Etusivu » Kotimaisen designin asuvinkkejä kevääseen

Kotimaisen designin asuvinkkejä kevääseen

// Sisältöyhteistyö Avocas //

Tervetuloa mukaan Muotia ja Brunssia tapahtumaan yhdessä vaasalaisen Avocas -liikkeen kanssa. Tänä keväänä meillä alkoi jo seitsemäs vuosi Muotia ja Brunssia -konseptin ympärillä. Tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa vaasalaisten sydämissä ja molemmat kattaukset olivat loppuunmyytyjä. Avocas oli mukana nyt ensimmäistä kertaa tuoden raikkaan tuulahduksen kotimaista designiä. Avocas keskittyy valikoimissaan suomalaisiin brändeihin niin vaatteissa, koruissa, laukuissa kuin kengissäkin. 

Postauksen ensimmäiset kauniit ja yksinkertaiset mekot ovat Noukin mallistosta. Materiaaleina molemmissa ovat aidot luonnonmateriaalit. Nouki on kotimainen vaate- ja asustebrändi Tampereelta. Brändin toiminnan punaisena lankana ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kestäväkehitys. 
”Pure Not Boring”
Kietaisumallinen mekko on käytännöllinen ja sopii useimmille vartalomuodoille. Kotimaisen MUKA VAn kietaisumekko ei ole todellakaan tylsä! Digiprintattu puuvilla on kaunis kuosi. Asukokonaisuuden kruunaa ihanat Minna Parikan puputossut.

MUKA VA vaatteissa yhdistyvät käytettävyys, eettisyys ja skandinaavisuus. Vaatteiden tuotantoprosessi on mietitty mahdollisimman toimivaksi yhteistyössä alihankkijoiden kanssa. Huolellisuus ja tinkimättömyys laadusta eivät tee tuotteista tylsiä.
Uhana Designin kuoseissa hehkuu kaunis Suomen luonto. Omaleimaisia ja rentoja vaatteita sekä asusteita valmistava Uhana Design suunnittelee ja valmistuttaa pääosan tuotteistaan Suomessa. Klassikkokuosin Green Leaves inspiraationa on toiminut Tampereen Pyynikin metsä. Nämä kauniit ja ajattomat kuosit toimivat vuodesta toiseen. Keväisen raikas look syntyy trendikkäillä keltaisilla asusteilla.
Aikuisen naisen rennnossa tyylissä leikitellään erilaisilla materiaaleilla ja kuoseilla. Tämä toimii aina!
Noukin kaunis petroolinvärinen mekko toimii niin juhlassa kuin arjessa. Asusteilla voit päivittää mekon eri tilanteisiin. Nämä vaatteet ovat niitä meidän luottovaatteita, jotka pelastavat monelta asukriisiltä. Eikö olekin kertakaikkiaan upeat Minna Parikan punaiset avokkaat? Sydämeni sykkii asuille, joissa kengät saavat loistaa. Uhana Designin klasikkokuosi saa uuden ulottovuuden valkoisten huosujen kanssa. Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näistä asukokonaisuuksista?


Keväisin brunssiterveisin

tuulanneli


// Tutustu Avocas- liikkeen valikoimaan ja nettikauppaan täällä (klik) //

// Kaikki asukokonaisuudet, kengät, korut, laukut // Avocas

Silmä- ja aurinkolasit // Iris Optikko
Hiukset // Cava hair & make-up
Näytöksen suunnittelu ja totetus // K-Instyle, Katriina Koskiniemi-Väisänen

5 Comments

 1. Sonja
  Kirjoittaja
  18.4.2019 / 19:34

  Ihanan raikkaita vaatteita! Pakko saada itsellenikin jotain kesäkivaa 🙂

 2. Annukka || @happyannukka
  Kirjoittaja
  18.4.2019 / 19:40

  Tuo ensimmäinen vaaleanpunainen mekko on ihana. Uhanan kuosit on myös ihania, mutta kesäksi kaipaisin hieman vaaleampia sävyjä. Syksyllä tuo mekko olisi upea!

 3. Maisa80
  Kirjoittaja
  18.4.2019 / 20:14

  En juurikaan seuraa muotia. Suurimmat trendit tulee kyllä huomattua. Kivoja asukokonaisuuksia.? Itse tykkään eniten tuosta kukkapaidasta ja tummasta hameesta. ?

 4. Sorakukka
  Kirjoittaja
  20.4.2019 / 05:17

  Tuo kietaisumekko on jotenkin oman näköinen. On hyvä huomata että kertakäyttö muodin keskelle tuodaan jotain kestävämpää

 5. Tyylimanuaali
  Kirjoittaja
  27.4.2019 / 08:39

  Tuo vihreä polvipituinen mekko pisti silmääni. Ei liian räikeä mutta silti sopivan kesäinen. Tosi kiva!


Looking for Something?