Etusivu » Poimintoja helmikuun viikoilta

Poimintoja helmikuun viikoilta

Mainos @ellosofficial / yhteistyö toteutettu instagram /

Katse kohti kevättä. Tänä keväänä yksi kevättakeistani on lyhyt tummansininen kipparitakki. Olen jo pitempään miettinyt tämän tyyppistä takkia ja nyt löysin sen @ellosofficial valikoimasta yhteistyön merkeissä.

Takki on ryhdikäs ja siinä vuori, joten sillä tarkenee hyvin jo nyt. Tänä vuonna talvi on ollut yllättävän lauha ja näin villakangastakeille on käyttöä. Nyt yhdistin takin tumman alaosan kanssa mutta hakusessa on leveät farkut tai ne edellisessä asupostauksessa hehkuttamat reisitaskuhousut 💙

Ajaton takki moneen menoon 💙

Alekoodilla TUULAJAN23 saat -33% alennuksen kalleimmasta tuotteesta ja -5%lisäalennuksen jo alennetuista tuotteista 28.2.2023 asti. Etu on käytettävissä vain kerran.

Hopealenkkarit – hitti vai huti?

Olen ollut aina heikkona metalliväreihin vaatteissa. Nyt hurahdin hopealenkkareihin. En tiedä onko tällä mitään tekemistä kevään trendien kanssa. Minä ihastuin näihin ensi silmäyksellä.

Ostopäätöstä nopeutti vielä hyvä alennus. Nyt onkin hyvä hetki tehdä löytöjä loppualeista. Itse metsästän lenkkareita. Minulla kuluu niitä useampi pari kesässä.

Näillä on kiva astella kevätkaduilla. Ja hopea mallaa niin upeasti moneen asukokonaisuuteen.

Vapaapäivän iloja 🌸🌸🌸

Tulppaanien lisäksi yksi varma kevään merkki on naistenlehtien ensimmäiset muotinumerot.

Katsotaan mikä näistä jutuista eksyy vaatekaappiini; bikerjakut, cargohousut, vaaleansiniset vaatteet, lentäjän takit, XXL-laukut, maxipituiset housut ja hameet jne….

Reisitaskuhousut olen jo kertaalleen elänyt ja nyt myönnän, että eksyin jo suosikkiverkkokauppoihin etsimään niitä 🙈 tai pitäisikö käydä tarkistamassa varastosta, että onko minulla jo ne valmiina edelliseltä kierrokselta.

/ Mainos Fitfarm, @fitfarmofficial / yhteistyö toteutettu instagram

Haluatko mukavan ja helpon startin ammattilaisten kanssa elämäntapojen muutokseen?

Olen itse ollut mukana nyt pari viikkoa Fitfarmin SUPERMIMMI -valmennuksessa. Tykkään, että minulle on tehtynä valmiit treeniohjelmat ja ruokaohjeita löytyy runsaasti.

Treeniohjelmissa löytyvät ohjeet niin kotitreeneihin kuin salille. Kirjautumisen yhteydessä voit itse valita oman tasoiset ohjelmat. Tämä oli minusta hyvä, koska itse aloitin treenaamisen melkein nollatasosta. Samoin olen pystynyt valitsemaan minulle juuri nyt sopivat treenit yläkropan ja keskivartalon vahvistamiseen.

Muutama viikko sitten tapahtunut polven revähdys on hidastanut jalkatreenejä. Onneksi polvi kestää joka päivä paremmin ja hyvää suuntaa olla menossa. Onneksi materiaalit ovat käytettävissä vielä muutama viikko valmennuksen päätyttyä, joten pääsen tekemään myös jalkatreenejä. Treenivideot ovat selkeät ja kannustavat!

Ruokavalio-ohjelmissa pystyt myös valitsemaan oman tarpeiden mukaan. Näistä olen jo löytänyt itselleni muutaman suosikin. Valmennuksella olen saanut kivan alun liikunnan aloittamiseen uudelleen.

🏋‍♀️🧘‍♀️🙋‍♀️💪

Alekoodilla SUPERM35 seuraajat saavat -35 % alennuksen SUPERMIMMI™-valmennuksesta. Alekoodi koskee FITFARMin SUPERMIMMI™-valmennusta ja on voimassa 30.4.2023 saakka. Alekoodia ei voi yhdistää toiseen tarjoukseen tai hyödyntää jälkikäteen jo ostettuun valmennukseen.

Kuinka olen voinut?

Vuoden alussa asetin tavoitteekseni olla hyvä itselleni.

Tammikuun alussa koin pienen takapakin, kun polveni revähti takataipeesta. En antanut tämän hidastaa vaan muutin suunnitelmiani tilanteen mukaan.

Tottakai on ollut päiviä, kun olen kokenut turhautumista kipujen kanssa. Nyt pääsen jo pikku hiljaa kävelemään hitaasti ja kepit olen voinut jättää pois.

Kuntosalilla olen keskittynyt yläkropan treeneihin ja muutaman kilonkin olen onnistunut nipistämään pois. Vyötäröltä on myös lähtenyt senttejä yllättävän paljon.

Fiilis on hyvä 🏋‍♀️ Tänään pienryhmävalmennuksessa uskalsin jo kyykätä ja tehdä kevyttä jalkatreeniä.

Olen myös käynyt pari kertaa aromahieronnassa. Se on ollut kyllä parasta, ja se on helpottanut jalkajumejani. Samoin se on auttanut kipeää polveani tasaamalla energiaa jaloissani. Palaan tähän aromahierontaa myöhemmin lisää.

🌸🌸🌸

Pienin askelin kohti tavoitteita.

🌸🌸🌸

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?