Etusivu » Reissukuvia ja hyvä matkavaate

Reissukuvia ja hyvä matkavaate

//Postaus sisältää kaupallisia linkkejä*//

//Laivamatka saatu pr-matka*//

Tutustuimme viikonlopulla meidän vaasalaisten uuteen matkustaja-alukseen Aurora Botniaan. Odotin innolla tätä reissua. Edellisestä reissusta rajojen ulkopuolelle oli kulunut jo pari vuotta. Tätä uutta laivaa on odotettu innokkaasti alueellamme. Laivayhteys Vaasan ja Uumajan välillä on todella tärkeä talousalueellemme. Onhan tämä nopein yhteys Ruotsin puolelle. Matka kestää vain n. 3 tuntia Merenkurkun toiselle puolelle.

Aurora Botnia ei pettänyt odotuksia. Laiva on maailman ympäristöystävällisin matkustaja-alus. Koneet käyvät kaksoispolttoaineratkaisulla; nesteytetyn maakaasun lisäksi biokaasua voi käyttää. Laivan kyyti oli todella tasaista ja hiljaista.

Laivan sisustus oli raikas ja materiaalivalintoihin oli panostettu huolella. Tilat olivat valoisat ja viihtyisät. Erityisesti kiinnitin huomiota erilaisiin valaisimiin. Tilaratkaisut olivat toimivat tämän kokoiseen laivaan. Laivalta löytyvät mm. Business Lounge & Comfort Lounge, hytit, konferenssitila, ravintolat ja Pet Lounge lemmikkielämille.

Positiivisin yllätys oli Buffetin saaristolaispöytä, jonka tarjonta oli upea. Buffetin pöytätarjonta valmistetaan pääasiassa paikallisesti tuotetuista raaka-aineista sesongit huomioiden. Kaunis ja houkutteleva esillepano. Tälle annan ison peukun! Laivalla on myös A la Carte ravintola sekä monipuolinen Cafe.

Laivan myymälässä oli myös satsattu paikallisuuteen ja valikoima oli rakennuttu mielenkiintoiseksi. Löysimme kivat tuliaiset meidän pikkutytöillemme.

Aurora Botnia oli piristävä kokemus ja päivämme sujui merellä rennosti. Seuraavalla kerralla varaamme reissuun muutaman päivän yöpyen Uumajassa ja käymme varmasti testaamassa Uumajan golfmahdollisuudet.

Neulemekko on matkavaatteena mitä mainioin. Se ei rypisty ja se mukautuu vartalon mukaan loistavasti. Mikään ei ole reissussa niin epämukavaa, kuin huonosti istuvat ja rypistyvät vaatteet. Itse haluan reissatessa unohtaa sen mitä minulla on päällä. Lentokoneeseen puen aina ne mukavimmat ja mustimmat vaatteet päälleni mitä minulta löytyy. Eipähän tarvitse sitten stressata ruokatahrojen kanssa. ’

Cellbesin*** neulemekko on ollut todella monikäyttöinen. Olen käyttänyt sitä mustan poolon kanssa ja lauantaina stailasin sen valkoisella paitapuserolla. Hartioille otin mukaan By Malene Birgerin klassikkohuivin, jonka olen hankkinut vuosia sitten. Viime talvena sille ei ollut käyttöä mutta nyt se sopii hyvin Cellbesin neulemekon kanssa.

Haluan jakaa vielä hyvän leggingsin vinkin! Neulemekon alle paras vaihtoehto on kapealahkeiset leggingsit. Löysin Cellbesin valikoimasta toimivat nahannäköiset leggarit. Itse en tykkää keinomateriaalista mutta näiden leggareiden materiaali on tekstiili, jonka pintamateriaali on harjattu kiiltäväksi. Keinomateriaali on iholle epämiellyttävä mutta nämä ovat mukavat.

Olipas todella mukava käydä vähän haistelemassa fiiliksiä Suomen rajojen ulkopuolella. Todellisuudessa olimme koko ajan laivassa mutta tunne siitä, että on edes vähän ulkomailla oli pitkästä aikaa mukava.

Kuulun siihen joukkoon, jonka passit ovat vanhentuneet koronan aikana. Seuraava steppi matkustamisessa onkin hakea uusi voimassa oleva passi. Varsinaista ulkomaan matkaa meillä ei ole suunnitteilla tälle syksylle meidän molempien työkiireiden vuoksi. Keväällä sitten onkin tiedossa keväthanget Lapissa ja kaupunkiloma Euroopassa. Se on vaan niin mukavaa, kun on jotain mitä odottaa.

  • Neulemekko // Cellbes***
  • Leggingsit // Cellbes***
  • Toppatakki // Makia Clothing
  • Huivi // By Malene Birger (vintage)
  • Sneakerit // New Balance
  • Olkalaukku // &Other Strories

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?