Etusivu » kiitos helmikuu

kiitos helmikuu

Moikka kaikille! Niinpä me hurautimme läpi talvisen helmikuun. Olemmekin saaneet nauttia pitkästä aikaa perinteisestä talvesta. Tottakai tämä on asettanut omat vaatimukset valokuvaamiselle. Joka tapauksessa olen kuluneen kuukauden aikana tehnyt asupostauksia ihan suunnitelmien mukaan, joka näkyi lukijatilastoissa isona plussana. 

Helmikuun alussa uudistin blogipohjan selkeyttämällä ulkoasua. Samalla blogipohja responsaa paremmin hakuoptimointiin. Olen pikkasen terävöittänyt tekstejäni ja etsin uusia näkökulmia asioihin. Näillä kaikilla osatekijöillä on varmasti oma osuutensa lukijamäärien kasvussa. Kiitos tästä teille ihanat lukijat, ilman teitä tätä blogia ei olisi olemassa.

HELMiKUUN TOP 3 SUOSITUINTA POSTAUSTA


Kuukauden suosituin postaus oli yhdistelmä sekä perinteistä asupostausta että ajankohtaista asiaa. Blogien aitous ja sunnuntailook keräsi huippukommentteja. Oma näkökulmani asiaa sai ihan uuden ulottuvuuden. Samalla myös oma strategiani tämän blogin kanssa kirkastui. Vastavuoroisuus on tämän blogimaailman ehdoton boostimoottori!

Kadonneet sentit vyötäröltä keräsi odotetusti kiinnostusta ja tulee varmasti kevään aikana keräämään vielä paljon lukuklikkauksia. Meille naisille tämä on se ikuinen kiinnostuksen aihe. Olen haastanut nyt itseni julkisesti tähän kuntoremppaani, joten se edellyttää minulta malttia ja pitkäjänteisyyttä.

Rohkeasti vain mukavuusalueen ulkopuolelle – postauksessa kirjoittelin aiheesta vähän kevyemmästä näkökulmasta. Ostin itselleni pitkän harkinnan jälkeen talvitakin uudessa sävyssä. Olen ollut todella yllättynyt positiivistä kommenteista, mitä olen saanut valinnastasi. Joskus kannattaa rohkeasti valita itselleen ihan jotain uutta!

KUUKAUDEN OMAT SUOSIKITHelmikuussa omat suosikkini olivat aika pitkälti samoja kuin  lukijoiden suosikit. Muutaman nostan vielä tässä esille. Ystävänpäivänä kirjoittelen elämämme tärkeimmästä ystävyyssuhteesta omaan itseemme. Loppujen lopuksi jos opimme olemaan sinut itsemme kanssa ja arvostamme itseämme, niin toisten hyväksyminen ja rakastaminen on helpompaa.

Keittiössä oli tässä kuussa hiljaisempaa. Granolakupit herättivät paljon kiinnostusta varsinkin instan puolella. Jaoinkin pari päivää sitten kivan aamupalavinkin, kuinka voit lisätä terveellistä spelttikuitua yhdessä kreikkalaisen jogurtin kanssa aamupalaan.


TERVETULOA MIELENKIINTOINEN MAALISKUU


Jihuu olemme selättäneet talven selän ja nyt valon määrä lisääntyy huikeasti joka päivä. Maaliskuussa on paljon kivoja tapahtumia sekä paikallisesti että valtakunnallisesti. Olemme heräämässä talvihorroksesta ja nyt nautitaan täysillä tästä matkasta kohti kevättä!
-tuulanneli

18 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 13:07

  Helmikuu hurahti nopeasti, ehkäpä päivänavlon lisääntyessä päivä päivältä koko kuukausikin tuntui lyhyemmältä kuin 28 päivää. Iloista maaliskuun alkua.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 18:44

   Heippa Tuuli 🙂

   olen myös niin onnellinen, että tämä helmikuu hurahti nopeasti ohi ja nyt saamme keskittyä kevään tulemiseen!

   Kivaa loppuviikkoa myös sinulle 🙂

 2. Katja / Valkoisen vuoren rinteillä
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 15:19

  Maaliskuussa on aina sellainen voittajafiilis, kun "pahin" on takana. Pimeä ajanjakso todellakin asettaa aina haasteensa, niin valokuvaukselle kuin jaksamiselle yleensä.

  Maaliskuun postauksia odotellessa 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:06

   Heippa Katja 🙂

   Eikö olekin huikeeta, kun ollaan jo kevään puolella! Valoisuus lisääntyy ja valokuvaaminen on jälleen hauskaa!

   Aurinkoista maaliskuun alkua sinulle 🙂

 3. Melissa
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 15:39

  Helmikuu meni muuten nopeasti mutta tämä viikko on yksi hitaimmista pitkiin aikoihin 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:07

   Kyllä tämäkin viikko on mennyt nopeasti. Huomenna on taasen perjantai ja kiva viikonloppu taas edessä!

 4. Unknown
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 17:29

  Helmikuu mennä hujahti ja hyvä niin, kevät tekee tuloaan! Minä olen yksi sinun uusista lukijoistasi, on ollut mukavaa löytää blogisi! Blogin ulkoasu muuten on todella kaunis ja selkeä!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:09

   Heippa Karoliina ja tervetuloa 🙂

   Tämä on niin upeaa, että löytää aina uutta luettavaa. Sinulla on myös kiva blogi!

   Kiitos kivasta kommentistasi ja kivaa maaliskuuta alkua sinulle Karoliina 🙂

 5. Kiittäkää Aina ja Kaikesta
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 17:49

  Helmikuu on jo ohi! Vuosi vain laukkaa eteenpäin. Hyvää maaliskuuta sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   1.3.2018 / 19:10

   Näin on Joanna, alkuvuosi on alkanut taas vauhdilla!

   Kivaa maaliskuun alkua myös sinulle sinne toiselle puolelle maapalloa!

 6. Pieni Lintu
  Kirjoittaja
  1.3.2018 / 19:56

  Oi miten ihanan värinen takki <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.3.2018 / 11:51

   Kiitos 🙂

   Tämä väri on hurmannut minut täysin!

 7. riitta k
  Kirjoittaja
  2.3.2018 / 05:05

  Mulla on tuon värinen punainen takki!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.3.2018 / 11:51

   Heippa Riitta 🙂

   Eikö olekin ihana väri ja tämä tuntuu sopivan niin monen muun värin kanssa!

 8. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  3.3.2018 / 06:18

  Onneksi on jo maaliskuu! On taas toivoa uskoa kevään heräämiseen jossain vaiheessa, kun tuota valoa on nyt pitkästä aikaa ollut yllinkyllin. Olen niin iloinen, että ollaan Suomessa tämä maaliskuu, vaikka mietittiinkin muuta; saa nauttia ihanista talvimaisemista.
  Jäin miettimään sitä, kun mainitsit, että uusi blogipohja on hakukoneystävällisempi. Haluaisitko avata sitä enemmän? Olisi kiinnostavaa tietää, mitkä elementit ovat oleellisia. Ulkoasusi – sekä blogin että sinun 🙂 – on raikas ja selkeä.

  Talvista viikonloppua sinulle!

  Maarit

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.3.2018 / 12:03

   Heippa Maarit 🙂

   Meillä on ollut todella kaunis talvi ja voidaan sanoa, että vanha kunnon talvi. Talviluonto on todella upea.

   Hakuoptimoinnissa on tärkeää esimerkiksi, että sivut latautuvat nopeasti, kuvat eivät ole liian suuria, otsikosta löytyy H1 koodi ja alaotsikot menevät kronologisesti alaspäin sekä postaus sisältää sisäisiä linkkejä. Tässä ihan nopeasti muutama pointti.

   Yhteistyöpostauksissa yritän käyttää SEO-optimoitua tekstiä niin, että se nousee googlehaussa. Kävin tässä kurssin asian tiimoilta vuoden alussa. SEO-kurssi avasi silmiä monen asian kanssa ja sen seurauksena blogipohja vaihtui heti. Aluperäisessa blogipohjassa oli slideshow mutta sen otin heti pois, koska ne hidastavat sivujen aukeamista.

   Nyt mietin sitä, että tulen luultavasti vaihtamaa pohjani WP:hen kesällä. WP:lle on niin paljon enemmän näitä työkaluja millä pystyy nostamaan omaa postaustaan Googlessa.

   Tässä ihan nopeasti muutama pointti. Mitä enemmän tätä alkaa tutkimaan sitä enemmän löytyy kaikkea pientä parannettavaa!

   Kivaa viikonloppua sinulle Maarit 🙂

 9. Elisa LPP
  Kirjoittaja
  5.3.2018 / 13:32

  Blogin ulkoasu näyttää tosi kivalta ja nuo granolakupit superherkulliselta <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   6.3.2018 / 20:59

   Kiitos Elisa 🙂

   Olen itsekin tyytyväinen tähän uuteen pohjaan. Granolakupit ovat todella herkullisia, kannattaa kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?