Etusivu » Poimintoja viikon varrelta 42/2021

Poimintoja viikon varrelta 42/2021

Mitäpä mielen päällä tänään perjantaina?

Harmittelen tätä jatkuvaa vesisadetta täällä rannikolla. Odottelen jo into piukassa lunta myös tänne. Tiedän sen olevan tässä vaiheessa vielä kaukainen haave.

Valitsin päivän kuvaksi syyskuulta asukuvan. Tämä vuoden syksy on ollut kertakaikkiaan upea. Kuvassa syksyn muistoja parhaimmillaan. Rakastan vaaleita sävyjä. Tänä syksynä vaatekaapin värimaailma on ollut hyvin vaalea. Cellbesin valikoimasta valitsema vaaleanpunainen jakku on ollut yksi suosikeistani.

Odotan perjantai- illan Vain Elämää -jaksoa. Mielenkiintoista nähdä mitä ilta tuo tullessaan. Tykkäsin viime viikon Anna Abreun musasta. Suvi Teräsniska on minulle vähän vieras artisti, joten kiva tutustua häneen lähemmin.

Tiistaina Edenflowers järjesti Workshopin, jossa teimme kauniita ovikransseja. Olipas taas mukavaa vähän askarrella. Aivan liian vähän tulee harrastettua tätä puolta. Käsillä tekeminen rauhoittaa mieltä ja olen aina tykännyt tehdä jotain.

Syksyllä sain yhteistyönmerkeissä Novitan ja Arabian villasukkasukkalehden, joka on täynnä mitä ihanampia villasukkamalleja. Toivottavasti löydän jostain aikaa kokeilla villasukkien kutomista. Olen niin pitkään haaveillut siitä.

Viime viikonloppu teki todella hyvää niin mielelle kuin sielulle. Viikonloppu oli kiireetöntä yhdessäoloa perheen kanssa, kokkailua, leipomista ja palapelien kokoamista Ellin kanssa. Mummin pikkutytöt olivat viime viikonlopun Vaasassa. Pikkuinen Asta oli ensimmäisen kerran mummilassa. Jännä seurata pienen ihmisen alun kehittymistä, joka tapahtuu niin yllättävän nopeasti!

Lauantaina olin ensimmäistä kertaa HopLopissa eli nyt on tämäkin mummi korkannut sen paikan. Mielenkiintoinen konsepti ja en yhtään ihmettele näiden sisäleikkipaikkojen suosiota. Elli viihtyi hyvin ja aika vierähti siellä nopeasti.

Viikolla siivosin kaappeja ja löysin viime talven pipoja, jotka olivat jääneet todella vähälle käytölle. Joskus se shoppailu omassa kaapissa on parasta. Mudanvärinen pipo on juuri sama sävy kuin tänä syksynä hankkimassani neulemekossa. Nämä sävyt vaan toimivat vuodesta toiseen!

Kaivoin tämän vanhan postausidean naftaliinista. Tähän on kiva kerätä viikon varrella julkaistuja instagrampostauksia. Samalla saan talteen suosituimpia instagramin kuvia. Se muutaman viikon takainen instrgamin kaatuminen muistutti siitä, että niitä munia ei kannata laittaa vain yhteen koppaan. Loppujen lopuksi tämä on myös nopea tapa tehdä postaus ja sopii hyvin tähän nykyiseen bloggaamisen tahtiin.

1 Comment

  1. Suvi Komu
    31.10.2021 / 18:27

    Hei! Törmäsin ekaa kertaa blogiisi, se on aivan mahtava. Luin lähes koko blogin läpi innoissani. Sinulla on mahtava tyyli, kivoja reseptejä jne. Ehdottomasti tämän sunnuntain kohokohtani, tutustua blogiisi. Mukavaa syksyn jatkoa Sinulle! Yt;Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?