Etusivu » Karisma – Fashion & Cocktail

Karisma – Fashion & Cocktail

Tervetuloa Karisma Vaasan estradille inspiroitumaan juhlateemaan ❤ Parin vuoden tauon jälkeen juhlavaatteet ovat jälleen ajankohtaisia. Nyt on lupa jälleen säihkyä ja glitterimekot ovat varmasti monen ”must have” -listalla. Näissä Karisma Vaasan näytöksen finaalikierroksen asuissa silmä lepää. Ihanaa, kun saamme jälleen säihkyä!

By Malinan mekot ovat pääosissa näissä postauksen asukuvissa. By Malinan mekoille on tyypillistä hienostunut naisellisuus, kauniit yksityiskohdat ja erilaiset painokuosit. Jos viihdyt paljeteissa ja muhkeissa yksityiskohdissa, niin nämä mekot ovat kuin tehty sinulle.

Kaunis punainen on tämän talven juhlaväreistä ehdottomasti yksi herkullisimmista. Yhdistettynä kultaan siitä tulee myös toimiva väricombo. Kukkakuosit ovat myös nykyisin ympärivuotinen ilo, ja tuovat näyttäviä yksityiskohtia juhlapukeutumiseen.

Kiitos ihanalle tehokaksikolle upeasta näytöksestä. Carolan upeat stailaukset inspiroivat ja Katin ammattitaidolla koordinoitua näytöstä oli ilo seurata. Tällä kertaa valitsin nämä upeat juhlavaatteet tänne blogiini, koska muutaman vuoden tauon jälkeen meillä on vihdoinkin juhlia edessä. Loput näytöksen näyttävät asukokonaisuudet löydät Karisma Vaasan Journalista täältä (klik).

Mukavia tulevia juhlia myös sinulle siellä ruudun toisella puolella!

Näytöksen asut / Karisma Vaasa

Näytöksen koreografia / Katriina Koskiniemi-Väisänen

Kampaukset / Day to Day

3 Comments

 1. 11.11.2022 / 14:28

  Kumpi tahansa glittermekko olisi sellainen, jonka ottaisin vastaan riemusta kiljuen. Upeita! 😍

 2. 12.11.2022 / 21:56

  Upeita luomuksia 🙂 Olen varmaan muuttumassa harakaksi, koska kimaltelut kiinnostaa nykyään.
  Ei ehkä ihan viluisempien mekko-valintoja tähän vuoden aikaan. Huomio kiinnittyi lyhkäisiin helmoihin.

 3. 13.11.2022 / 14:57

  Siis niin hieno tuo puhvihihainen kuviollinen mekko (yhteiskuvassa edessä vas.), että sellainen melkein pitäisi saada ja äkkiä! Upea.


Looking for Something?