Etusivu » Perjantain lista ja kuulumiset

Perjantain lista ja kuulumiset

Heipparallaa kaikille, täällä taas ollaan kuukauden tauon jälkeen. Paluun kunniaksi viimeisimmät kuulumiset.

Mikä oli viikon paras juttu? – Viime sunnuntaina syntyi meidän toinen prinsessa. Nyt olen siis virallisesti tuplamummo.

Mikä oli viikon/kuukauden yllättävin asia? – Se kuinka nopeasti tämä kuukausi on mennyt. Päällimmäisenä kuitenkin se, että minulla ei ole ollut huonoa omaatuntoa tämän blogin suhteen. Pitääkö olla huolissaan? Ehkäpä ei. Syksyn tullen löytyy taas aikaa enemmän tällekin somekanavalle.

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Kuluneet viikot ovat olleet täynnä kivoja asioita. Ainut asia mikä huolettaa on meidän kiihtyvä koronatilanne. Olen saanut jo myös toisen rokotteen mutta itselläni ei ole mitään hinkua vielä ulkomaille.

Viikon asu – Olen tänä kesänä löytänyt mekot, kiitos kuuluu näille yksivärisille rimpsumekoille. Olen parina viime kesänä etsinyt sitä täydellistä kuosimekko huonolla menestyksellä. Pakko myöntää, että olen vähän kuosikammoinen. Alkukesästä laitoin kierrätykseen kaikki viime kesän kuosilliset tunikat, koska tiesin etten tule niitä käyttämään. Tämä oli todella oikea päätös. Tämä beigen mekon löysin jälleen Arketin alesta kohtuuhinnalla.

Kesän suosikkiasusteeni on ollut hattu. Löysin alkukesästä täydellisen kesähatun. Tämä on muuten minun ensimmäinen tämäntyyppinen hattu. Instassa hattu onkin ollut melkein jokaisessa kuvassa niin golfkentällä kuin asukuvissa.

Miten olet voinut? – Kiitos hyvin. Tänä kesänä olen löytänyt jälleen golfin golfin pelaamisen ilon ja olemme viihtyneet murun kanssa paljon viheriöillä. Tottakai kesän upea sää on myös innostanut ulkoilemaan enemmän. Kiitos osaavien kesätyötekijöiden olen heinäkuussa tehnyt vähän lyhempää työviikkoa ja näin nauttinut kesästä.

Tämä kesä tulee jäämään mieleen juuri näistä upeistä keleistä ja lämpimistä kesäilloista.

Millä fiiliksellä tuleviin viikkoihin – Nyt nautitaan vielä näistä jäljellä olevista kesäviikoista sata lasissa. Viikon päästä menemme katsomaan meidän pikku prinsessoja. Olemme nyt iltaisin soittaneet videopuheluita mutta tottakai on ihan huippua nähdä livenä perheemme uusi jäsen. Muistan aina kun sain Ellin ensimmäisen kerran syliini. Sen tunteen oman elämän jatkumosta voin kokea jälleen uudelleen. Tuplamummina on supermukavaa olla!

Tässä nopeat kuulumiset menneeltä viikolta. Eiköhön tässä taas päästä pikku hiljaan vauhtiin myös täällä blogin puolella!

Postauksen kuvat; Click by Nelli


Looking for Something?