Etusivu » parasta pukeutumisessa juuri nyt

parasta pukeutumisessa juuri nyt

//postaus sisältää kaupallisia linkkejä***//

Vaalea perusneule ja vihreä paitis

Tämän kevään yksi parhaimmista hankinnoista on ollut vihreä paitis. Se on tuonut värienergiaa vaatekaappiini ja yllättävän hyvin se sopii maanläheisten värien kanssa. Paitiksen materiaali on napakka ja näin sitä voi pitää ihan ilman jakkua tai neuletta.

Tutustuin syksyllä yhteistyön merkeissä aivan ihastuttavaan the Knotty Ones neuledesigniin ja sosiaaliseen vastuullisuuteen. Valitsin itselleni Laumés neuleen klassisessa värissä pearl. The Knotty Ones neuleiden materiaalit ovat 100% luonnonmateriaaleja, mikä on parasta sekä meidän vaatekaapille että luonnolle. Laumés neuleen materiaali iholle miellyttävää 100% merinovillaa. Neule ei todellakaan kutita ja on samalla sekä hengittävä että lämmin. Unelmaneule ympärivuotiseen käyttöön.

Raitaneule

Kevään klassikoihin kuuluvat tottakai raitaneuleet. Kevät on raitojen aikaa! Ne antavat oman raikkaan särmänsä pukeutumiseen. Se on vaan niin kevääseen kuuluva juttu.

Valkoinen paitis ja pitsitunika

Valkoinen paitis on ollut minulle se asukriisien pelastaja läpi vuosikymmenien. Voiko helpompaa vaatekappaletta olla kuin valkoinen paitapusero. Olen blogihistoriani aikana tehnyt lukuisan määrän postauksia tämän klassisen vaatteen ympärille. Erityisesti tykkään pienistä yksityiskohdista, jotka antavat ilmettä puseroille. Minua ovat aina kiehtoneet röyhelöt, koristeet, pitsit ja erilaiset laskokset yksinkertaisten linjojen rinnalla

Minulle se rakkain tyyli on valkoinen paitis ja vajaamittaiset farkut. Näin se on ollut yli parikymmentä vuotta. Itseäni huvittaa tämä kuinka sitä voi jumiutua yhteen asuvalintaan. Farkut ja valkoinen paitis ovat vaan helppo asuyhdistelmä ja moneen tilanteeseen sopiva valinta.

Väriyhdistelmät

Tänä keväänä on kiva leikitellä eri värikombinaatioilla. Kevään piristys on ollut kirkkaiden värien esiinmarssi pastellien ja maanläheisten värien rinnalla. Itse olen ottanut ilolla vastaan esimerkiksi kirkkaanvihreän värin. Yhdessä vaaleanpunaisen kanssa syntyy todella raikas ja trendikäs värikombinaatio.

Lehtiä selaillessani olen ihastellut eri värien käyttöä. Upeaa, että värejä käytetään jälleen rohkeasti arjessa tuomaan iloa. Mielestäni siellä omassa vaatekaapissa kannattaa olla muutama väripilkku tuomassa särmää omaan pukeutumiseen.

Villakangastakki

Kiitos pitkittyneen talven olen tänä keväänä pitänyt muutaman vuoden tauon jälkeen villkanagastakkia. Trendien mukaan trenssi olisi nyt se muodikkain versio mutta koen sen pitoajan niin lyhyeksi itselläni. Kevään edetessä kuljen pyörällä töihin, joten lyhyemmät takit ovat käytännöllisimmät.

Camelvärinen villkangastakki on ikuinen klassikko. Tämän kaunokaisen löysin muutama vuosi sitten alennusmyynneistä. Aina vaan se toimii hyvin ja vihreän värin kanssa se saa uutta ilmettä tälle keväälle.

Tässä muutama valinta omasta tyylistäni, mikä minulle on juuri nyt parasta puketumisessa.

  • Vihreä paitis // COS
  • Beige neule // The Knotty Ones
  • Raitaneule // House of Dagmar
  • Valkoinen paitapusero // Cellbes***
  • Valkoinen pitsitunika // Cellbess***
  • Vaaleanpunainen tikkitakki // Cellbes***

Looking for Something?