Etusivu » Kumman valitset?

Kumman valitset?

Bongasin tämän haasteen Katjan Optimismia ja Energiaa -blogista. Olen aina rakastanut blogihaasteita ja tottakai halusin tarttua heti tähän haasteeseen. Aihe on sopivan kevyt tähän kesänaloitukseen ja blogitauon selättämiseen.

Mutta sitten haasteeseen! Kumman valitset?

Kevät vai kevät?

Tässä mietin hetken. Valitsen kuitenkin kevään, koska silloin kaikki kiva on vasta edessä. Kesällä vaan nautitaan ja katseet kääntyvät jo kohti syksyä. Olen kevään lapsi ja elän jokaisella sielullani luonnon heräämistä.

Järvi vai meri?

Olen asunut nyt merenrantakaupungissa melkein parikymmentä vuotta. Meri on minulle tällä hetkellä se luonnollisin valinta. Lapsuuteni vietin järvimaisemissa mutta meri on aina kiehtonut minua enemmän. Rakastan meren sinisyyttä ja sen huokuva vaarallisuus kiehtoo jollain selittämättömällä tavalla.

Lenkkeily vai sali?

Tämä valinta on vähän vuodenajasta riippuvainen. Talvella käyn salilla, jos vain aikaa riittää. Lenkkeilen kuitenkin vuoden ympäri ja näin kesäaikaan kävelen useita kilometrejä golfkentällä.

Lukeminen vai kuunteleminen?

Tällä hetkellä kuunteleminen on valintani. Lukeminen on jäänyt viimeisten vuosien aikana kokonaan.

Tv-sarjat vai elokuvat?

Pidän siitä, että loppuratkaisu tulee parin tunnin sisällä eikä siihen mene montaa viikkoa. Tottakai katson tv-sarjoja silloin tällöin. Paheeni on sitten ahmia niitä monta tuntia kerralla suoratoistopalveluiden kautta.

Rikkaus vai rakkaus?

Tämä on superhelppo, tottakai RAKKAUS!

Kissat vai koirat?

Meillä on maailman ihanin karvapallero nimeltään Hans. Olen aina ollut koiraihminen.

Hulavanne vai hyppynaru?

Tässä kohtaan on pakko myöntää ettei kumpikaan. Hulavannetta en ole koskaan kokeillut ja hyppynarusta ei ole kuulunut suosikkeihin.

Risotto vai pasta?

Vaakakuppi kallistuu loppujen lopuksi ehkä enemmän pastan puolelle. Risottokin on ihan ok mutta usemmiten valitsen pastan.

Instagram vai tiktok?

Tämä on superhelppo eli tietenkin instagram. Tiktok ei ole juttuni ja yksinkertaisesti aikani ei riittäisi siihen. Nytkin taistelin aikapulan kanssa näiden kahden blogin ja instan välillä. Viime kuukausien aikana insta on vienyt voiton selvin numeroin ja blogi on uinunut pieneen uneen. Insta on vaan niin paljon nopeampi ja helpompi somekanava ylläpitää kiireisessä arjessa. Blogiani kirjoittelen ihan fiiliksen mukaan omaan rauhalliseen tahtiin.

Aktiivisesti päivittyvää instagram tiliäni voit seurata @tuulanneli. Tervetuloa mukaan!

Mukavaa juhannusviikkoa kaikille!


Looking for Something?