Etusivu » Lauantain lista ja kuulumiset

Lauantain lista ja kuulumiset

//postaus sisältää kaupallisia linkkejä***//

Mikä oli parasta menneellä viikolla? – Ehdottomasti luonnon kääriytyminen hentoon valkoiseen lumen härmään. Marraskuusta tuli kaunis kertaheitolla. Lumella on kertakaikkiaan suuri vaikutus myös mielialaan. Piristyin itse kerta heitolla ja olen aloittanut jouluvalmistelut normaalia aikaisemmin.

Mikä yllätti kuluneella viikolla? – En tiedä onko tämä enää niin yllättävää, kun kysessä on Instagram. Olen seurannut instagramissa vaikuttajien tilien jäädyttämistä. Tuntuu niin uskomattomalta, että sinulta viedään instatili yhdessä yössä. Instagram on viimeisen vuoden aikana muuttunut todella epävakaaksi ja ihan mitä vaan voin sattua.

Mikä oli huonointa viime viikolla? – Tähän minulla tulee vakio vastaus eli tämä meidän maailman tilanne ja sen tuomat kustannusten nousu. Pieni ihminen ei voi vain käsittää sitä kaikkea mitä tapahtuu.

Postauksen asuvalinta

Ulkoilulla on tärkeä merkitys minulle ympäri vuoden. Kesäillat vierähtävät golfkentällä, ja syksyllä käymme varsinkin viikonloppuisin pidemmillä lenkeillä yhdessä karvapalleromme kanssa. Reippailu raittiissa ulkoilmassa tuo iloa meidän jokaiseen arkeen. Lenkkipoluille jätämme useasti ne päivän ikävät asiat.

Värikkäät ulkoiluvaatteet tuovat lisää iloa ja rakastan värejä varsinkin ulkoilupukeutumisessa. Löysin yhteistyön merkeissä Cellbesin*** monipuolisista takkivalikoimista tämän pinkin kaunottaren. Toppis on kuin karkki ja niin kauniin naisellinen.

Minua jo pitempää seuranneet tietävät rakkauteni maanläheisiin väreihin arkipukeutumisessa. Ulkoiluvaaatteissa tykkään naisellisista väreistä. Luontomme inspiroi minua iloiseen pukeutumiseen. Tällä toppiksella on kiva myös lasketella mäkeä alas Lapin keväthangilla. Ainakaan kukaan ei helpolla laske päälleni rinteessä!

Vinkkinä, että nyt kannattaa käydä kurkkaamassa Cellbesin*** tarjouksia, tämäkin takki on huippualessa.

Kuinka olet voinut? – Kiitos nyt olen voinut hyvin ja työarkeni on tasaantunut. Nyt laskettelen rauhassa kohti parin viikon päästä alkavaa kesälomaani. Havahduin tuossa eräänä päivänä siihen, että en ole pitänyt kunnon lomaa pariin vuoteen. Tänä vuonna olin jo kaukaa viisas ja kieltäydyin jouluprojektistani, koska haluan keskittyä 100% vakkarityöhöni ja sen kehittämiseen. Työyhteisöni on muuttunut vuoden sisällä kannustavaksi. Aamuisin on kiva lähteä töihin, kun tietää, että sinun työpanostasi arvostetaan.

Millä fiiliksellä ensi viikkoon? – Odottavalla mielellä, tiedossa matka isolle kirkolle ja viikonlopulla on ensimmäiset pikkujoulut. Syksyn aikana en ole ehtinyt tekemään yhtään matkaa pr-tapahtumiin. Nyt on kiva lähteä yhden päivän reissulle, vaikka se usein on aika raskas, kun joudun heräämään todella aikaisin aamujunaan. Samalla on mukava käydä fiilistelemässä joulutunnelmaa Helsingissä.

Nautitaan kauniista marraskuun päivistä!

Toppatakki // Cellbes***

Ulkoiluhousut // Rukka

Lenkkarit // Skechers

Pipo // Lindex

1 Comment

  1. 26.11.2022 / 18:37

    Kiva takki 🙂
    Instagramin koukeroita olen myös seurannut ja se päätili itsellänikin siellä. Pitää miettiä myös muita kanavia, koska tuo epävakaisuus on nii todellista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?