Etusivu » Maaliskuu 2021 – upea päätös talvelle!

Maaliskuu 2021 – upea päätös talvelle!

Kiitos Maaliskuu – kohtelit hyvin minua. Neljä vuodenaikaa on rikkaus ja tänä vuonna saimme kokea upean talven. Viikko tunturissa puhtaan luonnon luonnon keskellä sai minut rakastumaan uudelleen Lappiin monen vuoden tauon jälkeen. 

//maaliskuun kolme suosituinta postausta//

1. Poimintoja viikolta 10/2021 – marimekkoa, kosmetiikkaa, salaatteja. Näihin koostepostauksiin on aina kiva koota asioita viikon vaarelta. Postauksessa oli mukana tunnelmia netin välityksellä pidetystä Frukostflickorna goes Marimekko tapahtumasta. Olipas todella mukava olla mukana eventissa vaikka olimme kaikki oman ruudun takana. 

2. Helmikuun #lempivaate, käytännöllinen tikkiliiviHelmikuun lempivaatteeksi valikoitui midimittainen Busnelin tikkiliivi. Olen aina tykännyt erilaisista liiveistä, koska ne ovat kerrospukeutumiseni kulmakiviä. Tunnen itseni puetuksi jakun, neuletakin tai liivin kanssa. Postauksessa tein kolme erilaista asukokonaisuutta liivin ympärille. Nämä ovat aina suosittuja postausaiheita!

3. Kauniin hymyn salaisuus. Kauniit ja terveet hampaat ovat tärkeä osa hyvinvointiani, siksi tutustuminen Terveystalon hammaslääkäripalveluihin oli minulle mieluisa. Suun terveys vaikuttaa meidän yleiseen terveystilaamme. Suun sairauksilla ja hampaiden kunnolla on todettu olevan yhteys esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteihin. Tänä päivänä minulle on tärkeää käydä säännöllisesti hampaiden tarkastuksessa, ja hampaiden hoito on oleellinen osa oman terveyden ylläpitoa.


//oma suosikki maaliskuulta//

Tämä oli minulle ihan selvyys eli poimintoja viikolta 11 /2021, jossa muistelin meidän upeaa lomaviikkoa Levillä. Lomaviikko sujui turvallisesti tunturissa. Vietimme loman rennosti leväten, liikkuen ja uusia kokemuksia keräten. Enpä muistanutkaan kuinka mukava oli pakata matkalaukut ja olla poissa kotimaisemista hetken aikaa.

Sydämeni jäi näihin tunturimaisemiin. Näissä kansallismaisemissa on jotain mikä rauhoittaa mielen. Pysähdyin useasti ihailemaan maisemia ja hengitin syvään puhdasta raikasta ilmaa. Näillä eväillä jaksan kiireisen kevään ja kesän. Näihin kuviin on aina palata takaisin. Laittaa silmänsä kiinni ja muistella rauhallisia hetkiä tunturissa.

Totesin instassa yhdelle kaverilleni, että taisimme rakastua Lappiin uudelleen. Lopuksi haluan vielä hehkuttaa sitä, että sain yhden kuvistani viralliselle Levi Lapland -instafeediin. Siellä se minun räpsyni on kymmenientuhansien seuraajien nähtävä. 

//tervetuloa keväinen huhtikuu//

Nyt sanon heipat meidän upealle talvelle. Olen nauttinut näistä talvikuukausista sata lasissa. Nyt kuitenkin odotan jo innolla kevättä. Jokainen aamu vie lähemmäs lämpöä ja aurinkoa. Luonnon heräämistä on kiva seurata aamuisin.
  ? Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme ?

 -tuulanneliLooking for Something?