Etusivu » Ekopharma – sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Suomesta

Ekopharma – sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Suomesta

Mainos Ekopharma / tuotteet saatu

Olen kesän aikana tutustunut yhteistyön merkeissä kotimaisen luonnonkosmetiikkabrändin Ekopharman tuotteisiin. Uudistuneissa Ekopharmin hoitolinjojen tuotteissa kotimaiset marjat ovat pääroolissa. Tuotteet tuovat iholle kokonaisvaltaista hoitotehoa, sillä esimerkiksi veden määrä on korvattu osittain tai kokonaan marjauutteilla, marjavesillä tai koivumahlalla.

Tiesitkö, että Ekopharma on Suomen tunnetuin luonnonkosmetiikkabrändi sekä käytetyin ammattikosmetiikkasarja luonnollisessa ihonhoidossa. Sarjaan kuuluvat monipuoliset ihonhoitotuotteet, hiusten hoito- ja viimeistelytuotteet sekä ammattituotteet ihon ja hiusten erikoishoitoihin, sokerointiin ja kasvivärjäykseen. Uudistuneet hoitolinjat on nimetty suomalaisten tehomarjojen mukaan; Herukka, Tyrni, Vadelma, Mustikka ja Karpalo. Näistä löytyy varmasti jokaiselle ihotyypille juuri se oikea.

Valitsin luonnollisesti Tyrni – hoitolinjan tuotteita. Tyrni hoitaa ihon ikämuutoksia ja edistää uusiutumista. Se on täydellinen antiage-marja, koska sen beetakaraoteeni antioksidantti auttaa ihoa taistelemaan ennenaikaisia ikämuutoksia vastaan.

Tyrni Vital puhdistuemulsio – Tämä putsari toimi tehokkaasti ja poisti myös meikit ärsyttämättä herkkiä silmiäni. Puhdistusemulsio huuhtoutuu iholta helposti eikä jätä iholle kiristävää tuntua.

Tyrni Vital kasvovesi – Todella kosteuttava hoitovesi puhdistuksen jälkeen. Aikuinen iho tarvitsee runsasta kosteutusta ja tätä voi lisätä tapauttelemalla lisäkerroksia ihon tarvitseman määrän. Tuotteen sisältämä C-vitamiini kirkastaa ja heleyttää ihoa.

Tyrni Pro-Collagen seerumi – Täyteläinen hoitoseerumi hoitaa ja kiinteyttää aikuista ihoa. Hoitava Tyrni-seerumi kirkastaa ihon väriä ja lisää ihon kimmoisuutta.

Tyrni Antioxidant päivävoide – Yhdessä seerumin kanssa huippukaksikko ihonhoitoon. Päivävoide suojaa ihoa saasteilta, hoitaa valovaurioita ja uudistaa sameaa ihoa.

Ekopharma Vadelma kosteuttava vartalovoide

Vadelma -hoitolinja on ihon monipuolinen ja syvävaikutteinen tehokosteuttaja. Tästä vartalovoiteesta tuli kerta heitolla suosikkini. Voiteen tuoksu on todella ihana. Vartalovoide on kevyen raikas ja imeytyy ihoon hyvin eikä jätä mitään kiristäviä tunteita iholle.

Kaikki Ekopharma tuotteet valmistetaan Suomessa. Valtaosa marja- ja kasvispohjaisista raaka-aineista valmistetaan myös kotimaassa heidän omalla tehtaallaan. Näin varmistetaan suomalainen lähituotanto, saatavuus ja jäljitettävyys aina marjakeruupaikkaan.

Ekopharma on sertifioitua FI-NATURA luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet pakataan kierrätettäviin materiaaleihin. Valtaosa pakkauksista on biologisesti hajoavia. Näille annan aina ison peukun!

1 Comment

  1. Tätä tuotesarjaa on ihan pakko kokeilla. Toivottavasti tuotteet olisivat myös tarpeeksi ravitsevia kuivahkolle, ikääntyvälle iholleni.


Looking for Something?