Etusivu » Sunnuntain lista ja kuulumiset

Sunnuntain lista ja kuulumiset

Heippa kaikille pitkästä aikaa myös täällä blogin puolella. Tarkoitukseni ei ollut pitää näin pitkää taukoa mutta kaikki ei mene aina niin kuin Strömsössä. Aloitetaan ensimmäiseksi näillä peruskuulumisilla.

Mikä oli parasta menneellä viikolla? – Ehdottamasti parasta on ollut kesäkelien paluu. Nykyisin elokuu on minulle ihan kesäkuukausi. Edellisissä työpaikoissani elokuussa tulivat uudet syysmallistot kauppoihin ja oma focus suuntantui heti syksyyn ja upea elokuu oli vain hidaste matkalla syksyn mallistojen myyntiin.

Nykyisessä työssäni saa nauttia jokaisesta vuoden ajasta. Elokuussa pidetään kynsin ja hampain kiinni vielä kesäfiiliksestä. Onneksi syyskuu on myös ollut viime aikoina lämmin.

Mikä yllätti kuluneella viikolla? – Loppuviikon mediakohu on herättänyt paljon ajatuksia. Yhdessä Facebook-päivityksessä oli kiteytetty tämä viikko hyvin – ”Kun kaksi naista laittoi Suomen sekaisin seipäässä. Toinen alitti riman ja toinen ylitti riman.” Meillä jokaisella on oikeus yksityiselämään mutta kannattaa muistaa missä niitä henkilökohtaisia asioitaan jakaa. Täällä somessa ei välttämättä jaetut asiat jää yksityisiksi vaikka haluaisi.

Mikä oli huonointa viime viikolla? – Elokuun yhteistyökumppanien kilpailutapahtumien kautta tajusin konkreettisesti ajankulun kesän osalta. Kesä on mennyt todella nopsasti.

Postauksen asuvalinta? – Tänä kesänä mekkorakkaus on voimistunut ja mekoista on tullut luottovaatteeni moneen menoon. Näissä kuvissa on kesän alelöytöni muutamalla kympillä. Tämä musta mekko on ollut luottomekkoni kesän riennoissa.

Olen katsellut mallistoista kuosimekkoja mutta loppujen lopuksi se on mekkoni on yksivärinen. Ehkäpä joku päivä se täydellinen kuvio tulee minuakin vastaan.

Luottoasusteeni kesällä on ollut ehdottomasti lierihattu, joka on pelastanut monelta bad hair- päivältä. Löysin alkukesästä kauniin sävyisen lierihatun, joka sopii monen asukokonaisuuden kanssa.

Pinkit punotut sandaalit olivat varmasti yksi parhaimmista alelöydöistä. Ne tuovat pirteää ilmettä asukokonaisuuksiin. Ilokseni olen huomannut, että nyt on taas tarjolla pientä väri-iloittelua asustetarjonnassa.

Kuinka olet voinut? – Kesän aikana olen löytänyt jälleen rakkauden golfin pelaamiseen. Tänä päivänä teen sitä rennolla otteella ja kroppaani kuunnellen. Alkukesästä huomasin olevani huonossa kunnossa talven jälkeen ja kierroksen jälkeen oli todella rättiväsynyt. Onneksi kesän mittaan kunto on noussut ja jaksan yllättävän hyvin pelata myös täysiä 18 reiän kierroksia tällä hetkellä. Toivottavasti hyvät pelikelit jatkuvat vielä pitkään.

Millä fiiliksellä tulevalle viikolle? – Aivan loistavalla fiiliksellä. Ensi viikonlopulla pikkutytöt tulevat mummilaan. Meillä onkin ollut jännä syksy, kun nuorimmainenkin aloitti viime viikolla tarhassa. Voi hitsi, missä tämä aika on mennyt. Sehän oli juuri eilen, kun Asta syntyi.

Tämä bloggaaminen tuntuu taas kivalta ja toivottavasti saan tekstejä aikaan aktiivisemmin. Aloitan näillä helpoilla listauspostauksilla päästäkseni rytmiin mukaan. Olen kaivannut näiden pitempien tekstien kirjoittamista. Samalla saan arkistoitua kuvamateriaalia myös tänne. Instagramissa on niin paljon ongelmia ja koko ajan saa pelätä tilin kaappausta. Viimeksi viime viikolla jouduin vaihtamaan salasanat ja samalla sain banneja niin, että kattavuudet romahti pariksi päiväksi. Harmeista huolimatta jatkan aktiivisesti instassa.

Jos et vielä seuraa @tuulanneli -instatiliä, niin otathan sen seurantaan!

2 Comments

 1. 24.8.2022 / 07:40

  Tosi kaunis mekko ja pirteät sandaalit! Ihana kesä on jatkunut näin pitkään. Apua ton instan kanssa, bännejä ja kaappauksia! Vähän villi länsi toisinaan 😮‍💨

 2. Tarja
  27.8.2022 / 14:00

  Haikeana olen katsonut sinun postauksia kentiltä.
  Itsellä murtui selkäranka ja pelit tältä kesältä jäivät pelaamatta.Oli mahtava
  huomata että Oulukin mahtui mukaan.
  Nautitaan vielä kun on ilmoja.


Looking for Something?