Etusivu » Sunnuntain lista ja kuulumiset

Sunnuntain lista ja kuulumiset

Mikä on ollut parasta kuluneilla viikoilla? – Olen nauttinut sata lasissa tästä meidän takaisin tulleesta talvestamme. Ihanaa, että saatiin se takaisin. Talvinen luonto on niin kaunis ja kuvauksellinen. Meidän neljään vuodenaikaamme kuuluu kunnon talvi.

Mikä on harmittanut viime aikoina? – Tammikuussa tapahtunut polven revähdys vaikeuttaa edelleen liikkumista. Tiedän, että se paranee hitaasti mutta varmasti. Olen vain niin kärsimätön ja parin viikon päästä Levin rinteet odottavat.

Mikä yllätti sinut? – Siitä on todellakin kulunut kuukausi viimeisestä postauksesta. Hupsista mihin tämä aika on kadonnut. Myönnän, että olen ollut keskittynyt salitreeneihin ja salirutiinin yläpitoon niin, ettei toisella somealustalle instan lisäksi ole ollut yksinkertaisesti aikaa.

Postauksen asu – Kevääseen kuuluvat kauniit pastellit. Tänä keväänä olen ollut innostunut vaaleasta lilasta ja vaaleasta pinkistä. Molemmat ovat todella naisellisen kauniita värejä meille suomalaisille.

Löysin nämä ihastuttavat asusteet Elloksen alesta. Pipo ja kaulahuivi tuovat tuulahduksen keväästä ja niillä saa moneen asuun jo vähän kevyempää lookia. Pipo on ihanan ohut mutta silti lämmin kevättalveen, ja olen käyttänyt sitä ahkerasti.

Viikonlopulla kävin kaupungilla hypistelemässä kevätuutuuksia. Vielä jätin ne vaaleat pinkit kauppaan. Ihan sitä omaa suosikkia ei vielä löytynyt. Voi olla, että vaaleat pinkit löytyvät minulta golfvaatteista kesällä.

Jotain kivaa kuitenkin löysin lauantaina. Hankin By Malene Birgerin mustan pitkän takkimekon. Siinä oli jotain maagista. Tykkäsin sen kapeammasta silhouetista. Minun Cos -mekkoni ovat kaikki oversized mitoituksella ja siksi Malenen mekko tuntui todella kivalta. Ainahan yksi musta mekko mahtuu garderooppiin.

Miten olet voinut viime aikoina – Kohtalaisen hyvin huomioon ottaen polviongelmat. Viime viikolla olimme ensimmäisen kerran sunnuntailenkillä. Hitaasti pystyin jo kävelemään melkein pari kilometriä. Minulla se oli kuin lottovoitto! Salilla olen jo ottanut enemmän jalkatreeniä mukaan ohjelmaan ja se on monipuolistanut salituohujani. Vihdoinkin on valoa näkyvissä tunnelin päässä.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Luottavaisin mielin. Parin viikon päästä meillä on talviloma ja suuntaamme kohti Leviä. Odotan innolla kahdenkeskistä kiireetöntä yhdessäoloa. Olemme päättäneet, että laskemme vain neljänä päivänä tänä vuonna. Katsomme kuitenkin kuinka polveni kestää ja sehän ratkaisee lopullisesti meidän ohjelmamme.

Olemme varanneet tällä kertaa majoituksen Levin eturinteen rinnehotellista, joten tiedossa on varmasti hulppeat näkymät. Olemme suunnitelleet myös päiväkäyntiä Ylläkselle. Siitä onkin vierähtänyt yli kymmenen vuotta, kun olemme viimeksi olleet Ylläksellä.

Kiva, kun viihdyit täällä hetken kanssani. Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

1 Comment

  1. 6.3.2023 / 09:57

    Onnea uudelle mekolle 🙂

    Kuntoutuminen on välillä hidasta, mutta etenee. Sen huomaa arjessa kun matkat pitenevät ja voimat kasvavat. Kaikkea hyvää polvellesi jatkoon.
    Mahtavaa lomaa teille!


Looking for Something?