Etusivu » Toppis sävy sävyyn ruskan kanssa

Toppis sävy sävyyn ruskan kanssa

//Postaus sisältää mainoslinkkejä***//

”Väriä syksyyn” sopii loistavasti tämän postauksen teemaan. Olen aivan superinnoissani näistä ruskakuvista, jotka otimme viikko sitten tässä meidän hoodeillamme. Kerrankin kaikki oli kohdallaan ja aurinko paistoi kauniisti puiden lehtien läpi. Meidän syksy on ollut juuri nyt kertakaikkiaan upea.

Tänä syksynä olen ollut todella iloinen takkien väriskaalasta. Jokaiselle löytyy varmasti se oma suosikki ja sen todellakaan ei tarvitse aina olla se musta. Olen jo usean vuoden ajan suosinut takeissani luonnonläheisiä värejä. Tällä hetkellä omistan vain yhden musta toppatakin.

Valitsin itselleni yhteistyön merkeissä Cellbesin*** mallistosta tämän ruosteenruskean toppiksen, joka on jo ehtinyt kerätä huomiota stooreissani. Ihastuin itsekin tähän sävyyn ensi silmäyksellä. Tämä on hyvä vaihtoehto rakkaalle vihreälle toppiksille. Takin malli on yksinkertainen ja tämä antaa mahdollisuuden stailata takkia moneen menoon.

Näissä kuvissa minulla on ruskeat asusteet. Beigen ja ruosteenruskean väriyhdistelmä on pehmeä sporttisempi vaihtoehto. Tottakai se tyylikkäin vaihtoehto on aina täysin mustat vaatteet alle. Itse suosin todella paljon tätä vaihtoehtoa takkien kanssa. Siksi se värikäs takki toimiikin aina niin hyvin.

Cellbesin*** takkivalikoima on nyt parhaimmillaan ja sieltä löydät uusia värejä kohtuuhinnalla. Nyt sinulla on mahdollisuus saada kaikista takeista -25%. Kannatta käydä kurkkaamassa mitä sieltä löytyy.

Olen löytänyt ihan uudenlaista intoa syksyn myötä. Kesällä on lupa vähän ottaa rennommin ja laiskotella mutta itselleni se ei välttämättä ole se paras olotila pitemmällä aikavälillä. Näin syksyllä on kiva laittaa itsensä kuriin ja ottaa skarpimpi ote arkeen. Se on jännä kuinka uuden sesongin alussa on superkiva jälleen palata niiden unohtuneiden lupauksien ja tavoitteiden äärelle. Jokainen päivä on aina uusi startti!

Tähän liittyen olen ottanut kuntosalinkortin jälleen käyttöön ja maanantaina olin kuntosalilla vuoden tauon jälkeen. Sunnuntaina on vielä yksi golfkilpailu ja sen jälkeen laitan mailat talvisäilöön. Sitten on aika ryhmäliikunnan.

Mukavaa viikonloppua kaikille näiden värikkäiden syyskuvien kera

Tikattu pitkä toppatakki // Cellbes ***

Mustat farkut // Cellbes***

Neulepusero // Arket

Laukku // &Other Stories

Nilkkurit // Vagabond

Aurinkolasit // Gucci

2 Comments

  1. 9.10.2022 / 18:16

    Oi, miten ihana tunnelma kuvissa. Upeat värit. Ihana takki!

    Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?