Etusivu » sunnuntain lista kuluneesta viikosta 22/2020

sunnuntain lista kuluneesta viikosta 22/2020

Mikä oli viikon paras juttu? – Ehdottamasti lauantain luontoretki Svedjehamniin. Olemme asuneet jo viisitoistavuotta Vaasassa ja nyt vasta pääsimme sinne mitä parhaimmassa seurassa. Ellille on hommattu kantoreppu ja niin me reippaasti kiersimme Bodvattnet runt -luontopolun. Lopuksi kiipesimme vielä Skalteretin näkötorniin. Kotiseutumatkailu on todella parasta! Kuvia tulossa myöhemmin!

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Aikatauluni ovat paukkuneet eli oma ajanhallintani on heittänyt totaalisesti härän pyllyä. Nyt on pakko ottaa itseään niskasta kiinni!

Mikä yllätti menneellä viikolla? – Ihan selvästi ihmiset ovat alkaneet liikkua enemmän. Olimme perjantaina iltapäivälla asioilla ja kiinnitimme huomiota siihen, että moni muukin oli liikenteessä. Aamulla luin netistä siitä kuinka nuoret olivat kansoittaneet puistoja päättäjäisviikonlopulla. Mielenkiintoista nähdä mitä seuraavina päivinä tapahtuu!Arvosana kuluneelle viikolle? – viikonlopun puuhailut Ellin kanssa nostavat viikon arvosanan 9+.

Viikon asu? – Sporttityylillä mennään ja farkut ovat olleet luottopöksyt juuri nyt toukokuussa. Vaalean Massimo Dutin tikkijakun kotiutin itselleni jo helmikuussa. Tikkijakun näin ensi kerran marraskuussa Espanjan reissulla. Kokeilin sitä päälleni mutta jätin sen silloin kauppaan. Helmikuussa se osui silmiini uudelleen alessa ja silloin en voinut muuta kuin klikata sen ostoskoriin. Olen muutaman kerran pitänyt sitä töissä mutta haluan pitää sen vähän parempana kaupunkitakkina.


Olen saanut paljon kyselyjä korilaukustani. Tässä kohtaan täytyy myöntää, että tämä kesälaukku ei paljon enää käyttöä kestä vaan sen pohjassa on kulumia. Minulla on edessä uuden kesälaukun etsintä. Olen tämän laukun löytänyt joskus Pentikin Outletistä monia vuosia sitten.Viimeisin ostos? – Kukkia, kukkia ja kukkia! Nyt kesäterassi on valmis ainakin kesäkukkien puolesta. Miten olet voinut? –  Nyt on pukannut vähän stressiä tekemättmien töiden takia. Liian monen asian kanssa ovat aikataulut paukkuneet. Hallitsematon kiire heijastuu minulla ruokavalioon, nukkumiseen ja itsensä hoitamiseen. Tässä rytäkässä tuli suunnittelematon radiohiljaisuus myös blogin kanssa. Alkuviikosta minulla pyöri luonnoksissa toisenlainen postausaihe kysymyksineen, jonka olin löytänyt blogiarkistoistani mutta se oli niin vaikea etten saanut sitä valmiiksi. Joskus se luovuus hukkuu kaiken kiireen keskellä.

Vuosien saatossa olen oppinut laittamaan läppärin kiinni, jos tekstiä ei synny. Odottamalla pari päivää sormet hyppivät iloisesti  jälleen näppäimmistöllä. Aiheenvaihto auttaa myös kirjoitusblokkien yli. Jätin sen ylivaikean kysymyspatteriston luonnoksiin ja vaihdoin aiheen tähän minulle rakkaaseen viikkokuulumisiin.

Millä fiiliksellä ensi viikkoon? – Ihan positiivisin mielin. Ensi viikon kalenteri on aikataulutettu paljon paremmin ja väljemmin. Olen karsinut kaikki turhat jutut pois. Ensi viikolla menen jossain vaiheessa varmasti kesäterassikahville ystävien kanssa. Varovaisesti eteenpäin huomioiden turvavälit ja hygeniat. Ihana kesäkuu on täällä ja säätiedotukset lupavaat mukava lämpötiloja. Kaikki on loppujen hyvin ja stressaava viikko on jo historiaa!

Millä fiiliksillä sinä lähdet kesäkuulle?
-tuulanneli

5 Comments

 1. Life with Satu
  Kirjoittaja
  31.5.2020 / 06:54

  Kesäkuuhun lähdetään täällä ihan kivalla mielellä, toukokuussa alkanut arki sujumaan jotenkin jo paremmin kuin edeltävien kuukausien aikana. Hiljalleen, hiljalleen.

  Tuo hallitsematon kiire on kyllä paha, itsellä on ajoittain samaa ja tuntuu että kaikki jää kesken ja puoliteihen. Samaa stressiä siitä tulee täälläkin, mutta hiljalleen senkin saa aina kasaan, ainakin tähän saakka on saanut. Toivottavasti jatkossa myös.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  1.6.2020 / 05:47

  Kesäkuu starttasi aika viileässä säässä, mutta fiilis kesäkuun suhteen on positiivisen odottava 🙂

 3. Meikkiholisti
  Kirjoittaja
  1.6.2020 / 16:54

  Kuulostaa kivalta viikolta :). Täälläpäin myös huomattu, että enemmän ihmisiä taas liikenteessä.

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  1.6.2020 / 21:36

  Odotan jo mielenkiinnolla kuvia tuosta teidän luontoretkestä Svedjehamniin. Moni on nimittäin jakanut todella kauniita kuvia tuolta luontopolulta. Ihanaa, että teillä oli vielä Ellikin mukana.

  Kesäkuuhun lähden aika samalla konseptilla kuin tähänkin saakka eli etätöissä edelleen ja välttelen ihmisjoukkoja. Olen liikkunut tämän kevään aikana todella paljon luonnossa ja luontopoluilla. Aion jatkossakin pyöriä enemmän ulkoilmassa kuin sisätiloissa. Tänään jouduin hakemaan paketin postista ja jouduin menemään kauppakeskus Selloon. Paketti kainaloon ja äkkiä pois. Ihmisiä oli aivan liikaa.

  Ihana tuo tikkijakku. Kivaa uutta viikkoa ja kesäkuutta. Rapsuja Hansille <3

 5. hannamaria
  Kirjoittaja
  6.6.2020 / 09:16

  Kesäkuu starttasi todelllllla kiireisesti, vähän jopa harmittaa että ns. "alku" meni ihan ohi – niin ohi, etten edes tajunnut olevan valmistujaisviikonloppu ennenkö muiden somesta sen näin!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?