Etusivu » parasta juuri nyt

parasta juuri nytParasta juuri nyt;


❤ Rauhallinen viikonloppu yhdessä murun kanssa. ❤ Handicap Review, no tämä termi on varmasti suuremmalle osalle vieras. Hypin tänä aamuna tasajalkaan, kun tsekkasin mitä golftasoitukselleni oli tapahtunut vuositarkastuksessa. Paras mahdollinen eli se oli noussut, koska viime kesänä pelasin kaikki kierrokseni todella huonosti. Pelasin esimerkiksi vain kaksi kilpakierrosta bufferiin. Ensi kesänä on taas paljon helpompi pelata.

❤ Tulppaaniaika on alkanut! Tänäänkin perjantaina ostoskärryyn eksyi valkoinen kimppu näitä ihanuuksia.

❤ Meidän lasiterassi asennettiin tällä viikolla. Taitaa kuulostaa hassulta mutta viikonlopulla me haetaan varastosta puutarhakalusteet esille. Valokuvaamisen kannalta minulla on nyt täydellinen ”studio” eli valoa riittää päivisin!

❤ Herkulliset ja mehevät appelsiinit ovat nyt tarjouksessa. Nyt kannattaa hamstrata näitä aurinkoisia energian lähteitä. ?Minäkin ostin tänään 5 kilon säkin. Nyt saan hurautella smoothieta oikein kunnolla.

❤ Kevätvaatteet inspiroivat ja olen jo pähkinöissä uusista vaaleista väreistä. Olen löytänyt vaalean takin kevääksi. Ensi viikolla on luvassa asukuvia, kun meillä on ihanan Marin kanssa lounastreffit.

❤Jippii! Lauantaina on jännä päivä. Me mennään katsomaan eka kerran meidän hauvelivauvaa. Arvaapas, onko tämä vanha pari tärinässä? Yritän laittaa instan (@tuulanneli) mystory puolelle vähän videopätkää meidän vauvelista ? Rentoa ja kivaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli
2 Comments

 1. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  20.1.2017 / 20:18

  Ihanaa viikonloppua, odotan jo innolla videota hauvavauvasta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   23.1.2017 / 08:59

   Kiitos Outi 🙂 Videoita on tulossa meidän vauvelista!


Looking for Something?