Etusivu » Poimintoja viikkojen varrelta 38/2022

Poimintoja viikkojen varrelta 38/2022

Rennot matkavaatteet

Tämä kuva on napattu pari viikkoa sitten, kun olimme lähdössä lauantaiaamuna Tampereelle. Rennot vaatteet ovat ykkösvalinta reissulle.

Kevyt villakangaspaitis on ollut luottovaatteeni jo useamman vuoden ja aina vaan se toimii. Luottoneuleeni matsaavat täydellisesti uusien nilkkurien kanssa. Vaaleat nilkkurit näyttävät freeseiltä ja hyvä vaihtoehto mustille nilkkureille.

Syysnilkkurit

Olen jo pitempään katsellut vaaleita nilkkureita tummilla tehosteilla. Pikku hiljaa olen lämmennyt näille ja nyt löysin kivat Vagabondin mallistosta. Rohkeasti tilasin vaaleat nilkkurit vaikka ne vaativat sitä huoltoa jatkuvasti.

Suojasin kengät heti suojasuihkeella ja nyt olen innokkaasti poistanut mustia jälkiä suede velours gumilla. Tämä on todella hyvä ”pyyhekumi” jälkien poistoon nubukkinahasta. Valitsin aidot nahkakengät, näin puhdistaminen ja hoito onnistuu parhaiten.

Synttärit

Vietimme pari viikkoa sitten synttäreitäni perheen kesken Tampereella. Parasta ovat juuri nämä hetket perheen kanssa. Pikkutytöt tuovat oman twistinsä touhoon ja aina sattuu ja tapahtuu pikkutyttöjen kanssa. Ihastuin muuten noihin skumppalaseihin. Nyt ne ovat hankintalistallani.

En yleensä kriiseile iästäni mutta syntymäpäivänä teen sitä. En ymmärrä mikä siinä on mutta tämä ikäkriisi helpottaa heti seuraavana päivänä. Minullahan oli aikoinaan monta vuotta syntymäpäivä piilotettuna facebookissa mutta nyt se on julkinen. Jokainen onnentoivotus on tärkeä minulle ja tulen niistä niin iloiseksi.

Hissiselfie

Olen koukussa näihin hissikuviin. Muru saa jo harmaita hiuksia näistä kuvista. Olen aina pettynyt, jos joku tunkee samaan hissiin meidän kanssa. Tässä olemme menossa kuvaamaan rantaan auringonlaskua. Seuraavissa kuvissa näet kuvat. Kerrankin minua onnisti sään suhteen ja sain muutaman upean syksyisen iltakuvan.

The most beautiful things in life are not things. They are people and places, memories and pictures. they are feelings and moments and smiles and laughter.

Tämä mietelause kuvaa osuvasti viikonloppuamme. Aika perheen kanssa on ehdottomasti parasta. Iän myötä olen oppinut pikku hiljaa elämään tässä hetkessä. Omassa henkilökohtaisessa kuva-arkistossani oleviin kuviin palaan ja niissä nauravat minulle niin tärkeät ihmiset. Eikä se haittaa jos nuorimmaisen suu on sotkeentunut ketsupilla. Hymy on tärkein ja se hetki mikä on tallentunut kuvaan!

Iloa arkeesi, nautitaan syksyn kauniista hetkistä!

2 Comments

  1. Minulla oli joskus juuri Vagabondin vaaleahkot nilkkurit (mulla on ollut monta Vagabondin nilkkuriparia 😁), ja ne kesti älyttömän kauan. Varmaan 10 vuotta Korkoa oli huimat 11 cm, mutta niissä pystyi juoksemaankin. Viime aikoina en ole tarvinnut nilkkureita mihinkään, mutta tuo ostamasi pari on aivan upea. Sellaisia olisin itsekin käyttänyt mielelläni.

  2. 8.10.2022 / 11:51

    Lämpimät onnittelut näin jälkikäteen 🙂
    Vähitellen vuosien karttuessa olen itse huomannut että suhtautuu numeroiden karttuessa niihin jo ihan kiitollisuudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?