Etusivu » täydellinen lohtuvaate – musta tikkiliivi

täydellinen lohtuvaate – musta tikkiliivi

// postaus sisältää mainoslinkkejä*//
Syksy on tuonut rakkaita klassikoita takaisin vaatekaappiini. Yksi näistä on perustikkiliivi. Tätä jos mitä vaatetta voi kutsua täydelliseksi lohtuvaatteeksi. Tikkiliivi on mukava pitää ja se on vaan niin helppo vaate. En siis yhtään ihmettele sitä kyselytulvaa minkä sain, kun latasin ensimmäisen kuvan tikkiliivistä instaan.

Meillä aika monella taitaa löytyä se lyhyt tikkiliivi mutta tämä pitempi versio on ihan uuden näköinen. Itse asiassa ostin vastaavan tikkiliivin viime syksynä viininpunaisena. Pidin sitä todella paljon ja se esiintyi monessa postauksessa viime syksyn aikana. Löytäessäni tämän musta version olin heti myyty, koska tiesin tämän värin toimivan vielä paremmin.
Kuluneen kuukauden aikana musta väri on tuntunut yllättävän mukavalta. Vaaleiden värien vannoutuneena käyttäjänä olen ollut vähän yllättänyt tästä. Toisaalta käytin esimerkiksi koko viime talven luonnonvaaleita farkkuja, niin nyt tumma alaosa on vaan mukavampi vaihtoehto. Kesän suosikkipöksyt olivat valkoiset farkut, joten nyt minulla on taitaa menossa musta kausi noin vaihtelun vuoksi.

Näiden väriasioiden suhteen olen joskus tuuliviiri. Nyt vannon tumman alaosan nimeen niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Omaan silmään tumma väri vaan näyttää tällä hetkellä supertyylikkäältä. Tottakai tähän vaikuttaa syksyn satsaus eli mustat nahkahousut. Rakastan niiden pehmeää laatua ja sitä kuinka neuleet laskeutuvat kauniisti housujen päälle. Olen haaveillut niistä niin kauan, että pieni hehkutus sallittaneen.
Postauksen otsikossa nimeän tikkiliivin lohtuvaatteeksi mutta siihen samaan kategoriaan menevät kyllä valkoinen paitis ja iso lämmin neule. Rakkaimmat vaatteet ovat usein ne vaatekaapin tylsimmät yksilöt. Toisaalta niitä pidetään eniten, joten niiden laatuun kannattaa satsata vähän enemmän. Tylsän yksinkertainen vaate muuttuu tyylikkääksi kauniilla materiaalilla ja näin sitä on vielä mukavampi pitää päivittäin päällä. 

Omaa vaatekaappiini eksyy sillöin tällöin pieniä väriläiskiä tai röyhelöjuttuja. Jossain sieluni sopukoissa asuu prinsessa, joka rakastaa glitteria ja röyhelöitä. Harmi vain, että omassa arjessani on vähemmän käyttöä hempeille jutuille. Viimeisten kuukausien aikana niitä juhliakin on todella vähän, joten fiilistellään nyt vain mukavilla arjen lohtuvaatteilla.

Mukavaa ja rentoa viikonloppua kaikille ihanaisille ❤

-tuulanneli


Tikkiliivi // Vero Moda
Neule // ARKET täältä (klik)*
Paitis // By Malene Birger
Nahkahousut // COS täältä (klik)*
                                                  

10 Comments

 1. Annukka | HappyAnnukka
  Kirjoittaja
  26.9.2020 / 10:38

  Todella hyvin sopii sinulle tuo tikkiliivi, ja pidempi malli tuo kivasti vaihtelua. Liivi on muutenkin syksyllä hyvä vaate, kun aamut ja illat ovat jo melko kylmiä, mutta päivällä saattaa olla melko lämmintäkin. Tikkiliivi ei ehkä ole ihan omaa tyyliäni, mutta kevytuntavaliivi kyllä pitäisi hankkia. Ihanaa syksyä sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 11:55

   Juuri näin syksyllä tikkiliivi on todellakin hyvä vaate niin työssä kuin arjessakin. Aamuisin on jo vähän kylmää ja sitten päivällä paistaa aurinko.

   Ihanaa syksyä myös sinulle 🙂

 2. Jasmin♥
  Kirjoittaja
  26.9.2020 / 15:18

  Ihana asu! Riippuu neuleen mallista, jonkun puen kotivaatteena, toisen kuvauksiin tai töihin….
  Liivi on just hyvä! Ite oon niin vilukissa että käytän jo toppatakkeja 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 11:56

   Kiitos paljon 🙂 näin syksyllä joutuu paljon kerrostamaan vaatteita päivän lämpövaihteluiden vuoksi. Kuitenkin syksy on niin kivaa pukeutumisen saralla!

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  26.9.2020 / 15:20

  Tuo näyttää todella ihanalta päällä! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 11:57

   Kiitos paljon Mira 🙂

 4. Unknown
  Kirjoittaja
  27.9.2020 / 06:11

  Upealta näyttävä kokonaisuus.Minullakin on se lyhyt liivi, mutta pitkäkin olisi tosi kiva.t.Tarja

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 12:00

   Kiitos paljon Tarja 🙂 vähän pitempi versio on kiva vaihteeksi!

 5. Diiskuneiti
  Kirjoittaja
  27.9.2020 / 14:33

  Tosi kiva, kun on tuollainen pitkänmallinen. Sopii sinulle hyvin ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 12:01

   Kiitos paljon 🙂 vaihtelu virkistää aina!


Looking for Something?