Etusivu » Poimintoja menneiltä viikoilta – messutunnelmia ja kosmetiikkavinkkejä

Poimintoja menneiltä viikoilta – messutunnelmia ja kosmetiikkavinkkejä

//Messuliput saatu***, postaus sisältää saatuja pr-tuotteita***//

Pari viikkoa sitten pääsimme pitkän tauon jälkeen I Love Me -messuille. Tuntuu niin uskomattomalta, että tässä on vierähtänyt peräti pari vuotta edellisistä messuista. Täytyy myöntää, että oli todella kiva nähdä tuttuja ja hypistellä tuotteita. Valitettavasti viimeisten vuosien vaikeat ajat oli aistittavissa messuilla. Itse jäin kaipaamaan myös muotinäytöstä.

Hienoa oli kuitenkin upea pöhinä monella osastolla ja usko siihen, että ollaan menossa hyvään suuntaan. Olen iloinen, että luonnonkosmetiikka on löytänyt tiensä monen suomalaisen kuluttajan käyttöön. Tänä päivänä upeat luonnonkosmetiikkainnovaatiot ovat varteenotettavia vaihtoehtoja kauneudenhoitoon. Minulle nämä messut tarjoavat aina hienon mahdollisuuden tutustua uutuuksiin ja kuunnella mielenkiintoisia luentoja ajankohtaisista aiheista.

MUUTOS ON SINUSSA – OTA OMA SEKSUAALISUUS HALTUUSI! Pitkästä aikaa hyvinvointiluento, joka puhutteli ja antoi paljon ajattelemisen aihetta. Marja Kihlström oli todella innostava ja inspiroiva luennoitsija. Kaikki lähtee loppujen sinusta itsestäsi ja siitä kuinka arvostat itseäsi. Näihin asioihin vaikuttaa yllättävän paljon myös sinun kokemuksesi lapsuudestasi. Meillä puhutaan aivan liian vähän esimerkiksi seksuaalisuuteen vaikuttavista asioista. Tässähän ei ole kysymys seksistä vaan siitä sinun kokonaishyvinvoinnistasi.

Omalla kohdallani heikko itsetunto on ollut pahin vihollinen, josta olen päässyt eroon vasta aikuisiällä. Nyt hyväksyn itseni juuri tälläisenä kuin olen. Enää ei tarvitse yrittää olla jotain muuta tai ajatella mitä ne muut ajattelevat sinusta. Matka on ollut todella pitkä ja kivinen.

I Love Me -messujen vaikuttajien pr-pussista löytyi minulle pari todella mielenkiintoista kosmetiikkauutuutta, jotka pääsivät heti testiin ja käyttöön. Rakastan kasvoöljyjä varsinkin talvi-ihon hoidossa. Purodorén Nourishing Facial Oli vakuutti minut heti ensi kosketuksesta. Ylellinen, ravinteikas ja täysin luomu kasvoöljy tarjoaa kosteutta ja hyvinvointia kasvoille.

Purodore on kotimainen palkittu ammattitason kosmetiikkasarja ja minulle tämä oli mieluinen ensikosketus tähän merkkiin. Heidän tuotteiden raaka.aineet ovat jäljitettäviä ja vastuullisesti tuotettuja sekä 100% luonnollisia. Purodorélle on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Luonkos oli toinen mielenkiintoinen uusi kosmetiikkatuttavuus minulle. Olen lukenut paljon tästä brändistä, joka on tuonut markkinoille ensimmäisenä suomalaisen Uute Scientificin Reconnecting Nature -metsämikrobiuutetta sisältäviä tuotteita. Uute vahvistaa ihon monipuolista mikrobikantaa ja edistää ihmisen luontoyhteyttä.

INFINITY – öljypuhdistuskakku puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoa. Olinkin yllättynyt kuinka tehokkaasti tuote putsasi ja jätti iholle pehmeän tunteen. Luonkos on kotimaista kosmetiikkaa puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista. Tuotteet on pakattu pääasiassa muovittomiin pakkauksiin. Tuotteiden mukana tulee kivat yksityiskohtaiset käyttöohjeet ja se helpotti tuotteiden käyttöä.

Messuvaatteena minulla oli todella käytännöllinen Day Birger et Mikkelsenin vekkimekko. Minulla oli viikonloppumatkalla mukana vain tämä mekko ja kaksi neulepuseroa + tikkiliivi. Neulepuserolla asu muuntautuu rennoksi menovaatteeksi. Seuraavassa kuvakollaasissa mekko on puettu yhdessä neulepuseron kanssa.

Tässä kuvakollaasissa viikonloppumme huippukohtia sulassa sovussa. Viikonloppumme otimme rauhallisesti ilman mitään aikataulutuksia. Perjantaipäivä messuilla oli sen verran hektinen, että lauantaina oli luksusta ottaa päikkärit ennen illallista. Nämä irtiotot arjesta ovat aina kivoja. Koronan jälkeen on oppinut arvostamaan enemmän näitä mukavia viikonloppuja yhdessä. Aina ei tarvitse matkustaa ulkomaille.


Looking for Something?