Etusivu » Zuii Organic – huulille hehkua vegaanisti

Zuii Organic – huulille hehkua vegaanistiSain pari viikkoa sitten testiin Zuii Organicin Flora Lip & Cheek Crémen, joka oli pakattu todella kauniiseen pieneen lasipurkkiin. Jo tämä pieni lasirasia tekee tuotteesta ylellisen. Puna on todella pigmenttirikasta jättäen huulille kauniin ja kestävän sävyn. Flora Lip & Cheek Créme on voidemainen puna, joka soveltuu niin huulille kuin myös poskille. Kevyen koostumksensa ansiosta tätä tuotetta on helppo kerrostaa myös intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi.
Nuoruusvuosien jälkeen oma meikkaaminen on iän karttuessa muuttunut hyvin vähäeleiseksi ja hillityksi. Arkimeikissä korostuvat hyvä ihonhoito, meikkipohja sekä ripsari mukaanlukien tietenkin kauniit huolitellut huulet. Kuitenkin kauneudenhoito ja meikkaaminen ovat meille naisille viehätysvoimaa nostattavia ja aivan ihanaa puuhaa, josta ei voi luopua. Aamurutiinit peili edessä antavat hyvän potkun päivälle. Erityisesti mieltä nostattavaa tästä meikkaamisesta tekee vielä sen, kun meikkituotteet ovat pakattuja kauniisiin pakkauksiin.
Lip and Cheek Créme – punat ovat täysin vegaanisia. Tuotteet sisältävät mm. keikarinkukkaa, granaattiomenaa, pitayaa, rypäleensiemen- ja karpalouutetta. Sheavoi, jojoba, aloe vera ja pelargonia ravitsevat ihoa antaen samalla hehkua. Käyttämäni sävy nimeltään ”Pan” on täydellinen juuri nyt tähän syksyyn ja hyvänä parina huulille tuo lisähehkua huulipunan Classic Red sävy. Voidemaisista Lip and Cheek  punista löytyy peräti kuusi erilaista sävyä, joten jokaiselle löytyy varmasti omansa.

Tämä oli ensikosketukseni tähän australialaiseen vegaaniseen meikkisarjaan. Lip and Cheek Créme lunasti heti paikkansa suosikkituotteiden joukossa. Zuii Organic meikkisarja on minulle vannoutuneelle luonnonkosmetiikan kuluttajille mielenkiintoinen ja raikas tuttavuus. Tähän sarjaan on tutustuttava tarkemmin. Onko sinulla omia suosikkeja Zuii Organic meikeissä?-tuulanneli


// tuotteet saatu testiin pr-toimistolta //


4 Comments

 1. Tuuli - Lumo Lifestyle
  Kirjoittaja
  12.9.2017 / 14:47

  Zuiin kosmetiikkaa en ole -vielä- kokeillut, mutta muuten täytyy yleisesti todeta, että luonnonkosmetiikka on kehittynyt huimasti viime vuosina. Pigmenttiä ja pysyvyyttä on enemmän ja valikoimaakin löytyy nykyisin kivasti.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2017 / 11:59

   Olet ihan oikeassa. Muistan ensimmäiset kokeilut luonnonkosmetiikkameikkien kanssa ja täytyy todeta, että kehitys on ollut huimaa! Pigmentit ovat tänä päivänä huippuluokkaa!

 2. Outi Krimou/Outi's life
  Kirjoittaja
  12.9.2017 / 16:45

  Zuiin kosmetiikasta olen testannut vain luomiväriä ja se oli kyllä hyvää. Pigmenttiä riitti ja pysyi hyvin minunkin ongelmaluomilla.
  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   21.9.2017 / 12:00

   Tämä Zuii kosmetiikka oli minulle positiivinen yllätys! Täytynee kokeille myös muita meikkisarjan tuotteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?