Etusivu » Viikonlopun kuulumiset ja vanha tuttu tyyli!

Viikonlopun kuulumiset ja vanha tuttu tyyli!

// postaus sisältää kaupallisia linkkejä*//
Viikon paras juttu – Lauantaina mummilla oli jännä päivä, kun sain kunniatehtävän olla eka kerran ammana. Meillä oli kahdenkeskistä laatuaikaa yhdessä prinsessan useampi tunti. Tunnustan, että pikkasen jännitin mutta aivan loistavasti meidän päivä sujui ruokailujen, päikkärien, leikkien ja pottailuiden merkeissä. Taisi iskää jännittää yhtä paljon, koska whats uppiin tuli viestejä ja ohjeita mitä mummin pitää tehdä. 

Viikon yllättävin juttu – Syksy tuntuu vaan kivalta edelleen vaikka illat pimenevät päivä päivältä. Nyt olen nauttinut viikonlopulla luonnon alkavasta värikkyydestä. Syksyssä on vaan minulle enemmän ryhdikkyyttä ja  tykkään aikatauluttaa arkeani.

Viikon huonoin juttu – Aila-myrsky aiheutti golfkentällä lisähommia mikä toi myös lisähaastetta työpäiviin. Omassa kotipihassani vanha hevoskastanjapuu meni kahtia. Melkein 70 -vuotias puuvanhus ei kestänyt Aila-myrskyn tuulenpuuskia. Nyt meillä on edessä uuden puun istuttaminen seuraaville sukupolville.

Arvosana kuluneelle viikolle – mukava viikko ansaitsee arvosanan 9+
Viikonlopun asu – Vaalea villlakangasjakku on ollut ahkerassa käytössä. Viikonlopulla kerrostin alle vielä valkoisen paitapuseron ja vaalean villaneuleen. Asun värimaailma pysyy rauhallisena neuleen ja villakangasjakun ollessa sävy sävyyn. Tämä on aina varma tyylivalinta.

Valkoinen paitis antaa ryhtiä asukokonaisuuteen. Tykkään pukea kauluspaidan neuleen alle. Syksyn tullen olen taas ottanut valkoiset paitikset esille yhdessä neuleiden kanssa. Kesällä tulee vähemmän pidettyä paitiksia. Syksyn pukeutumisessa ne ovat monen asukriisin pelastaja. Jotkut villalaadut saattavat myös kutittaa mutta tässäkin valkoinen paitis pelastaa.

Asukuvissa oleva tyyli on taas hyvä esimerkki siitä kuinka sitä jumiutuu tiettyihin asujuttuihin. Yksi talven perustyyleistäni on juuri tämä oversized neule ja valkoinen paitis. Tätä kai voi hyvällä syyllä kutsua todelliseksi lohtuvaatteeksi. Näissä rennoissa vaatteissa on vaan niin kiva olla ja mikään ei kiristä. 

Millä fiiliksellä ensi viikkoon? – Ihan uskomatonta, että syyskuun loppu häämöttää. Tämä kuukausi on sujahtunut todella nopeasti. Myrskyn jälkeen ovat  syksyisen luonnon värisävyt muuttuneet silmissä nopeasti. Toivottavasti saamme nauttia tästä luonnon väri-ilottelusta pitkään. 

Pitkän harkinnan jälkeen hankin väliaikaisen salikortin puoleksi vuodeksi. En tiedä oliko ihan järkevä päätös mutta nyt minulla on vaan halu kehittää vartalon liikkuvuutta ja kestävyyttä. Valitsin sillä perusteella salin, jossa on runsaasti ryhmätunteja. Tällä hetkellä erityisesti kiinnostaa bodybalance, pilates, jooga ja core. Siis ei mitään hikitunteja vaan rauhallisia tunteja omaa kroppaa kuunnellen. Näitä body&mind -tunteja on varmasti saatavilla myös nettiversioina mutta minulla sopivat paremmin livetunnit paikan päällä. Tulevaisuus näyttää oliko ratkaisu väärä vai oikea.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

-tuulanneli

Villakangasjakku // &Other Stories täältä (klik)*
Neule // ARKET täältä (klik)
Paitis // By Malene Birger
Nahkahousut // COS täältä (klik)
Aurinkolasit // Celine

8 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  21.9.2020 / 07:16

  Toivottavasti korona ei laita kapuloita rattaisiin kuntosalilla käynnin suhteen! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 12:04

   Toivotaan näin 🙂 aika näyttää kannattiko riski vai ei!

 2. Diina-Maria
  Kirjoittaja
  22.9.2020 / 12:43

  Ihanat kuvat 🙂
  Täällä Turussa ei ollut myrskystä tietokaan. Olin jopa vähän pettynyt, kun oli vain hieman kovempi tuuli ei muuta. Voi varmasti oli ihanaa olla pienen prinsessan kanssa 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 12:06

   Kiitos Diina-Maria 🙂

   Meillä oli täällä Vaasassa todella myrskyisää! Viikonloppu oli kertakaikkiaan ihana prinsessan kanssa.

 3. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  23.9.2020 / 04:09

  Se on syksy nyt. Myrskyt ja kylmä viima puree 🙁

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 12:07

   Se on juuri näin 🙂

 4. Minna M
  Kirjoittaja
  24.9.2020 / 07:40

  Asu näyttää rennon tyylikkäältä! Taidanpa katsella vaatekaappiani sillä silmällä, että etsin neuleita ja paitapuseroita toistensa pariksi. Minull meni alkuviikko flunssasta toipuessa. Tänään kävin pienellä kävelyllä sumuisessa järvenrannassa. Kohta töihin.

  Toiveikasta torstaita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   29.9.2020 / 12:14

   Toivottavasti olet jo paranemaan päin! Nyt pnkin ollut todella upeat syyskelit. Nautitaan niistä ja näistä viimeisista auringon säteistä 🙂


Looking for Something?