Etusivu » Rentoa oloilua ja Slepps – sisäjalkineet

Rentoa oloilua ja Slepps – sisäjalkineet

Arvostatko pehmeyttä, mukavuutta ja pehmeän nappanahan kosketusta pehmustettuna lämpimällä lampaan karvavuorilla? Jos vastauksesi on kyllä, silloin nämä Slepps – sisäkengät ovat juuri sinulle tehty. Sleppsit ovat tyylikkäät sisäjalkineet, jotka on suunniteltu pidettäväksi kotona, toimistolla tai vaikkapa matkoilla, kuten esimerkiksi lentokoneessa. Ne on valmistettu pehmeästä nappanahasta ja niiden lämmin vuori on 100% luonnollisista lampaanvillaa.

Arvostan itse aina kengissä aitoja luonnonmateriaaleja, siksi olinkin heti kiinnostunut tutustumaan näihin sisäkenkiin. Slepps Indoor Footwear on syksyllä 2017 perustettu jalkinebrändi. Täytyypä myöntää, että harvoin tulee eteeni näin tyylikkäitä sisäjalkineita. Slepps – sisäjalkineiden designissä yhdistyvät skandinaavinen minimalistisuus sekä ikiklasikko Chelsea bootsien tyyli.Meillä Pohjolassa keliolosuhteet vaativat paksujen talvikenkien käyttöä aika suuren osan vuotta, joten tyylikkäille ja mukaville sisäkengille on tarvetta. Vaihtamalla päivän mittaan jalkineet mukaviin sisäkenkiin, annamme meidän tärkeille jaloille mahdollisuuden hengittää. 

Onneksi työpukeutumisen etiketti on myös muuttunut rennonpaan suuntaan sallien tossujen käytön toimistossa. Monissa toimistoissa on käytössä jopa ”ei ulkokenkiä” kulttuuri. Nykypäivän luovat työympäristöt suosivat jo rennonpaa otetta pukeutumiseen.  Tämä muutos näkyy rauhallisempina toimistoympäristönä. Meillä jokaisella on mielikuvissa ns. kopisevat toimistokäytävät, jotka jakavat mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Nämä Slepps – sisäkengät ovat todella helpot sujauttaa mukaan laukkuun niin matkalle kuin vieraskäynnille. Mikä on sen mukavampaa, kun olet menossa ystävän luokse, niin voit jättää ulkokengät heti pois ja sujauttaa pehmoiset tossut jalkaan. Voi sitä ihanuutta kun voit laittaa lentokoneessa pehmeät tossut jalkaan. Itselläni on usein lentomatkoilla kylmät jalat, joten nämä ovat varmasti mukavat lämmittämässä jalkoja.

Hei mikäli kiinnostuit näistä sisäjalkineista, niin minulla on sinulle alennuskoodi Slepps Indoor Footwear nettikauppaan. Koodilla ”tuulanneli” saat -10 % alennuksen ja rahtivapaan toimituksen EU:n alueella.  

Näin pakkasten jatkuessa taidan minäkin käpertyä nyt sohvan nurkkaan ja kuuntelen takkapuiden iloista rätinää takassa. Lämpimät sisätossut jalassa on kiva käpertyä oman murun kainaloon. -tuulanneli // Slepps Indoor sisäjalkineet on saatu blogin kautta //

14 Comments

 1. Priska
  Kirjoittaja
  28.2.2018 / 17:15

  Oi, ihanat! ❤ Kärsin mieheni mukaan "kalmaraajoista" eli kädet ja jalat on AINA jäässä, oli lämpötila mikä tahansa. Tuo 100% lampaanvilla kuulostaa siis ihan täydelliseltä mulle! Ja tyylikkäätkin ovat vielä lämmön lisäksi ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:18

   Kiitos Priska 🙂

   Nämä sisätossut ovat todella superpehmeät ja niin lämpimät. Luonnonmateriaalit ovat aina parasta!

   Samoin tämä tossujen tyylikkyys on ihan omaa luokkaansa. Skandinaavinen minimalistisuus yhdistettynä ikiklassikkoon.

 2. Maisa80
  Kirjoittaja
  28.2.2018 / 19:49

  Itse käytän tossuja lähes aina kotona. Jalkani palelevat herkästi. Yöllä käytän sukkia. Varmasti ovat lämmöiset ja näyttävät tyylikkäiltä! 🙂 Tällä hetkellä minulla ei ole tarvetta uusille tossuille! Takkaa on tullut ahkerasti poltettua, kun on ollut niin kylmä. Takassa on tunnelmaa. ?

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:27

   Olemme näköjään molemmat kylmäjalkoja. itse en tulisi toimeen ilman tossuja tai villasukkia.

   Pidän lämpimiä tossuja aika pitkälle kevääseen!

   Takka on parasta näin kylmällä & talvella.

 3. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  28.2.2018 / 21:33

  Onpa tyylikkäät sisäkengät. Töissä lattia on usein viileä, siellä tuollaisille olisikin käyttöä!
  Mukavaa alkavaa maaliskuuta sinulle ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:34

   Kiitos Outi 🙂

   Meillä on todella monella tarve hyville sisätossuille töissä.

   Kivaa maaliskuun alkua myös sinulle Outi 🙂

 4. Marjo
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 04:42

  Onpas hauskat aikuisten sisätossut ❤ Minulle tulee näistä etäinen mielleyhtymä sellaisiin nahkatossuihin, jotka minulla oli pikku tyttönä. Omani olivat silloin punaiset. Niissä ei tainnut olla karvavuorta mutta muuten ihan samanoloiset kuin nämä. Tulvahti mieleen hauskoja muistoja.
  Itse käytän kotona aina "kotitossuja" tai paksuja sukkia koska meillä on kylmät lattiat. Moniin kyläpaikkoihin kannan mukanani omat tossut tai sisäkengät myös. Nämä olisivat vaihtoehto.
  Mukavaa torstaita Tuulanneli ❤

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:39

   Moikka Marjo 🙂

   Tiedätkö mitä, minullekin tulee sama mielleyhtymä, kun mainitsit nyt asiasta. Meillä on ollut varmaan samanlaiset 😉

   Nämä tossut ovat todella kivat sujauttaa laukkuun, kun lähtee kylään niin on sitten lämpimät tossut mukana.

   Kivaa alkanutta maaliskuuta Marjo 🙂

 5. JonnaH.
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 07:18

  Oi, näyttävät todella mukavilta!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:40

   Kiitos Jonna ja nämä ovat todella mukavat & lämpöiset!

 6. Unknown
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 11:12

  Parhaillaankin varpaita paleltaa! Minulla on kotona uggsin lampaanvilla sandaalit mutta tällaiset jotka lämmittää nilkkaan saakka olisi ihanat!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:42

   Uggit ovat myös huippulämpimät kotitossuina. Minullakin on ollut vuosien saatossa muutamat niitä.

   Sleppsit ovat varteenotettava vaihtoehto ja ne ovat myös täysin luonnonmateriaaleja.

 7. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  3.3.2018 / 06:05

  Oi, miten siistit sisätossut! Mullakin on jalat ja kädet aina kylmät ja tossut tai villasukat on vakivarusteeni missä liikunkin. Tykkään nilkkurimaisesta ulkonäöstä! Kävin jo kurkkaamassa nettikaupassakin ;o)

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.3.2018 / 12:06

   Kiitos Maarit 🙂

   Eikö olekin tyylikkäät nämä kotitossut! Aidot luonnonmateriaalit tekevät näistä mukavat ja lämpimät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?