Etusivu » perjantain lista kuluneesta viikosta

perjantain lista kuluneesta viikosta

Mikä oli viikon paras juttu? – Alkuviikon superlämpimät kevätpäivät. Fiilis on ihan huikea, kun voi jättää viimeisimmät talvivaatteet pois ja vaihtaa vähän kevyempään. Nyt pärjää jo loistavasti keväisellä parkatakilla.

Mikä oli viikoin huonoin juttu? – Korona hallitsee meidän arkipäivää voimakkaasti. Jotain pieniä valonpilkahduksia on aistittavissa ja nämä antavat toivoa tulevaisuudesta. Me selvitään yhdessä tästä.

Mikä yllätti menneellä viikolla? – Kuinka jotkut ihmiset käyttävät tätä poikkeuksellista tilaa hyödyksi oman edun tavoitteluun. Ensin oli maskisotku ja nyt nämä yritystuet. Moni pienyrittäjä on unohdettu oman onnensa nojaan ja parhaiten pärjäävät ne, jotka osaavat täyttää hakemuksia. Huh huh!

Arvosana kuluneelle viikolle? – viikon arvosana 7+

Viimeisin ostos? – Nyt yllätän ja olen hankkinut jotain kotiin. Koronaika on tainnut vaikuttaa siihen, että sitä katselee kotona ympärilleen huomaten pieniä puutteita. Löysin kauan etsimäni pienen valkoisen apupöydän lepotuolini viereen. Nyt minulla on turvallinen taso kahvikupille. Tulevaa viikonloppua varten hankittiin myös valkoista maalia terassin maalausurakkaan. 

Miten olet voinut? – Kiitos olen voinut todella hyvin. Minulla on takana rauhalliset kuukaudet leväten ja tehden kaikkia kivoja juttuja. Ainut miinuspuoli on ollut ruutuajan järjetön kasvaminen, jonka tajusin vasta töihin palattuani. Kuinka rentouttavaa onkin ollut viimeisten parin päivän aikana se, etten ehdi koko ajan kurkkia puhelimen uutisvirtaa. Illalla ehtii ihan hyvin päivittää päivän uutistapahtumat. Viimeisten viikkojen aikana olen sopeutunut tähän epävarmaan olotilaan ja oppinut elämään sen kanssa. Jokainen päivä vie meitä lähemmäksi normaalia arkea.

Viikon asu? – Farkuista on tullut viime viikkojen ykkösvalinta ja olen kotioloissakin vetänyt farkut jalkaan. Kiristämättömät trikoovaatteet ovat pitemmässä juoksussa vaaralliset vyötärön kannalta. Farkut olivat luonnollinen valinta tulevina ensimmäisinä työpäivinä. Blusbarin neuletakki on nyt keväällä helppo ja toimiva vaate moneen menoon. Ikiklassikko valkoinen paitis raikastaa asukokonaisuudet. Rakastan Malenen paitiksen hihojen leveitä rannekkeita. Ne antavat yksinkertaiselle  neuletakille naisellista ilmettä sekä särmää asukokonaisuudelle.

Millä fiiliksellä viikonloppuun ja ensi viikkoon? – Viikonlopulla meillä on murun kanssa maalausurakka terassin kanssa. Ihan kivaa ja erilaista puuhaa tiedossa. Ensi viikkoon lähden positiivisen mielin. Viikon päästä ollaan jo toukokuussa. Jippii eiköhän se kevät tule vihdoin ja viimein. 

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli

14 Comments

 1. KastehelmiB
  Kirjoittaja
  24.4.2020 / 06:11

  Kyllä tästä selvitään, vaikka välillä ottaa koville. Tosiaan ensi viikolla käännytään toukokuun puolelle ja eikös se tarkoita jo kesää tai ainakin ollaan hyvin lähellä sitä. Kovasti minä kaipailen jo työyhteisön läsnäoloa, koska kotona alkaa seinät kaatumaan päälle ja juurikin tuo vyötärö kiristämään. Taidan tehdä samat eli ottaa farkut kotona jalkaan. Mukavaa viikonloppua ja aurinkoa päiviisi.

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2020 / 06:01

   Kiitos 🙂

   Nämä poikkeukselliset olot vaativat yllättävän paljon meiltä. Omaa työyhteisöään on oppinut arvostamaan ihan toisella lailla. Onneksi itselläni on turvallinen työympäristö työskennellä.

   Kyllä me tästä selvitään yhdessä ja nyt ollaan jo toukokuussa. Kesä on ihan kohta täällä ja se antaa toivoa tulevaisuudesta!

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  Kirjoittaja
  24.4.2020 / 10:30

  Mikä ihana akvarelli on takanasi? Silmä kiinnittyi siihen heti. Hauska, mulla on tuo sama neule usein nyt päällä. Lämmin ja kevyt samaan aikaan!

  Mukavaa viikonloppua!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2020 / 06:04

   Heippa Marjukka!

   Kuvassa olevan akvarellin olemme ostaneet meidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin yli kolmekymmentä vuotta sitten. Se on kulkenut kaikki nämä vuodet meidän mukana ja aina sille on löytynyt paikka kodissamme.

   Blusbarin neuleet ovat aivan ihania!

   Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

 3. Nimetön
  Kirjoittaja
  24.4.2020 / 14:45

  Tuohon akvarellIiin minäkin iskin silmäni��. Minkä merkkinen sinun beige parka on? Itselle olisi hakusessa vastaavanlainen. Antoisaa maalausurakkaa ja mukavaa viikonloppua!T. Marianne

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   25.4.2020 / 06:15

   Kiitos Marianne 🙂

   Vastasinkin tuossa Marjukalle, että olemme hankkineet akvarellin meidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Olemme aina tykänneet enemmän tauluista kuin julisteista.

   Parkatakin ostin helmikuun alussa H&M :sta, se oli ihan heräteostos, mikä on osoittautunut todella toimivaksi. Nyt tällä viikolla olen jo viipottanut menemään takilla!

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle Marianne 🙂

 4. isivuosi
  Kirjoittaja
  25.4.2020 / 11:41

  Alkuviikko oli ihan huikeaa! Kun ensimmäisen kerran laitetaan päiväkodissa aurinkorasvaa ja pyydetään kotoa juomapullot ulkoiluja varten, tietää varmasti kesän olevan jo aivan nurkan takana.
  Mukavaa kevään jatkoa teille!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.4.2020 / 19:15

   Kuulostaa ihanan keväiseltä. Kyllä se kevät vaan on tulossa!

 5. Life with Satu
  Kirjoittaja
  26.4.2020 / 05:52

  Alkuviikon keli oli kyllä ihan huikea!

  Itse olen huomannut samaa, kotiprojektit ovat seisseet paikoillaan, nyt kun täällä on enemmän niin alkaa huomio kiinnittymään niihin. Meillä tämä alkoi vasta viime viikolla, saatiin ruokahuoneen matto lattialle saakka. Syksystä saakka se on nököttänyt nurkassa rullalla ?

  Ihanaa sunnuntaita! ❤️

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.4.2020 / 19:18

   Kuulostaa niin tutulta. Arjen kiireen keskekllä sitä ei vain ehdi huomaanaan kaikkea, kun käy joskus vain pyörähtämässä kotona.

   Mukavaa alkavaa viikkoa 🙂

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi
  Kirjoittaja
  26.4.2020 / 10:40

  Kunpa se pahin olisi takana ja suunta alkaisi olla ylöspäin!

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   26.4.2020 / 19:19

   Pikku hiljaa valoa kohti! Yhdessä me tämä voitetaan!

 7. Marjo
  Kirjoittaja
  26.4.2020 / 20:56

  Alkuviikosta tuli ihan kesäinen fiilis mutta ilma on kylmenyt joka päivä joten siirryin takaisin lämpimään takkiin koiralenkeille. Eikä vapuksikaan ole luvattu lämpimämpää mikä on toisaalta hyvä juttu niin ihmiset pysyvät kotosalla ja perhepiirissä kuten on toivottu.

  Minäkin kiinnitin huomioni tuohon akvarelliin. Näkyy siinä signeerausta tai satutko tietämään kenen tekemä se on? Mielenkiintoinen ja varmasti myös tunnearvo kun teidän ensimmäiseen yhteiseen kotiin hankittu.

  Minä on arvosanan 9 viime viikolle koska ilmat suosivat, sain tehtyä paljon,
  hyviä työjuttuja mutta ehdimme silti ulkoilla Minnien kanssa ja olen terve.

  Kivaa uutta viikkoa ja rapsuja Hansille <3

  • tuulanneli
   Kirjoittaja
   27.4.2020 / 06:55

   Moikka, viikonlopulla oli meilläkin todella kylmä ja jätettiin vielä golf väliin. Terassilla oli lämmin puuhailla ja nyt se on kesäkunnossa. Hain vielä sunnuntaina ensimmäiset terassikukat.

   Taulun on maalannut Arto Rautio vuonna 1987. Tauluun sisältyy paljon tunnearvoa.

   Mukavaa alkanutta uutta viikkoa ja rapsut Minnielle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?