Etusivu » Sunnuntain lista ja viikkokuulumiset

Sunnuntain lista ja viikkokuulumiset

Mikä oli viikon paras juttu? – Ehdottomasti kevään eteneminen ja aurinkoiset säät. Lämpötilan nousu on ollut kertakaikkiaan upea juttu. Loppuviikosta pyöräilin töihin ja se on jo varma kevään merkki.

Mikä yllätti menneellä viikolla? – Pieni loman jälkeinen saamattomuus. Olen aikaisemminkin törmännyt tähän. Joskus se paluu arkeen sujuu hitaammalla vaihteella.

Mikä oli viikon huonoin juttu? – Maamme hallituksen sekoilut ja venkoilu asioiden kanssa. Pieni ihminen ei aina kaikkea ymmärrä. Huomaan itselläni pientä koronaväsymystä. Onneksi meidän alueen tilanne on helpottunut ainakin toistaiseksi ja itselläni on turvallinen olo tehdä töitä. Nyt odotan lumien sulamista ja rangen avautumista, jotta pääsisi ulos jo treenaamaan golflyöntejä. 

Arvosana kuluneelle viikolle? – Tasainen viikko arvosanalla 8.
Viikon asu – Perjantaina halusin laittaa töihin jotain keväisen kevyttä ja otin esille Repeatin farkkumekon parin vuoden takaa. Rakastuin aikoinaan tähän mekkoon ensi silmäyksellä mutta se on jäänyt vähälle käytölle. Olen aikaisemmin yhdistänyt sen mustien nahkaleggareiden ja valkoisten housujen kanssa. Nyt kokeilin eka kerran farkkujen kanssa ja heti napsahti! Täydellinen ja rento työvaatelook juuri nyt alkukevääseen. 

Asuun yhdistin vielä tammikuussa hankkimani midimittaisen toppaliivin. Kerrospukeutujana rakastan näitä liivejä, jotka tuovat asuun ryhdikkyyttä. Samoin tykkään siitä, että midimittainen liivi on samanpituinen tunikan kanssa. Asukokonaisuus on näin tyylikkäämpi.

Viimeisin ostos – Ihan sattumalta törmäsin Arketin Midseason alessa tikkitakkiin, joka oli puoleen hintaan. Olen jo pitempään haaveillut itselleni keväisempää tikkitakkia. Nyt odotan innolla pakettia saapuvaksi ja toivotaan, että takki on OK. Arket ei ole koskaan pettänyt minua ja heidän vaatteet ovat toimineet hyvin. Viime talven käytetyin musta midimittainen neulemekko oli heidän mallistostaan. 

Miten olet voinut? – Tuossa alussa mainitsinkin tämän viikon pienestä alakuloisuudesta, joka iski loman jälkeen. Olin vähän ihmeissäni itseni kanssa. Lomalla nollasin täydellisesti paljon asioita ja rentouduin nukkumalla yli kymmenen tuntisia yöunia. Ehkäpä olin niin totaalisesti irti arjesta ja työasioista, että vauhtiin pääseminen vaatii pikkasen aikaa. En muistanutkaan kuinka mukavaa on olla kahdestaan lomalla poissa kotoa. Viimeisen vuoden aikana olemme viettäneet niin paljon aikaa kotona, että irtiotto tutuista ympyröistä tekee hyvää. 

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Pääsiäinen aloittaa minun kevääni virallisesti. Samoin kellojen siirtäminen kesäaikaan kertoo talven selättämisestä. Minulle kevät on vuodenajoista se ykkönen. Olen kevään lapsi rakastaen jokaista aamua, joka vie meitä lähemmäksi lämpöä. Luonto heräilee talven horroksesta vihreään loistoon. Toivotaan, että lämpötilat pysyvät plussalla ja me päästään noista lumikinoksita eroon. Meillä täällä länsirannikolla on vielä yllättävän paljon lunta jäljellä. 


Rentoa alkavaa viikkoa ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneli

1 Comment

  1. JonnaH.
    Kirjoittaja
    28.3.2021 / 09:15

    Osaan samaistua tohon loman jälkeiseen saamattomuuden. Tuntuu aina, että se eka viikko loman jälkeen, että hommat ei lähde millään "käyntiin". Onneksi toinen viikko menee sitten jo normisti ja omalla painollaan.

    Ihanaa sunnuntaita! <3


Looking for Something?