Etusivu » Parasta pukeutumisessa juuri nyt!

Parasta pukeutumisessa juuri nyt!

Yksi suosituimmista bloginaiheistani ovat nämä koostepostaukset eri tyyleistä ja asukokonaisuuksista. Tässä teille viisi suosikkiani juuri nyt näin loppukesästä.

Raitaneule ja kesähattu

Raitaneule kuuluu ehdottamasti kevääseen ja kesään. Se tuo tuulahduksen meidän raikkaista kesän sinitaivaan ja meren väreistä. Kesän luottoneule, joka on helppo yhdistää mekkojen kanssa. Minulle raitaneule on juuri tälläinen kuin kuvissa; paksu ja vähän oversized.

Tänä kesänä ole lopullisesti rakastanut kesähattuihin. Löysin tämän kauniin värisen lierihatun alkukesästä ja siitä lähtien se on ollut ahkerassa käytössä.

Musta midimekko

Tämä lukeutuu loppukesän alelöytöihin. Midimekko on hyvä vaihtoehto maximekoille. Mekossa on isot puhvihihat ja kauniisti laskeutuva helmaosuus. Midimekon ja kapeiden housujen yhdistelmä on ollut minulle aina se mieluisin vaihto mekkotyylistä.

Aikaisemmin kutsuin itseäni housutytöksi mutta en ehkä tänä päivänä ole enää niin vannoutunut housujen kannattaja.

Värikkäät asusteet

Kesällä löysin värikkäät asusteet ja niillähän saa pirtsakkaa ilmettä asukokonaisuuksiin. Keväällä katselin lempparinettikaupoissani vihreitä nahkalaukkuja mutta en raaskinut ostaa. Muutama viikko sitten löysin oma kaunokaiseni kohtuuhinnalla.

Uusissa aurinkolaseissani on kivat vaaleanpunaiset sangat. Näihin ihastuin ensi silmäyksellä.

Vaalea pellavapaitis

Olen jo pitempään etsinyt peruspellapaitaa kunnon oversize mitoituksella ja löytyihän se lopulta Cos-mallistosta. Paitiksessa on oikea sävy ja materiaali on sitä ihanasti rypistyvää pellavaa. Tässä värissä se ei haittaa ollenkaan niin pahasti. Paitiksen sävy sopii moneen asukokonaisuuteen ja peittää peffan kunnolla!

Mekot

Tämä kesä on ollut minulle mekkokesä ja olen oppinut pitämään niitä. Mekoissa oma suosikkini on ehdottamasti yksivärisyys. Viihdyn parhaiten tummissa väreissä. Julkaisin instassa reelsin, jossa minulla oli mukana vaalea beige ja vaaleansininen mekko. Gallupissa nämä mekot keräsivät eniten ääniä. Tämä oli minulle itselle yllätys. Jotenkin tumma väri vaan tuntuu kotoisammalta.

Tässä luottovaatteeni juuri nyt! Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näistä?

1 Comment

  1. Vaikka itsekin käytän enemmän housuja kuin mekkoja, kesämekko on ehdoton must. Itse tosin suosin vaaleita sävyjä kesäisin. Rakastan valkoista, beigeä ja vaaleansinistä. Olen varmaan yksi heistä, jotka ovat antaneet pisteitä vaaleille mekoille 😁.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?