Etusivu » Poimintoja viikon varrelta 41/2022

Poimintoja viikon varrelta 41/2022

Hiuspanta – Näitä olen katsellut pitempään ja nyt löysin itselleni sopivan, johon tykästyin ensi silmäyksellä. Olen ollut nuoruudessani innokas huivien käyttäjä eli olen käyttänyt niitä hiuspannan korvikkeena. Tämä on helpompi vaihtoehto ja loistava pelastaja huonolle hiuspäivälle.

//Mainos Taitoavain #prtuote // yhteistyö on toteutettu Instagramin puolella//

”Se mihin huomio kiinnittyy, kasvaa ja vahvistuu. Huomaa siis kaunis ja hyvä, mahdollisuudet ja kiitollisuuden aiheet elämässäsi.”

Yhteistyön merkeissä olin mukana vaikuttajien Vireä-yhteisössä. Meillä oli kuukauden ajan viikottaisia tapaamisia, joissa käsittelimme tavoitteisiin, onnistumiseen ja työvireyteen liittyviä asioita.

Kokoontumiset on järjestetty Zoom-tapaamisina, jolloin olet voinut osallistua tapaamisiin mistä tahansa. Vaikuttajaryhmän vetäjänä on toiminut business coach ja yrittäjä Mari Autio Taitoavain Oy:stä. Hän on todella innostava ja sparraava yhteisönvetäjä. Olen henkilökohtaisesti saanut paljon hyödyllisiä vinkkejä niin työ- kuin vaikuttajarooliini.

Yhteisön innoittama olen pysähtynyt miettimään lähiajan tavoitteita niin työssäni kuin tässä vaikuttajan roolissani. Välillä on tärkeää pysähtyä miettimään mitä tavoittelee ja mitkä asiat ovat juuri sinulle tärkeitä. Samoin koulutus antoi eväitä ajanhallinnan tehostamiseen. Itselleni on tärkeää löytää tasapaino päivätyön ja somen välillä.

Parasta koulutuksessa oli vertaistuki ja tutustuminen uusiin ihmisiin. Keskustelut toisten vaikuttajien antoivat uusia näkökulmia omaan tekemiseen. Sparraaminen antaa aina boostia oman toiminnan kehittämiseen sekä rohkeutta kokeilla uusia juttuja.

Kiitos kaikille mukana olleille, joiden kanssa sain jakaa tämän inspiroivan koulutuksen. Yhdessä olemme aina vahvempia.

Kanatortillat – tuulannelin keittiö on elänyt todellista hiljaiseloa viimeiset kuukaudet. Tämä kuva on peräisin instagramissa toteutetusta Naapurin Maalaiskanan yhteistyöstä, jossa tein kanatortilloja. Aikapulan vuoksi kokkailut ovat jääneet todella minimiin. Tykkään puuhailla keittiössä ja erityisesti se jauhoilla sotkeminen on sydäntä lähellä. Toivottavasti kohta pääsen taas toteuttamaan ideoitani myös keittiöön.

Villakangastakki – Siis tämä on klassikko, joka toimii lukuisissa erilaisissa tyyleissä. Tykkään, että villakangastakki tuo tiettyä skarppia otetta tyyliin. Tänä syksynä olen löytänyt uudelleen tämän vanhan rakkaan vaatteen eli beigen villakangastakin, jonka olen hankkinut peräti kolme vuotta sitten. Tässä näkee kuinka klassikko toimii vaan vuodesta toiseen.

Vaalean villakangastakin alle on kiva pukea täysin tummat vaatteet. Näin tulee kontrastia ja takki pääsee oikeuksiinsa. Mustaa villakangastakkia olen aina vierastanut. Se on jotenkin synkkä ja minulta ainakin täysin musta takki vie värit kasvoilta.

Golfkesä – Otetaan tähän vielä rakkaan harrastukseni kesän viimeisen kierroksen kuva. Nyt olen laittanut golfbägin talvivarastoon odottamaan ensi kautta. Golfkesä 2022 oli loistava ja antoisa. Olen löytänyt vihdoin ja viimein pelaamisen ilon ilman turhia paineita. Olen hyväksynyt omat rajani taitojeni ja kuntoni kanssa.

Iän myötä oman rajallisuuden hyväksymiselle tulee ihan uudet standardit. Tähän törmäsin konkreettisesti pari päivää sitten bodybalance tunnilla. Laskujeni mukaan olen ollut edellisen kerran viisi vuotta sitten ohjatulla jumppatunnilla. Tämä tauko näkyi järkyttävällä tavalla huonona liikkuvuutena. Tajusin kuinka hyvässä kunnossa olenkin ollut vuosia sitten ja nyt olen päästänyt itseni huonoon jamaan varsinkin liikkuvuuden osalta. Aikaisemmin bodybalanceen kuuluvat joogaliikkeet sujuivat leikiten, nyt loppuivat voimat kesken. Tästä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin suunta ylös! Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uudelleen.

Mukavaa, kun piipahdit täällä seurassani!

1 Comment

 1. Riitta Salminen
  26.10.2022 / 09:03

  Nämä sinun blogisi kirjoitukset uppoavat minuun tehokkaasti ja niitä on ilo lukea. Pelaan itsekin golfia ja ymmärrän rakkautesi lajiin. Viime kesänä en juurikaan pelannut sillä puolisoni sai marraskuussa 2021 aivoinfarktin ja olen hänen omaishoitaja. Petterille golf oli myös suuri intohimo mutta ainakaan tällä hetkellä hän ei pysty pelaamaan enkä ole hennonnut itse lähteä pelaamaan. Elämä on välillä hyvinkin raskasta.

  Kysyisin mikä tuo sinun musta liivisi tuossa hiuspantakuvassasi on?

  Valoa syksyyn!

  Terveisin Riitta Lpr

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?