Etusivu » Silk Oil of Morocco – Fibre Lash – kuituripsiväri

Silk Oil of Morocco – Fibre Lash – kuituripsiväri

Nyt tulee toivepostausta kuituripsiväristä. Ripsipidennykset ovat minun kohdalla poissuljettu asia herkkien ja allergisoituneiden silmien vuoksi. Tottakai minäkin aina haaveilen pidennyksistä ja helpommista aamurutiineista. Säännöllisin väliajoin kyselen kynsihuollon yhteydessä, että onko jo keksitty uusia herkän silmien liimoja. Loppujen lopuksi kaippa se paras ja luonnollisin vaihtoehto on olla ilman niitä.

Olen lukenut näistä kuituripsareista ja vähän aikaan sitten ostin itselleni Silk Oil of Moroccon kuituripsivärin. Lähdin kokeilemaan tuotetta aluksi ihan kotioloissa, koska halusin ensin varmistua tuotteen sopivuudesta silmilleni. Yritysten ja erehdysten kautta sain lopulta ripseni näyttämään huomattavasti pidemmiltä kuin normaali ripsarilla. 

Silk Oil of Moroccon Argan Silk Fibre Lash -pakkaus sisältää ripsivärin ja kuitupuikon. Aluksi levitetään Silk Fibre Lash ripsiväri ja sen jälkeen välittömästi Silk Fibre Lash kuitupuikon väri. No tässä vaiheessa minulle tuli tottakai niitä paakkuja ripsiin ja kuituhippuja varisi silmänympärysalueelle. Joten heidän ohjeet kannattaa lukea tarkasti. 

Pikku hiljaa olen oppinut käyttämään tätä kuituripsaria, joka on myös helppo poistaa ihan lämpimällä vedellä. Kuidut antavat todellakin ripsiin lisäpituutta. Näitä kuituripsareita löytyy jo markkinoilta useammasta merkistä. NYX Cosmeticsin kuituripsarissa kuidut ovat esimerkiksi valkoisia, joten ne eivät näy niin helposti kuin mustat. 

Tämä taitaa olla minun se minun pidennysjuttu, jolla saan volyymia ripsiini. Onko sinulla kokemusta näistä kuituripsiväreistä? Vinkkejä otetaan vastaan toimivista kuituripsareista.


-tuulanneli

14 Comments

 1. Annukka
  Kirjoittaja
  18.1.2017 / 09:22

  Voi olla, että mulle on kaksiosainen ripsivärin laitto jo liikaa, kun aina ei meinaa viitsiä sitä yhtäkään :). Mutta toisaalta tekis mieli kokeilla, kun pakkauksetkin on noin ylellisen kauniit.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2017 / 19:39

   Moikka Annukka 🙂

   Ilman muuta kannattaa kokeilla. Näitä kuituripsareita on myös muillakin tuotemerkeillä. Yritysten ja erehdysten kautta olen minäkin oppinut käyttämään tätä ripsaria. Olen ihan koukussa näihin vähän tuuheampiin ripsiin.

 2. Anu
  Kirjoittaja
  18.1.2017 / 09:38

  No ei ole tuttuja, mieli tekisi kyllä kokeilla. Pidennykset vaan ei ole mun juttu, mutta tämä vois olla… Onko nuo ihan kamalan kalliita/ miten riittoisia/ mistä näitä saa?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2017 / 19:45

   Tämän olen ostanut I Love messuilta mutta näitä on saatavilla myös nettikaupoista. Näiden hinnat pyörivät 30-40 euron välillä.

   Tätä omaani olen käyttänyt marraskuusta lähtien. Outin kommentissa on hyvä vinkki IdHair vastaavasta tuotteesta.

   Suosittelen kokeilemaan mutta kannattaa varautua vähän opettelemaan. Lopputulos on kuitenkin kaiken väärtti!

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  18.1.2017 / 09:49

  Minä käytän Fibre lash mascaraa ja kuituja, tuotetta saa ostaa IdHairilta. Itsekään en voi pidennyksiä ottaa allergisten silmäoireiden takia. Nämäkin ripsituotteet kuulostavat todella hyviltä.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2017 / 19:47

   Hei Outi!

   Kiitos hyvästä vinkistä. Kävin jo kurkkaamassa tuotetta IdHairin nettikaupassa ja se vaikutti todella hyvältä. Varmasti kokeilen seuraavaksi sitä!

 4. Tuija
  Kirjoittaja
  18.1.2017 / 13:25

  Pakko kokeilla! En jotenkin näe itseäni ripsipidennysten kanssa, mutta lisää volyymia kyllä kaipaan ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2017 / 19:49

   Heippa Tuija 🙂

   Nämä kuituripsarit ovat pelastus meille herkkäsilmäsille. Nyt ymmärrän miksi niin moni jää koukkuun pidennyksiin!

 5. JonnaH.
  Kirjoittaja
  18.1.2017 / 15:51

  Tää kuituripsari on ihan huippu! 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2017 / 19:50

   Kyllä olet ihan oikeassa! Olen ollut todella tyytyväinen 🙂

 6. Belladonna
  Kirjoittaja
  19.1.2017 / 19:08

  Pidennyksiä en voi ottaa herkkien silmien vuoksi, mutta kuituripsaria on kokeiltava.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   19.1.2017 / 20:12

   Heippa Belladonna 🙂

   Samassa veneessä ollaan! Itse olen vuosien meikkaamisella herkistänyt silmäni. Joskus mietin, että kuinka näiden käy, jotka käyttävät pidennyksiä jatkuvasti. Jossain vaiheessa varmasti silmät alkavat herkistyä.

 7. Tuula / Tuula's life
  Kirjoittaja
  19.1.2017 / 20:52

  En ole koskaan kokeillut kuituripsaria. Mutta nyt juttusi luettuani innostuin. Pakko kokeilla!
  Kiitos Tuulanneli ja mukavaa loppuviikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2017 / 08:47

   Heippa Tuula 🙂

   Tämän bloggaamisen parhaimpia puolia on se, että tutustuu uusiin tuotteisiin! Suosittelen kokeilemaan ja kärsivällisyyttä mukaan niin tulee hyvää jälkeä!

   Kivaa alkavaa viikkoa!


Looking for Something?