Etusivu » Kanaa kahdella eri vaihtoehdolla (VHH / Keto)

Kanaa kahdella eri vaihtoehdolla (VHH / Keto)

// kaupallinen yhteistyö toteutettu Instagram feedissä //

Olen tutustunut yhteistyön merkeissä kotimaiseen lähiruokaa tuottavaan Naapurin Maalaiskanan kanatuotteisiin. Halusin tuoda nämä herkulliset ohjeet myös tänne blogin puolelle. Naapurin Maalaiskanan tuotteet valmistetaan 100% kotimaisesta kanasta. Nyt heillä on loistavia uutuustuotteita. Kokkasin reiluimmat suikaleet fileestä mausteena Asian Style ja Tomaatti-Basilika. Kanafileet ovat maustettu maku edellä, joten lisämausteitä fileet eivät tarvinneet. Tälle annan ison peukun!

Tein kaksi eri vaihtoehtoa kanasta suosikkireseptieni pohjalta. Ensimmäinen ovat pikkupiiraset, joiden täytteenä on kanaa, vuohenjuustoa ja tankaparsaita. Näitä pikkupiirasia teen usein eri vaihtoehdoilla evääksi töihin.

Toinen suosikkireseptini on kanaa yhdessä kevään ensimmäisten tankoparsojen kanssa. Tankoparsat ovat minulle yksi kevään ykkösherkuista. Näistä syntyi todella hyvä makucombo tomaatti – basilikalla maustettujen kanafileiden kanssa.

Tämä resepti on helppo valmistaa. Sillä aikaa, kun tankoparsat kypsyvät uunissa, voit paistaa kanafileet pannulla. Nopea ja herkullinen ruokavaihto arkeen.

Pikkupiiraset 

( 6 piirasta)

Pohja;

  • 150g juustoraastetta
  • 100g maitorahkaa / jogurtti / créme fraiche
  • 1 dl pofiber
  • 1 muna

Täyte:

  • 1 prk ruokakerma
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • juustoraastetta

Sekoita pohjan ainekset keskenään. Jaa taikina pieniin piirakkavuokiin ja taputtele kostutetuin sormin 0,5 cm paksuiseksi.

Oman valinnan mukaan kasviksia, Naapurin maalaiskanaa, vuohenjuustoa ja parsakaalia.

Sekoita täyte ja kaada se täytteiden päälle. Halutessasi voit myös raastaa juustoa vähän päälle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla n. 30 min.

TANKOPARSA UUNISSA (PERUSOHJE)

  • Lämmitä uuni 225 astetta
  • Halutessasi voit kiehauttaa tankoparsat ennen uunia.
  • Leikkaa varren kovat osat pois.
  • Lado parsat uunivuokaan ja sivele öljyllä.
  • Lisää fetajuusto ja kirsikkatomaatit.
  • Ripottele päälle seesamsiemeniä ja mustapippuria.
  • Laita uuniin 225 astetta n. 10 – 12 minuuttia.

Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet on valmistettu ilman lisättyä vettä. Tämä takaa tuotteiden aidon ja puhtaan maun sekä korkean lihapitoisuuden ja laadun.

1 Comment

  1. 20.3.2022 / 14:13

    Parsakautta jo odotteleekin 🙂 Kiitos vinkeistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


Looking for Something?