Etusivu » Poimintoja viikolta 43/2021 – mekkoja, toppaa, hyvinvointia

Poimintoja viikolta 43/2021 – mekkoja, toppaa, hyvinvointia

//Postaus sisältää kaupallisia linkkejä*** //

Yksi syksyn tärkeimmistä hankinnoista on toimiva talvitakki. Takki kannatta valita huolella, koska se on mukana meidän arjessa päivittäin. Itse olen suosinnut takeissa toppiksia. Ne ovat vaan niin mukavia ja helppoja pitää. Erityisesti olen ollut innoissani viime talvena markkinoille tulleista oversized -malleista. Tämmöisen takin alle mahtuu vaikka mitä, kerrospukeutujan unelmavaate.

Valitsin yhteistyön merkeissä Cellbesin*** monipuolisesta takkivalikoimasta vihreän pitkän toppiksen. Tässä on kaikki kohdallaan. Toppis on linjoiltaan yksinkertainen ja sävyltään täydellinen. Vihreä on takin värinä loistava ja ennenkaikkea tyylikäs. Minun mielestä meidän naisten tulisi valita takin väriksi jotain ihan muuta kuin musta. Kauniin värisen takin alle on tyylikästä pukea sitten ne mustat vaatteet. Näin syntyy harmoninen asukokonaisuus ja tuomme samalla eurooppalaista väriä katukuvaan.

//Tuote saatu pr-tuote***//

Harvoin mekosta tulee niin hyvälle tuulelle kuin tästä Finlaysonin Taimi -mekosta. Aivan ihastuttavan pirteän raikas sävy tuo herkeämättä hymyn huulille. Tämän mekon kanssa ei voi tulla muuta kuin hyvä päivä. Olin aivan innoissani tästä yhteistyöstä. Finlaysonilla on aina erityinen paikka sydämessäni.

Stailasin tämän perinteisen takkimekon mustalla neulepoololla ja leggareilla. Näin mekko toimii hyvin koko talven. Mekko on myös yksinkertaisen kaunis ilman mitään asusteita. Siis todella toimiva mekko ympärivuotiseen käyttöön.

Finlayson Arkismi -mallisto on suunniteltu ja testattu elämää kestäväksi.  Nämä vaatteet on tehty meidän arkeamme varten. Toivotan ilolla vastaan Finlaysonin vaatemalliston.  Nämä malliston vaatteet ovat kumppaneita elämänmatkalle.

Tiia Vanhatapion suunnittelema mallisto on nyt saatavilla yksinoikeudella Prismasta, Finlaysonin myymälöistä ja verkkokaupasta. Kannattaa käydä kurkkaamassa mitä kaikkea kivaa tämä mallisto pitää sisällään!

Lopuksi vielä muutama sanan hyvinvoinnista. Tein instaa postauksen teemalla; näin olen hyvä itselleni. Listasin muutaman kohdan, jotka ovat auttaneet minua jaksamaan paremmin tänä syksynä kaiken kiireen keskellä.

1. Pyjamapäivä yksin kotona – tämä on minulle parasta akkujen lataamista. Olen sosiaalinen ihminen ja tykkään olla ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa face to face. Vastapainoksi tarvitsen omaa aikaa ihan yksin. 


2. Kunnon yöunet – hyvät ja rauhalliset yöunet antavat hyvän boostin seuraavalle päivälle.

3. Ulkoilu syksyn luonnossa – Meidän luonto on niin kaunis juuri näin syksyllä. Metsä huokuu rauhallisuutta.

4. Aromahieronta – Olen kolmen kuukauden ajan käynyt säännöllisesti hoitamassa itseäni lempeän mielen ja kehon rentoutushoidolla. Palaan tähän aromahierontaan myöhemmin, niin paljon kiinnostusta se herätti instassa.

5. Sosiaalinen elämä, ystävät, työyhteisö – Kukaan meistä ei pärjää yksin vaikka minäkin introverttinä rakastan yksin oloa. Lataan akkuni kaikessa hiljaisuudessa omien ajatuksieni kanssa. Aktiivinen sosiaalinen elämä, ystävät ja työyhteisöön kuuluminen ovat oman hyvinvointini kannalta tärkeitä.


6. Halailu ja hellittely murun kanssa. Meillä pusutellaan ja ollaan helliä toisillemme. Tämä on säilynyt vuosien saatossa suhteessamme ihan luonnollisena tapana. Toisen huomioiminen on samalla oman hyvinvoinnin hoitamista. Niin ja sen toisen ihmisen kosketus tässäkin luo mielihyvää, tuo lisäboostia ja vähentää stressiä. 

Tästä tämän viikon poiminnat instagramista. Olethan ottanut instagramin @tuulanneli seurantaan!

Toppatakki // Cellbes***

Neulemekko // ARKET

Leggingsit // Cellbes**

Nilkkurit // Tamaris / Cellbess***

Mekko // Finlayson Arkismi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?