Etusivu » poimintoja viikon varrelta 17/2020

poimintoja viikon varrelta 17/2020

//yksityiskohdat, jotka tekevät tyylin//

Asusteilla ja kenkillä viimeistelet tyylisi. Kauniit kengät ja laukut antavat aina oman pikantin säväyksensä asukokonaisuuteen. Kengillä tyyli muuttuu hetkessä naisellisesta tyylilyytistä sporttiseen mimmiin. Itse suosin paljon lenkkareita monessa asujutussa ja oma valintani housujen kanssa on luonnollisesti sneakerit. Kuitenkin mieleni sopukoissa olen päättänyt antaa myös sandaaleille mahdollisuuden tänä vuonna.

Tänä kesänä näemme kauniita naisellisia sandaaleja edemmän mekkojen kanssa mikäli naistenlehtiin on uskominen. Se mitä todellisuus tulee olemaan riippuu niin paljon meidän poikkeusolojen jatkumisesta. Katumuoti määrittelee ne isoimmat trendit ja tällä hetkellä suurin osa meistä oleilee sisätiloissa. 

Karisma onlinenäytöksessä Carola oli stailannut suurimman osan asukokonaisuuksista sandaaleilla. Tämä teki asuista kevyemmät ja freesimmät. Minusta sandaalit toimivat yllättävän hyvin, ja ovat piristävä vaihtoehto. 

//behind the scenes//

Karisman onlinenäytöksen toteutimme sosiaalissa kanavissa. Tämä tarjosi meille myös erilaisen tavan toteuttaa näytöksen. Normaalisti näytös on hyvin hetkinen kokonaisuus, joka vedetään läpi tietyssä minuuttiaikataulussa. Tällöin tilanteet otetaan vastaan niin kuin tulevat ja jos jollain mallilla on ihan väärät vaatteet tai asusteet, niin se kuuluu kaikkeen siihen hässäkkään. 

Itselleni kaikkein ikimuistoisin sähellys entisessä elämässäni on ollut se, että mallilla oli eriparikengät. Mallin kengänkoko oli 40 ja hänen toinen kenkä oli kokoa 38. Hienosti hän ammattitaitoisesti veti catwalkin ja minä vaihdoin oikeat koot seuraavaan näytökseen. 

Onlinenäytöksen saimme tehdä rauhallisesti, koska editoimme videon esityksen jälkeen. Marjo pystyi fiksaamaan hiukset ja Carolalla oli mahdollisuus tsekata, että kaikki asukokonaisuudet asusteineen ovat kunnossa. Toisaalta näytöksestä puuttui se tärkein tekijä. Asiakkaat luovat tunnelman, jota ei voi korvata millään.


Postauksen näytöksestä voit lukea täältä (klik).

// inspiraatiota miesten kevätpukeutumiseen//

Tässä vielä muutama asukuva Karisman näytöksestä. Minusta on kiva tuoda välillä vähän miehistäkin näkökulmaa tänne blogiin.

Näiden asujen tuotetiedot löydät Karisma Vaasan journalista täältä (klik)

//tarinaa akvarellimaalauksesta//

Joskus kuvassa huomio voi kiinnittyä yllättävään asiaan, joka on sinulle itselle itsestäänselvyys. Olenkin saanut kyselyjä sekä blogin että viestien kautta takana olevasta akvarellimaalauksesta. Tämä sai minut itsekin tutkimaan tätä työtä. Olemme hankkineet tämän meidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin 1980-luvun loppupuolella. Taulu on kulkenut meidän matkassa siis yli kolmenkymmentä vuotta ja aina sille on löytynyt paikka kodissamme. Olemme murun kanssa aina suosineet tauluja enemmän kuin kehystettyjä julisteita. Tauluissa on tarinaa ja syvyyttä katsojan silmille.

//perjantain kukat ja inspiraatiot//

Kevät on kukkien aikaa. Olen niin innoissani tästä kukkaloistosta, joka puhkeaa pikku hiljaa niin luonnossa kuin puutarhamyymälöissä. Olemme puuhailleet viikonlopulla terassia kesäkuntoon ja ensi viikolla haen ensimmäiset kukat myös terassille. Tänä viikonloppuna tyydyin vielä perjantaikukkiin ruokaostoksien yhteydessä. Olin todella harmissani Suomen Elle-lehden lopettamisesta. Nyt olen löytänyt Damernasvärldin tilalle. Tämä on minulle luontaista, koska rakastan ylipaljon svenskien rentoa tyyliä. 

Näillä ajatuksilla kohti uutta viikkoa ja toukokuuta! Eikä olekin ihan uskomatonta, että meillä on jo ihanin kevätkuukausi edessä.
Pienin askelin kohti valoa!

-tuulanneli

9 Comments

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  26.4.2020 / 10:39

  Toukokuu on ehdottomasti oma suosikki kuukauteni, toivottavasti tuo tänäkin vuonna onnea mukanaan 🙂

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.4.2020 / 20:30

   Toukokuu on ehdottomasti myös minun suosikkikuukausi! Me olemme vihdoinkin matkalla kohti valoa 🙂

 2. Pirkko / Meriharakka
  Kirjoittaja
  27.4.2020 / 06:35

  Tosiaan, tämä aika vaikuttaa myös pukeutumiseen. Tapaan kuun lopussa vähän tsekkailla, että mitä vaatteita on tullut käytettyä – sillä ikuisella matkalla Project 333:n maailmaan – ja jos valitsisin vaatteet kuluneen kuukauden mukaan niin ei siinä olisi kuin ulkoiluvaatteita ja -jalkineita ja kotona käytetyt legginsit ja muutama t-paita.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.4.2020 / 20:36

   En olisi uskonut, että tämä kotoilu voisi vaikuttaa näinkin paljon pukeutumiseen. Kaupassakäynti on yhtä juhlaa ja sitä miettii tarkasti mitä laittaa päälleen. Katsotaan muuttuuko tyyli töiden alkaessa!

 3. Tuula's life
  Kirjoittaja
  27.4.2020 / 08:19

  Upeita kenkiä! Olen tässä miettinyt, että tänä kesänä muut kengät kuin sneaksersit taitavat jäädä tosi vähiin. Kuljemme väliä koti ja saarimökki. Ja kun veneellä mökille menemme, niin kenkien pitää olla turvalliset.
  Hienoa, että olet tästä oudosta ajasta huolimatta päivittänyt ahkerasti blogiasi. Respect!
  Aurinkoista uutta viikkoa!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.4.2020 / 20:43

   Kiitos Tuula 🙂

   Itse uskon kanssa, että kesän kenkämuoti on näissä poikkeuksellisessa oloissa hyvin käytännöllinen. Minulle blogin kirjoittaminen on ollut mitä parhainta terapiaa. Elämä jatkuu ihan normaalisti rajoituksista huolimatta. Olen yrittäjänä oppinut elämään epävarmuuden tilassa ja siitä on ollut apua nykyisessä tilanteessa.

   Mukavaa loppuviikkoa ja vappua myös sinulle 🙂

 4. Life with Satu
  Kirjoittaja
  27.4.2020 / 13:37

  Oi vitsi miten ihania kenkiä! Tosi kauniita. Olen kyllä huono käyttämään sandaaleita, mutta ehkä sitä voisi harkita jossain vaiheessa moisia, etenkin nuo umpikärkiset saavat todella vahvasti harkitsemaan.

  Minulle toukokuu aloittaa sellaisen ihanan ajan vuodesta, heleän vaaleanvihreä kevät taittuu valkoisiin kesäöihin ja siitä elokuun sinisiin iltoihin. Toukokuuta odottaen siis <3

  Ihanaa maanantaita! <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.4.2020 / 20:46

   Kiitos Satu 🙂

   Olen päättänyt antaa sandaaleille mahdollisuuden tänä kesänä. Toivotaan vaan, että tulisi lämmin kesä!

   Toukokuu on huikea kuukausi ja minun lempparikuukausi. Nautitaan tästä luonnon heräämisestä ja siitä, että kesä on vielä kaukana edessä!

 5. Melissa Laitakari
  Kirjoittaja
  29.4.2020 / 05:26

  Kauniita kenkiä. Kevät on aina sellainen uusiutumisen aikaa. Luonto pyhkeaa kukkaan ja samalla myös itse alkaa heräillä uuteen kesään ja se näkyy myös pukeutumisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?