Etusivu » terveiset somelomalta

terveiset somelomalta

Heipparallaa murut! Eipä ollut tarkoitus pitää näin pitkään radiohiljaisuutta mutta nyt ollaan takaisin. Tämän parin viikon someloma teki todella hyvää ja nyt on taas kiva kirjoitella. Listataan näin aluksi parin viikon parhaat räpsyt. 


Golfkausi on päässyt vihdoin ja viimein vauhtiin. Illat ovat vierähtäneet täydellisesti viheriöillä nauttien upeista kesäilloista. Pelikunto on vaan hukassa mutta se ei haittaa tahtia. Nyt nautitaan yhteisistä hetkistä murun kanssa.Viikon kakkukuva. Viime sunnunataina oli vuorossa perheen nuorimmaisen synttärikakku. Perinteinen mansikkakakku on kakkujen aatelia.Viikon marja on ehdottamasti mustikka. Olen joka ilta napsinut näitä golfkierroksen aikana (sen minkä olen ehtinyt).
Viikon haasteellisin paikka. Meidän kentän metsäväylillä tapahtuu aina. Tässä kuvassa olen itse asiassa väärällä väylällä ja todellinen menosuunta on päinvastainen. Kahdella lyönnillä päästiin tästä yli metsän oikealle väylälle. Hyvä minä!

Viikon herkullisin jälkiruoka yhdessä murun kanssa. Lämmin kesäilta huokutteli tämän vanhan parin terassikierrokselle. Suomen kesä on niin lyhyt ja tälläiset trooppisen lämmön illat harvinaisia. Nautitaan nyt tästä lämmöstä!Viikon kukka on lumpeenkukka. Meillä on golfkentällä pieni lampi, johon tulee muutama lumpeenkukka. Olen aina ihaillut näitä pieniä kaunokaisia. Onneksi tällä kertaa oli kamera mukana!
Viikon upein iltahetki. Vaasa on kaunis kesäkaupunki.Aurinkoista kesäpäivää kaikille!

-tuulanneli


4 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  24.7.2016 / 16:03

  Ihania hetkiä ollut sinun viikossasi.
  Kivaa sunnuntaita!

 2. Teija Hakula
  Kirjoittaja
  25.7.2016 / 04:06

  Olipa ihana, kesänmakuinen postaus <3 Oikein hehkut ekassa kuvassa,
  pinkki väri on kuin tehty sua varten! Someloma tekee välillä niin hyvää.
  Nautitaan nyt suvesta ja lämmöstä, sometellaan sitten enemmän syksymmällä,
  kun tuuli ulvoo nurkissa ja sataa vaakasuorassa, eikös 🙂

 3. Marjo
  Kirjoittaja
  25.7.2016 / 06:15

  Ihanaa, että olet palannut somelomalta 🙂 ja mitä kesäkuvia. Olet kyllä aika taitava jos olet selvinnyt tuosta "puuntakaalyönnistä" takaisin väylälle. Hyvä sinä!!! Aurinkoa viikkoosi…

 4. Katja/Optimismiajaenergiaa
  Kirjoittaja
  27.7.2016 / 06:19

  Ihania kesäkuvia! Aurinkoista viikkoa sinulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?