Etusivu » Perjantain lista ja koronakuulumiset

Perjantain lista ja koronakuulumiset

//postaus sisältää saatuja pr-tuoteitta //

Mikä oli parasta kuluneella viikolla? – Takana rauhallinen ja rento viikko sängyn pohjalla. Joskus sairastaminenkin voi olla mukavaa oikealla asenteella.

Mikä yllätti menneellä viikolla? – Kyllä se korona loppujen lopuksi yllätti tulemalla kutsumattomana vieraana. Kaksi vuotta olen väistellyt ja suojannut itseäni maskeilla sekä rokotteilla. Olen paljon ihmisten kanssa tekemisessä työni kautta mutta loppujen lopuksi mieheni sairastui ensin. Toisaalta tämä oli ihan odotettavissa, koska tartuntoja on ollut niin paljon lähipiirissä.

Mikä oli huonointa viime viikolla? – Tottakai sairastuminen aiheutti itselleni huolestumista siitä, että mikä on lopputulema. Nyt sairastettuani ymmärrän taudin vakavuuden. Vaikeinta itselleni on ollut tämä karanteeni neljän seinän sisällä.

Viikon asu

Ulkoilulla on merkittävä rooli minulle niin kesällä kuin talvella. Ulkoiluvaatteiden laatu ja monikäyttöisyys takaavat mieluisat hetket luonnossa liikumiseen.

Astrid Wild on skandinaavinen brändi, joka on syntynyt halusta luoda verrattomia ulkoiluvaatteita naisvartaloilla ja laajentaa yksitoikkoista käsitystä siitä, millainen ulkoilua rakastava ihminen oikein on. Vaatteiden mitoitukseen on kiinnitetty huomiota ja kokoskaalassa löytyy XXS -3XL. Vaatteidemme istuvuus ja kunnioitus naisvartaloa kohtaan on ainoastaan naisista koostuvan tuotekehitystiimin ansiota.

Brändille vastuullisuus on ajatusmalli, joka ohjaa kaikkea toimintaa päätöksenteosta valmiisin tuotteisiin. Esimerkiksi materiaalit on valittu ekologisuus ja käyttökelpoisuus edellä.

Minna villafleeceliivi on todella mukava ja lämmin. Liivi on valmistettu kierrätetystä villasekoitteesta. Tätä monikäyttöistä ulkoiluliiviä voi käyttää niin talvella kuin viilenevissä kesäilloissa golfkentällä.

Astrid Wild villafleeceliivin kanssa meillä on paljon kivoja yhteisiä ulkoiluhetkiä edessä! Seuraavaksi ajattelin stailata liivin työkäyttöön toimistolle.

Miten olet voinut viime aikoina? – Tämä pieni sairastumisbreikki tuli kyllä juuri oikeaan aikaan. Olen levännyt todella hyvin ja nukkunut pitkiä päiväunia. Olen antanut itselleni luvan sairastaa. Täytyy myöntää, että ikä on tuonut tässä asiassa viisautta. Muutama kymmenen vuotta sitten tämä suorittaja olisi kyllä paahtanut hyvin aikaisin töihin. Ehkäpä nuorempana tuo olisi onnistunut mutta ei enää tänä päivänä.

Tottakai Covid on ihan eri luokkaa tautimuotona kuin kausiflunssa. Yllättävintä oli minulle kuinka nopeasti se tuli ja vei lepoon. Liikuntaa en uskalla vielä tässä pariin viikkoon kokeilla, sen verran on ollut painetta tuossa ylärinnassa.

Millä fiiliksellä tulevaan viikkoon? – Aivan loistavalla ja helpottuneella fiiliksellä kohti viikonloppua. Nyt vielä otan rennosti ja lepään. Tehdään murun kanssa hyvää ruokaa ja herkutellaan. Onneksi minulla ei mennyt maku- eikä hajuaisti tässä rytäkässä.

Pakko myöntää, että sieluni sopukoissa olen tyytyväinen, että tämä on nyt ohi. Voin täysillä keskittyä tulevaan kesään. Ehkäpä sen uuden passinkin voisi laittaa hakuun, on päässyt vanhenemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?