Etusivu » Poimintoja viikolta 46/2022

Poimintoja viikolta 46/2022

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä ****

Perjantain officelookissa luottotakkini parin vuoden takaa sekä vähälle käytölle jäänyt raitaneule viime talvelta. Se on jännä kuinka käytän raitoja huomattavasti vähemmän talvella kuin keväällä. Ihastuin aikoinaan tähän raitaneuleeseen juuri näiden kauniiden sävyjen takia. Nyt nämä kaksi asua matsaa täydellisesti keskenään.

Mummin laatuaikaa Ellin kanssa. Tytöt olivat pari viikkoa sitten Vaasassa. Meillä oli taas huippukiva viikonloppu. Lauantaina meillä oli tyttöjen päivä ja kävimme kampaajalla. Elli halusi pikku Myy hiukset eli hänelle leikattiin otsatukka. Tottakai kävimme myös leivoskahveilla ja mukana oli myös rakas Samppa Ryhmähausta.

Syksyn suosikkiliivi kahdella eri tyylillä. Midimittainen tikkiliivi on justiinsa oikean pituinen peittäen pepun. Ensimmäisessä kuvassa on todellinen klassikkoasu valkoisella paitiksella ja sävy sävyyn olevalla neuleliivillä. Valkoisen paitiksen kanssa kamelinruskean sävy on huomattavasti vaaleampi kuin toisen kuvan mustayhdistelmä.

Töissä olen pitänyt paljon toisen kuvan yhdistelmää. Se on jännä kuinka helppoa on pukea aamuisin musta poolo ja mustat housut. Varsinkin näin talvella omat suosikkini ovat vaatteet tummissa väreissä.

/Yhdessä joulun odotukseen Kaupallinen yhteistyö @foodin/ toteutettu Instagramissa/

Joulun odotukseen sisältyy meillä jokaisella omia rakkaita asioita. Pikkuhiljaa asustan kotiani jouluiseen tunnelmaan. Käyn läpi jo vähän kulunutta pahvilaatikkoa etsien lempparikoristeita, jotka ovat kulkeneet jo matkassa useita vuosia. Pahvilaatikosta löytyvät poikien askartelemat koristeet ja on mukana peräti omiakin tekeleitä vuosien takaa.

Yksi olennainen osa joulun odotuksen tunnelmaa on mieluisa joulukalenteri, joka tuo iloa jokaiseen joulun aluspäivien aamuun. Nämä Foodinin uutuuskalenterit ovat tervetullut lisä jouluvalikoimaan.

Raakasuklaa-joulukalenteri on vegaaninen kotimaassa valmistettu joulukalenteri, joka sisältää 24 erilaista raaka- ja valkosuklaaherkkua. Jokaisen luukun suklaaherkku on erilainen, joten luvassa on upeita makuelämyksiä jokaiselle päivälle.

Raakasuklaa valmistetaan nimensä mukaisesti raaoista, paahtamattomista kaakaopavuista. Raakakaakaossa voit aistia ja maistaa sen kasvuympäristön. Kaakaolla on myös antioksidanttisia ominaisuuksia, joita hyödynnetään parhaiten oikeilla valmistusmenetelmillä.

Paremmat välipalat -joulukalenteri sisältää nimensä mukaisesti koko perheelle sopivia terveellisiä ja herkullisia välipaloja. Kaikki kalenterin tuotteet ovat löydettävissä kaupan valikoimista. Joulukalenteri tarjoaakin todella kivan tavan tutustua erilaisiin välipalavaihtoehtoihin. Tämäkin on valmistettu 100 % Suomessa.

Näiden joulukalentereiden kanssa jokainen aamuhetki on mielenkiintoinen makumatka.

Illallinen ystävien kanssa. Olen ollut niin iloinen, että tänä syksynä olemme pikku hiljaa päässeet normaaliin rytmiin. Vietin kivan illan yhdessä ystävien ja hyvän ruuan kanssa. Vaihdoimme kuulumisia ja yhteinen iltamme vierähti siivillä. Näitä hetkiä on ollut todella ikävä.

Nyt sitä ymmärtää vasta kuinka suljettu yhteiskuntamme oli parin vuoden ajan. Toivottovasti voimme jatkaa matkaa kohti normaalia rauhallisin mielin.

Tikattu ruskea liivi // Cellbes***

Valkoinen paitis // Cellbes***

Neuleliivi // Cellbes***

Mustat farkut // Cellbes***

Raitaneule // &Other Stories

Villakangasjakku // &Other Stories

Nahkahousut // Arket


Looking for Something?