Etusivu » Maku Kitchen Life – Käytännölliset yrttiruukut ja muuta kivaa

Maku Kitchen Life – Käytännölliset yrttiruukut ja muuta kivaa

// postaus sisältää saatuja pr-tuotteita//

Alkuvuoden kantava voima ruokailussa on ollut vihreän lisääminen lautaselle. Olen onnistunut hyvin tämän tavoitteen kanssa. Erityisesti yrteillä saa aina ihania makuja moneen ruokaan. Nyt olen innostunut käyttämään enemmän yrttejä Maku Kitchen Life yrttiruukkujen ansiosta. 

Sain kutsun Tammer Brands pr-vierailulle alkukeväästä. Varsinkin nyt kun olemme viettäneet enemmän aikaa kotona, niin odotin innolla tätä vierailua ja tutustumista heidän laajaan tuotevalikoimaan. Päivä täytti kaikki odotukset. Oma kiinnostuksesi ruuanlaittoon on kasvanut viimeisen vuoden aikana, joten tutkin todella tarkasti Maku Kitchen Life -keittiömallistoa. Tuotteet ovat kestäviä, helppokäyttöisiä ja tarkoituksenmukaisesti muotoiltuna ne tekevät arjesta juhlaa. Lisäksi niillä on kukkarolle sopiva hinta-laatusuhde.
Maku Kitchen Life -keittiömalliston yrttiruukut ovat olleet ahkerassa käytössä. Ruukkujen ansiosta yrtit pysyvät tuoreina yllättävän kauan eli saan käytettyä nyt aina koko yrtin loppuun. Jokainen meistä tietää, että joskus basilikat ja sitruunamelissat nuukahtavat parin päivän jälkeen. Olen aika monta kertaa heittänyt roskiin yrttipuskan. Yrttiruukut ovat kauniit niin ruokapöydässä kuin keittiötasoilla.

Instan ruokakuvissa onkin vilahdelleet nuo aivan ihanat Maku Kitchen Life -malliston sampanjakullan väriset aterimet. Ne ovatkin herättäneet kiinnostusta instakuvien perusteella. Itsekin tykkään niistä, ja ne valikoituvat useasti kattaukseen tällä hetkellä. Aterimet kestävät konepesun ja ovat ruostumatonta terästä. 

Olen aiemmin osallistunut Tammer Brandsin järjestämiin bloggaritapahtumiin mutta näin poikkeusaikana meidät otettiin vastaan aikavarauksilla. Olipas todella mielenkiintoista tutustua Tammer Brandsin kolmikerroksiseen näyttelytilaan Tampereella. Ihan mieletön valikoima kaikkea kivaa meidän arkeen ja juhlaan!
Tammer Brands on 1954 perustettu 100% perheomisteinen yritys. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu meille tunnettuja arjen brändejä. Rento on alkuperäinen ja aito saunabrändi, joka on designiltaan omaleimainen ja käyttäjien rakastama. Maku Kitchen Life -keittiö tarjoaa kestäviä ja kauniita keittiötuotteita, joiden loppuun asti mietityt yksityiskohdat ilahduttavat ja innostavat. Valikoima kattaa kaikki ruoanvalmistukseen, leivontaan, tarjoiluun ja säilytykseen tarvittavat tuotteet. Mustang -grillit ovat laadustaan tunnettuja grillauskulttuurin pioneereja. Fanni K -mallisto rakentuu tarkoin valikoiduista kodinsisustus- ja keittiötuotteista. Malliston kaikki tuotteet kertovat samaa pehmeää tarinaa, jokainen kuitenkin omalla yksilöllisellä tavallaan. 
Kaunis kiitos vielä Piialle aivan ihastuttavasta ja turvallisesta yritysvierailusta ?
Keväisin sisustusterveisin ?
 -tuulanneli

Looking for Something?