matalapaineet kuuluvat ihan normaaliin elämänrytmiin.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Nyt nautitaan tästä upeasta kesästä. Enpä muistakaan, koska olisi ollut näin lämmintä myös alkukesästä. Meillä on tiedossa yhteistä aikaa golfkentällä ja muutama kilpailukin on tulossa lähipäivinä. Kaiken kiireen keskellä olen löytänyt golfin pelaamisen ilon. Toivottavasti osaisin pitää pelaamisen rennolla tasolla. Saan niin paljon boostia ulkoilemisesta ja yhdessäolosta murun kanssa viheröillä.

Mukavaa juhannusta kaikille teille ihanille!

Follow my blog with Bloglovin


Looking for Something?