Etusivu » Sunnuntain lista ja viikkokuulumiset

Sunnuntain lista ja viikkokuulumiset

Mikä oli parasta menneellä viikolla? – Vihdoinkin meidän kevät pääsi vauhtiin ja talvi on enää muisto vain. Tällä kertaa myös kuukauden vaihtuminen toukokuuksi oli huippujuttu ja golfkausi on ihan lähellä.

Mikä yllätti kuluneella viikolla? – Se kuinka nopeasti kevät lähti käyntiin loppujen lopuksi. Kuvauslokaatiossakin olivat jäät melkein lähteneet. Vähän oli vielä rannassa valkoista mutta nekin ovat varmasti viikon kuluessa pois.

Mikä oli huonointa viime viikolla? Jäätävä viima ja kylmyys. Pipoa en ole vielä voinut jättää aamuisin pois. Toinen harmittava asia on ollut, etten ole ehtinyt tänne blogin puolelle. Toisaalta olen antanut itselleni luvan hitaaseen bloggaamiseen ja yritän olla ottamatta paineita tästä somekanavasta.

Postauksen asuvalinta? – Vapun kunniaksi otin jälleen esille minulle niin rakkaan vintage nahkatakin. Tämä Benettonin klassinen nahkatakki on hankittu 2000 -luvun taitteessa ja edelleenkin se vaan tyylikäs myös tänä päivänä. Laadukas nahkavaate toimii vaan sesongista toiseen. Olen säilyttänyt kaikki nahkavaatteeni lukuunottamatta paria erikoisväristä pusakkaa, jotka ovat lähteneet kiertoon. Laventelinlila ei ole koskaan ollut värejäni. Joskus sitä tekee ohiostoja.

Tähän nahkatakkiin liittyy paljon muistoja. Tämä lukeutui ensimmäisiin vaateostoihin Carolalta. Oma kenkäliikkeeni sijaitsi Carolan putiikiin vieressä ja siitä meidän vuosikymmeniä kestänyt yhteistyö alkoi. Vuosien saatossa olen siirtynyt näytöksien takahuoneista kameran taakse lavan eteen. Täytyy myötää, että valokuvaamien on paljon helpompaa kuin raskaiden kenkäpussien roudaaminen tilaisuuksiin. Toisaalta kaipaan asukokonaisuuksien stailaamista, sillä kengät viimeistelevät ja kruunaavat kokonaisuudet.

Olemme tehneet yhdessä Carolan kanssa näiden vuosien aikana satoja näytöksiä ja yhteistyö jatkuu edelleen. Viimeisin Karisman Fashion & Coctail näytös pidettiin viikko sitten. Instassa onkin jo ensimmäisiä kuvia vilahtanut näytöksestä ja postaus on valmistumassa blogiin ihan kohta.

Kuinka olen voinut? – Pikku hiljaa voin sanoa, että Covid on voitettu. Olinkin yllättänyt sen sinnikkyydestä. Ihan helposti en päässyt tästä kutsumattomasta vieraasta eroon. Melkein kolme viikkoa oli kaiken näköistä kolotusta, väsymystä ja pääsärkyä / aivosumua. Tavoitteena olisi lisätä liikuntaa arkeen ja onhan se golfkausikin alkamassa ihan kohta.

Millä fiiliksellä tulevalle viikolle? – Luottavaisin mielin. Rakastan toukokuuta ja sen tunnelmaa. Kaikki kiva kesään liittyen on vasta edessä. Toukokuussa rakastan seurata luonnon heräämistä talvihorroksesta. Odotan lehtiä puihin ja ruskean luonnon muuttumista vihreäksi. Jokainen aamu vie lähemmäksi lämpöä ja kesää. Aamuisin pyöräillessäni töihin aistin luonnon puhkeamisen kukkaan hetki hetkeltä. Tästä pitää nauttia nyt sata lasissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?