Etusivu » komiasti asuntomessuilla

komiasti asuntomessuilla

Sunnuntaipäivä vierähti asuntomessuilla Seinäjoella. Nyt täytyy antaa järjestäjille täydet 10 pistettä. Tahtoa ja tekoja eli komiat messut olivat seinäjokelaiset järjestäneet. Vaihtoehtoja oli runsaasti ja varmasti jokaiselle löytyi se mieluinen kohde. Tähän postaukseen valitsin yksinkertaisia yksityiskohtia, joihin kiinnitin huomiota. 

Oma suosikkini oli Lakka Lakeus ja varsinkin sisustus sai minut ihan pähkinöihin. Postauksen ensimmäiset kuvat ovat kyseisestä kohteesta. Nahkainen Barcelona tuoli on todellinen unelma. Balmuirin sisustustavarat istuivat kanssa kivasti kokonaisuuteen.

Mustavalkoisen ystävänä kameraani tallentui paljon yksityiskohtia ihan näiden perusvärien ympärille. Mielenkiintoisin mustavalkoinen teema löytyi Vieskatalo Valokista, jossa keittiön seinäkuviot oli toteuttanut graafinen suunnittelija Irina Huila. Alakuvassa olevat kuviot oli piirretty vapaasi tussilla suoraan seinälle. Mielenkiintoinen ja uniikki toteutus!

Messuilla oli paljon kivoja kukka-asetelmia ja viimeisessä kuvassa minun suosikkini tummanpuhuvat petuniat. Pikkasen väriä mukaan tähän postaukseen. 


-tuulanneli

2 Comments

 1. Tuula's life
  Kirjoittaja
  27.7.2016 / 18:25

  Ihastuttavia yksityiskohtia olet tallentanut. Olen itse aina ollut mustavalkoisen sisustuksen ystävä, joten nämä "iskivät".
  Nuo Barcelona-tuolit ovat upeat!
  Kivaa viikkoa!

 2. Suffeli
  Kirjoittaja
  1.8.2016 / 07:09

  Kivan reippaita sisustuksia olemukseltaan, tuntui että niistä sai heti virtaa omaan olemukseen:). Mustavalkoisuus on sellainen tyylimuoto jota täältäpäin ei löydy ollenkaan mutta näyttää aina pohjoismaisissa sisustuksissa todella raikkaalta! Mukavaa elokuun alkua sinulle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?