Etusivu » Punainen – syksyn voimaväri

Punainen – syksyn voimaväri

Heipparallaa kaikille! Punainen väri on hurmannut tämän bloggarin totaalisesti. Raikas väri oli todella tervetullut lisä minun aikalailla neutraaliväriseen vaatekaappiin. Olen saanut paljon kehuja paidan väristä, joka tuo piristystä arkeen. Ihastuin heti tämän collarin väriin ja sen yksinkertainen malli oli se ratkaisevin tekijä, joten en voinut jättää tätä kaunokaista kauppaan.


Punainen on todellinen voimaväri, joka on kuin elämä itse – se on veren, sydämen ja tulen väri. Voimakkaana ja huomiota vaativana se herättää intohimoja ja aktivoi. Miedän supermarjat ovat punaisia ja kuinka huokuttelevia sekä herkullisia ne ovatkaan kypsinä. Dynaaminen punainen on täynnä alkukantaisia vaistoja, elämänhalua, varmuutta.  


Collari // Lindex,  Viitta // Balmuir,  Sneakerit // Adidas,  Aurinkolasit // Tommy Hilfiger

Minulle punainen väri on liittynyt aktiiviseen liikuntaan. Pari kesää sitten lempparihousut golfissa olivat kirkkaanpunaiset. Nyt tämä väri on kiva myös arjessa ja tuo positiivista fiilistä niin itselle kuin myös toisille. Olen yhdistellyt väriä mustan, harmaan ja valkoisen kanssa. Jännittävin ja rauhallisin yhdistelmä syntyi beigen värin kanssa. 

Illalla teimme valokuvauslenkin Hansin kanssa. Kuten kuvista näkyy tämä meidän vintiö ei paljoa paikallaan pysy. Lenkkeily on tällä hetkellä Hansin lempipuuhaa ja paikkoja tutkitaan ahkerasti. Jokainen pusikko sisältää jotain mielenkiintoista. Samalla olemme itsekin tutustuneet meidän omaan historiallisesti kauniiseen asuinalueeseen ja löytäneet paljon uusia kivoja paikkoja. Erityisesti olen itse tykännyt meidän metsälenkeistä. Huomenna meillä on suunnitelmissa vähän pitempi metsälenkki. Syksyinen metsä rauhoittaa kiireisen arjen keskellä.Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli

10 Comments

 1. Marjo
  Kirjoittaja
  10.9.2017 / 09:07

  Punainen on todella voima väri! Kun pukeutuu punaiseen tulee hyvin myös huomatuksi. Toisaalta itse pyrin välttämään punaista jos olen menossa kiperään neuvotteluun ettei asu provosoisi ketään. Ihana sinä punaisessa ja Hans totta kai. Kiva treffata ensi viikolla ja mukavaa sunnuntaita!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.9.2017 / 12:06

   Kiitos Marjo 🙂 minulle punainen on liittynyt aktiivisuuteen, voimaan ja liikuntaan. Golfissa olne käyttänyt paljon punaista mutta nyt myös arjessa.

   Hans lähettää rapsuja teille molemmille! Kiva nähdä torstaina!

 2. Lady of The Mess
  Kirjoittaja
  10.9.2017 / 10:31

  Todellakin on! Minä olen jo vuosia hakenut voimaa punaisesta: jos on kinkkinen työpäivä tiedossa, ei muuta kuin punaiset huulet ja punainen jakku! Punaiset kengät ovat vielä hakusessa;)
  Hyvää syksyn alkua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.9.2017 / 12:08

   Kuulostaa todella ihanalta! Punaiset huulet ovat kyllä kaiken a ja o !!!!!

 3. JonnaH.
  Kirjoittaja
  10.9.2017 / 10:32

  Ihana asu ja punaisessa on kyllä voimaa. 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.9.2017 / 12:09

   Kiitos Jonna 🙂

   Nainen hehkuu aina punaisessa!

 4. Belladonna
  Kirjoittaja
  10.9.2017 / 19:40

  Punainen on upea väri ja tosiaan antaa energiaa ja tarmoa. Hyvää uutta viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.9.2017 / 12:09

   Kiitos Belladonna 🙂

   Punainen on aktiivisuuden ja naisellisuuden väri!

 5. Sara S.
  Kirjoittaja
  11.9.2017 / 08:59

  Kaunis asu ! Upeasti sinulle sopii tuo punainen 🙂

  Ihanaa alkanutta viikkoa !

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   12.9.2017 / 12:10

   Kiitos Sara 🙂

   Olen itsekin tykästynyt tähän punaiseen! Kivaa viikkoa sinulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?