Etusivu » ne tärkeät yksityiskohdat

ne tärkeät yksityiskohdatRakastan yksityiskohtia ja asusteet ovat aina tärkeässa roolissa. Pienet asiat tekevät arjesta luksusta. Tämän kesän suosikkiasusteet ovat olleet Guccin aurinkolasit ja mustavalkoiset By Malene Birgerin puhelimen suojakuoret. I just love it!

Yksi tärkeimmistä asioista minulle ovat kuitenkin kynnet. Itse olen vannoutunut ranskalaisen manikyyrin ystävä. Rakastan tätä klassikkolakkausta. Luin tässä todella mielenkiintoisen artikkelin Glorian kotivuilta, kuinka maailman tunnetuin kynsityyli sai alkunsa. Näyttelijälegenda Marlene Dietrich suosi tätä tyyliä jo 1930-luvulla. Artikkelin mukaan kynsityyli syntyi tarpeesta säästää aikaa. Hollywoodin naisnäyttelijöiden asujen vaihdot ja niihin sopivat lakkaukset veivät elokuvatuotannossa liikaa aikaa. Luonnollinen lakkaus antoi kynsille huolitellun ilmeen ja sopi moneen asuun. Kynsityyliä alettiin nimittää ranskalaiseksi, koska nimi antaa vaikutelman tyylikkyydestä ja ajattomuudesta. 

Oma kynsilaatuni on niin heikko, joten minulla on ollut geelaus jo yli viisi vuotta. Vuosien varrelta ranskalaisesta manikyyristä on tullut tärkeä osa tyyliäni. Voisi sanoa vaikka sanoa tuulannelin tavaramerkki. Kauniit ja huolitellut kynnet huomataan aina. Millaiset ovat sinun lempparikynnet?


-tuulanneli

6 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  13.7.2016 / 22:18

  Kauniisti hoidetut kynnet tekevät koko kädestä kauniin. Siistit ja lakatut ovat omat kynteni.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

 2. Kristiina Kortelahti
  Kirjoittaja
  14.7.2016 / 06:54

  Tuollaisia kynsiä ihailen kyllä toisten käsissä, mutta itselleni ei tunnu omalta mikään tyyli, paitsi ihan lyhyeksi leikatut (kynsileikkurilla, ei saksilla tai viilalla) ilman kynsilakkaa. Joskus innostun kokeilemaan lakkausta, mutta päivän, parin päästä otan sen pois kun en osaa olla.

 3. Marina / Dioriina
  Kirjoittaja
  14.7.2016 / 09:50

  Itse en osaa olla samoilla lakkauksilla montaa päivää. Harvoin myöskään olen ilman lakkaa 🙂 Ranskalainen manikyyri on siistin näköinen ja olenkin sitä tehnyt myös muilla väreillä kuin valkoisella.

 4. Belladonna
  Kirjoittaja
  14.7.2016 / 18:44

  Olen useamman kerran kiinnittänyt kuvissa huomiota sun kauniisiin kynsiin! Itse lakkaan kynsiä vaihtelevasti, useimmiten vaaleilla sävyillä. Joskus tulee kausia, jolloin tykkään käyttää tummia ja näyttäviä kynsilakkoja.

 5. Sara S.
  Kirjoittaja
  16.7.2016 / 07:59

  Vuosia sitten mullakin oli aina ranskalainen lakkaus. Nykyisin lakkaan itse, suosin lyhyitä kynsiä ja väreissä nudea.

  Ihanaa viikonloppua !

 6. Nimetön
  Kirjoittaja
  6.5.2020 / 12:14

  Mun huomio kiinnittyy sun sun puhelimeen ja sen kuoriin, ihanat <3 Oon sitä mieltä et puhelin ansaitsee tyylikkäät suojakuoret, koska se on koko ajan esillä arjessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?