Etusivu » Kadonneet sentit vyötäröltä – Testissä Hypoxi

Kadonneet sentit vyötäröltä – Testissä Hypoxi

Heippa kaikille! Tässäpä iloinen bloggari tervehtii teitä kaikkia yhdessä Hypoxin kanssa. Meillä on takana nyt kaksi viikkoa yhteisiä treenejä. Ensimmäiset mittaukset on tehty, joten taitaa olla pienen raportin paikka. 

Tämä kaksi viikkoa on mennyt siivellä ja jännityksellä asetuin puntarille menneellä viikolla. Hypoxi – jakso on vähintään 12 kertaa. Säännöllisyys on verenkierron kannalta tärkeää  ja siksi Hypoxissa tulisi käydä jakson aikana 3 kertaa viikossa. Mittaukset tehdään alussa, puolessa välissä ja sitten jakson lopussa.
Hypoxin rentouttavin vaihe on 20 minuuttinen tässä  HDC – haalarissa, jossa puvun 400 ilmakuplaa aktoivoivat pinteverenkiertoa ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa poistaen elimistöstä kuona-aineita ja nestettä. Hypoxi hoitokerta aloitetaan tällä laitteella. 

HDC-laitteen jälkeen siirrytään polkemaan pyörää kuvassa olevalla laitteella. Tämä ei ole ihan tavanomainen pyörä vaan tässä laitteessa sinulle puetaan tiukka korsettimainen ”vannehame”, joka kiinnittää sinut laitteeseen.

Polkemisen ajaksi laite suljetaan ja näin varmistetaan, että reidet todellakin lämpiävät puolen tunnin treenin aikana. Sykkeet pidetään matalalla. Siltikin matalatempoinen poljenta saa hien pintaan. Hypoxissa yhdistyy kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine. Hypoxi parantaa verenkiertoa ongelma-alueilla ja mahdollistaa näin tehokkaan rasvanpolton näillä alueilla. Hypoxilla voidaan siis kohdentaa rasvanpolttoa juuri niihin omiin ongelmakohtiin.

Katsotaan seuraavaksi niitä tuloksia kahden viikon treenin jälkeen. Mittaukset tehdään juuri niistä ongelmakohdista, johon tämä Hypoxi-hoito on kohdennettu. Ensimmäisen kahden viikon aikana paino tippui kaksi kiloa, joka oli ihan huipputulos. (vähän ehkä yläkanttiin, koska suositeltu painonpudotus on -0.5 kg/vko.)


Vyötärö (kapein kohta)
-2,3 cm
Vatsa (navan päältä)
-1,6 cm
Alavatsa (ylälantio)
-4,1 cm
Pakarat
-1,3 cm
Molemmat reidet
-1,4 cm
Reisi (rentona)
-2,6 cm
Reisi (jalka suorana)
-3,1 cm
Polvi
-1,7 cm
Muutos yhteensä
-18,1 cm

Tyytyväisin olen, että vyötärön ja alavatsan alueelta on lähtenyt senttejä. Treeni todella kohdistuu ongelma-alueisiin. Tämä näkyy minulla siinä, että housun vyötärö ei kiristä ja vaatteet istuvat paremmin. 

Hypoxi ei ole mikään erityisdieetti vaan tässä suositellaan säännöllistä ja monipuolista ravintoa. Tämä on minulle se tärkein pointti, koska en halua mitään lisäaineita sisältävää mehudieettiä. Nämä ihmedieetit on niin nähty. 

Hypoxissa suositellaan matalan glykeemisen indeksin omaavia ruokia esim. kuitupitoisia tuotteita kuten kasviksia ja kokojyväviljatuotteita sekä kohtuullisesti marjoja ja hedelmiä. Tämä ruokavalio on juuri se mitä olen noudattunut vuoden alusta lähtien. Olen vähentänyt totaalisesti valkoisen sokerin ja valkoisen vehnän käyttöä. Kokonaisuudessa painon pudotus vuoden alusta on tähän mennessä 6 kiloa. Olen pikkasen ylpeä itsestäni?

Tästä on kiva jatkaa tätä kuntoremppaa eteenpäin. Hypoxi on tarjonnut minulle hyvän tsempin tässä projektissa, koska usein se toinen kuukausi on ainakin minulle se kriittisin. 

Kiinnostuitko tästä treenimuodosta? Sinulla on mahdollisuus tutustua tähän Hypoxi – treenihoitomuotoon veloituksetta. Maksuttomassa konsultaatiossa kerrotaan enemmän tästä menetelmästä ja sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan laitteita. Hypoxi Vaasan yhteytiedot löytyvät täältä (klik) ja Voit varata sieltä itsellesi maksuttoman konsultaation.


-tuulanneli

// Postaus on tehty yhteistyössä Vaasan Hypoxin kanssa //
14 Comments

 1. Niina / une petite life
  Kirjoittaja
  26.2.2018 / 17:59

  En olekaan kuullut tällaisesta! Mielenkiintoista! Aurinkoista viikkoa 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2018 / 07:22

   Heippa Nina,

   Tämä on todella mielenkiintoinen treenimuoto, jossa yhdistyy rasvanpolttoliikunnan ja vaihteleva ilmanpaine. Tämä mahdollistaa erittäin tehokkaan rasvanpolton keskivartalon alueella, joka on meille se yksi ongelmallisin alue.

   Aurinkoista ja kivaa viikkoa sinulle myös!

 2. isivuosi
  Kirjoittaja
  26.2.2018 / 19:37

  Ihan uusi tuttavuus tämä laite, vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2018 / 07:33

   Heippa 🙂

   Tämä laite sopii sekä miehille että naisille. Tässä minun postauksessa ei ole nyt kuvattuna sitä miehille tarkoitettua HYPOXI-Vacunaut-laitetta, joka on nimenomaan kehitetty keskivartalon rasvakertymien poistamiseen. Vacunaut-laitteessa kävellään reippaasti 30 minuuttia juoksumatolla ja samalla laite kohdistaa ongelma-alueelle vaihtelevaa yli- ja alipainetta erityisvalmisteisen ilmatiiviin puvun kautta.

   Tämä HYPOXI on myös tehokas palautumiseen ja erinomainen apu esimerkiksi, jos harjoittelet pitkänmatkan juoksu- tai pyöräilytapahtumaa varten.

 3. Melissa
  Kirjoittaja
  27.2.2018 / 03:36

  Mielenkiintoista 🙂 Itse tykkään taas polkea niin, että liikun. Siinä yhdistyy liikunta sekä seikkailu ja näköalat 😀

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2018 / 07:35

   Heippa Melissa 🙂

   Reipasta ulkoilua luonnossa ei voi mikään korvata. Itsekin odotan, että nämä pakkaset lauhtuvat ja pääsen ulos liikkumaan!

   Tällä Hypoxilla kohdennan rasvapolttoa niille minun ongelmaalueille.

   Kivaa viikonjatkoa sinulle 🙂

 4. Minna K.
  Kirjoittaja
  27.2.2018 / 06:43

  Hienoa! Onnittelut ja tsemppiä myös tästä eteen päin ??

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2018 / 07:42

   Kiitos Minna 🙂

   Nyt minulla on ollut tämä viikko ns. tasoittumisviikkoa. Tästä on kiva jatkaa eteenpäin!

 5. Sari Riekkola
  Kirjoittaja
  27.2.2018 / 07:07

  Uusi tuttavavuus mulla mutta aivan mahtavaa kun senttejä lähti!!

  Mukavaa tiistaita Tuula <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2018 / 08:31

   Kiitos Sari 🙂

   Tämä on todella tehokas treenimuoto noille ongelma-alueille. Ja mikä tärkeintä tämä ei ole mikään ihmdieetti vaan tääl pyritään pysyviin tuloksiin.

   Kivaa ja aurinkoista pakkasviikkoa Sari 🙂

 6. MINI
  Kirjoittaja
  27.2.2018 / 18:11

  Olipas kiva lukea tuloksista ja sinulta on lähtenyt hyvin senttejä ja painoa noin pienessä ajassa. 6kg painonpudotus on kyllä hieno juttu, itselläni tippunut 2kg vuoden vaihteesta.
  Tsemppiä jatkoon!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   28.2.2018 / 08:36

   Heippa Mini 🙂

   Painon suhteen se isoin muutos tapahtui tammikuussa, kun jätin valkoise sokerin ja vehnäjauhon pois. Tottakai tuolloin lähti myös kaikki ne joulun ylensyömiset pois ja ylimääräiset nesteet.

   Toisaalta tämä Hypoxi tuli juuri oikeean aikaan jatkamaan hyvin alkanutta kuntoremonttia.

   Kiitos ja Tsemppiä myös sinulle eteenpäin!

 7. Maarit / Sopusointuja
  Kirjoittaja
  3.3.2018 / 05:59

  Parhaat tulokset tulevat juuri niinkuin olet tehnyt, ensin ruokavalio kuntoon ja säännöllisestä liikunnasta huolehtiminen, vaikka kävelyä. Tämmöiset hoidot auttavat sitten tukemaan tuloksia.
  Sulla on kyllä lähtenyt hienosti kiloja ja yllättävän nopeasti, mutta varmasti sokerin ja valkoisten jauhojen vähentäminen/poisjättäminen on oleellinen juttu kokonaisuudessa. Kuten olen maininnutkin, olen itse toteuttanut vastaavaa nyt nelisen viikkoa, ja pari kiloa on lähtenyt. Leipä on suuri rakkauteni ja olen vähentänyt sitä reippaasti, mikä tuntuu myös selvästi pönötyksen ja liiallisen kylläisyyden tunteen vähenemisenä. Lisäksi on menossa Cryolipo-hoito, josta kirjoitan tässä lähiaikoina, kun mittaukset on tehty.
  Tsemppiä sinne! Jatketaan remontointia – iloa viikonloppuusi!
  Maarit

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   4.3.2018 / 11:09

   Meidän iässä on todella tärkeää edetä rauhallisesti ja pitkäjänteisesti painonhallinnan kanssa. Tämä Hypoxi tuli minulle kyllä todella hyvään aikaan. Kirjoitinkin yhdessä postauksessa, että vuosi sitten kaikki kariutui juuri helmikuussa. Motivaatio vain loppui!

   Odotankin innolla sinun tuloksiasi Cryolipo-hoidosta.

   Ruokavaliosta vielä sen verran, että minulle juuri leipä on se minulle parin nesteiden kerääjä ja vatsan pömpöm aiheuttaja. Pari kuukautta ja vasta alkaa se leivän himo helpottaa. Teen silloin tällöin siemennäkkäriä helpottamaan leivänhimoa.

   Tsemppiä myös sinulle ja ollaan yhteydessä näistä treenijutuista!


Looking for Something?