Etusivu » Parasta pukeutumisessa nyt!

Parasta pukeutumisessa nyt!

//postaus sisältää kaupallisia linkkejä***//

VAALEA VILLAKANGASTAKKI

Vihdoinkin olen saanut ottaa esille rakkaan villakangastakin. Toppis on viety talvisäilöön. Vilukissana pidän toppista aika pitkälle näin keväällä. Nyt on paras aika pitää villakangastakkia. Tämän olen hankkinut jo vuosia sitten ja edelleen se toimii. Laittamalla toppisliivin alle tarkenee villakangastakilla kevään viileisessä keleissä.

RAITANEULE

Elloksen Anna raitaneuleesta on tullut lyhyessä ajassa suosikkineuleeni. Kevääseen kuuluvat raitaneuleet, rakastan näitä valkopohjaisia mustaraitaisia neuleita. Raidoissa on aina jotain keväisen raikasta.

Tässä raitaneuleessa on kaunis pyöreä pikkuinen kaulus ja ihanan pehmeä neulos. Neule sopii asuun kuin asuun. Aivan loistava matka- ja arkivaate, jonka voit yhdistää housujen ja mekkojen kanssa.

🤍🖤🤍

Alekoodilla TUULANNELIAPRIL23 saat -33% alennuksen kalleimmasta Ellos Collection tuotteesta ja 5% lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista 30.4.2023 asti.

MUSTA TWILLFARKUT


Jos etsit itsellesi hyviä peruspöksyjä arkeen, niin tässä hyvä vaihtoehto @cellbes.fi mallistosta.

Marion, klassiset 5-taskulliset twillfarkut.***🖤 Täydellinen malli, jos haluat säilyttää tyylin tinkimättä mukavuudesta ja liikkumisen vapaudesta.

Vaatekaapista on hyvä löytyä yhdet mustat perusfarkut, jotka on monen asukokonaisuuden perusta. Nämä tylsät perusfarkut käytetään yleensä ihan puhki.

Marion housuista*** on muodostunut luottovaatteeni ja minulla löytyy niitä useammassa väreissä.

Kannattaa käydä tsekkaamassa @cellbes.fi housumallisto. Samalla vinkkaan, että koodilla ”TP23” saat 15% alennuksen koko Cellbesin normaalihintaisesta valikoimasta 31.5.2023 asti.

/Kaupallinen yhteistyö @loviacollection/ toteutettu instagramissa/

PIENI NAHKALAUKKU

Kevään suosikkiasusteet 🖤🖤🖤Lovian HILLA- laukku on kätevä pikkulaukku moneen menoon.

Ihastuttava pikkulaukku, johon mahtuu juuri ne tärkeimmät asiat; puhelin, huulikiilto ja KANTO-korttikotelo.

Itse tykkään näistä pienistä laukuista juuri niiden helppouden takia. Asustan ne usein takin alle, jolloin ne eivät häiritse liikkumista.

Hilla-laukun kantohihnan voi käyttää myös muodikkaana vyölaukkuna. Kesällä tämä on kätevä asuste pitkien kesämekkojen kanssa.

Tästä laukusta tuli suosikkini juuri monikäyttöisyyden takia. Hilla on juuri oikean kokoinen niin arkeen kuin juhlaan. Hilla-laukun muotokieli on ajattoman kaunis toimien näin sesongista toiseen🖤

Vastuullisen muodin edelläkävijä Lovia käyttää tuotteiden materiaalina esimerkiksi suomalaisten sohvatehtaiden ylijäämänahkaa. Jokaisen laukun mukana tulee DNA-koodi, jonka avulla saat tiedon materiaalista, tekijöistä, hinnoittelusta ja päätöistä. Minusta tämä on rohkeaa suunnannäyttöä! Avoimesti kerrotaan kulut ja katteet.

Tutustu Lovian sivuilla heidän koko ajattomaan mallistoon ja löydä oma suosikkisi!

Nyt HILLA-laukun ostajalle ihastuttava käytännöllinen KANTO- korttikotelo veloituksetta.

Hyvä klassinen kaksikko moneen menoon.

Tämän klassisen asupostauksen kautta oli kiva palata tänne blogimaailmaan kuukauden tauon jälkeen. Maaliskuu hurahti vaan niin nopeasti ohi ja tuntuu, että tämä huhtikuu on lähtenyt vauhdilla käyntiin.

Viimeisessä kuvassa tämän hetkinen luottoasuni. Näissä viihdyn!

Villakangastakki // &Other Stories (vintage)

Mustat Twillfarkut // Cellbes***

Raitaneule // Ellos Collection

Hilla-nahkalaukku // Lovia Collection

Sneakerit // Skechers

1 Comment

  1. 9.4.2023 / 10:25

    Niin tyylikäs ja kaunis kokonaisuus taas esittelyssä. Ihana.


Looking for Something?