Etusivu » Poimintoja viikon varrelta 36/2022

Poimintoja viikon varrelta 36/2022

Shoppailua omassa vaatekaapissa!

Tänä syksynä on ruskea jälleen ajankohtainen ja sen innoittama otin esille Busnelin neuletakin. Tämän klassikon olen hankkinut jo pari vuotta sitten ja aina vaan se näyttää hyvälle. Postauksen eka kuva on otettu viikko sitten ja toinen kuva on syykuulta 2020. Klassikot toimivat vuodesta toiseen ja aina ei tarvitse ostaa uutta.

Neuletakin alla ensimmäisessä kuvassa on toinen minulle niin rakas klassikkopaitis. By Malene Birgerin seeprapaitiksen hankin keväällä 2019. Seeprakuosi on minunlaiselle kuosikammoiselle ihan ok. Ehkäpä se on kuosin tietynlainen raitamaisuus, että se mallaa myös makuuni. Tänä syksynä olen ottanut sen taas esille ja viihdyn siinä todella hyvin.

Sunnuntaibrunssi on aina hyvä vaihtoehto aloittaa päivä.

Viikko sitten osallistuin Vaasan Soroptimistien järjestämään hyväntekeväisyystapahtumaan, joka aloitettiin sunnuntaibrunssilla. Tapahtumassa meillä oli myös Karisman pienimuotoinen näytös syysuutuuksilla. Tähän näytökseen palaan myöhemmin.

Sunnuntaibrunssin jälkeen oli hyväntekeväisyyskonsertti Vaasan Kaupungintalon juhlasasalissa teemalla ”Mitä jätämme perinnöksi”. Konsettiohjelma oli kiinnostava kattaus muun muassa lapsuuteen, kasvatukseen ja naisen asemaan liittyviä teoksia ja musiikkia säveltäjiltä. Konserttilippujen tuotto lahjoitettiin kulujen jälkeen lyhentämättömänä Mieli Pohjanmaan mielenterveys ry:n ala-ja yläkoululaisille suunnattuihin projekteihin.

Hitti vai huti?

Tein muutama viikko sitten somessa näkemiäni jäädytettyjä rahkalevyjä. Some on pullollaan kivoja ohjeita kokeiltavaksi mutta kaikki eivät ole aina onnistuneita. Mielenkiintoinen ohje mutta täytyy myöntää, että tämän ohjeen focus ei auennut minulle. Tarjoiltavaksi tämä ei ihan sovellu, koska rahkalevyt sulavat nopeasti. Tämä on jo nähtävissä ylläolevassa kuvassa.

Ohjeessa rahka levitetään isolle pellille, marjat päälle ja sitten pakastimeen jäätymään. Nopea tehdä mutta syöminen on vähän hankalaa. Seuraavalla kerran sekoitan marjat rahka joukkoon ilman pakastamista. Mansikkajäädykekakku ei sula muuten näin nopeasti. Kakkumainen paksu rakenne toimii myös tarjoiltavana pöydässä ja on maultaan täyteläisempi.

Kauniita somekuvia sain kuitenkin aikaiseksi. Tälle annan ison peukun!

Neutral tones

Vaalea beige hurmaa aina vuodesta toiseen. Vaaleat neuleet kaivan viimeistään kaappien perukoilta näin syksyllä. Tarkistan niiden kunnon, harjaan nypyt pois ennen käyttöönottoa. Olen oppinut arvostamaan aitoja luonnonmateriaaleja ja näin ne säilyvät vuodesta toiseen käytössä. Kuvan neuleen olen hankkinut syksyllä 2020 ja huollon jälkeen se on siisti käyttöön.

Beige punoslaukkuni on kerännyt paljon huomiota instassa. Tämä on yksi parhaimmista hankinnoistani kesällä. Löysin laukun &Other Stories valikoimista ja tästä laukusta on iloa moneksi vuodeksi. Nahkalaukku toimii loistavasti nyt myös syksyllä. Vaalea väri antaa oman twistinsä niin mustalle kuin ruskealle asukokonaisuudelle.

”Smile and enjoy, it´s weekend”

Viikonloppu on otettu todella rennosti. Syksy on tarjonnut parastaan viimeisen viikon aikana. Kauniita aurinkoisa päiviä ja upeita syysiltoja. Olemme nauttineet golfin pelaamisesta iltaisin. Kokemuksesta tiedän näiden kelien kohta loppuvan. Sitten onkin aika siirtyä sisäliikunnan pariin. Toivottavasti tänä syksynä tämä suunnitelma menee maaliin.

Mukavaa syyskuun jatkoa sinulle ja kiva, kun piipahdit hetken täällä!

1 Comment

  1. 18.9.2022 / 14:57

    Omassa pienessä vaatevarasossani ei taida olla ruskeita vaatteita tai asusteita. Voisi olla, hyvältä ainakin esittelmäsi kokonaisuudet näyttävät. Kiitos tästä.


Looking for Something?