Etusivu » Lokakuun #lempivaate – TOPPISLIIVI

Lokakuun #lempivaate – TOPPISLIIVI

Sisältää kaupallisia linkkejä*** / Ellos yhteistyö toteutettu Instagramin puolella

Meillä jokaisella on vaatekaapissa vaatteita, joista emme luovu. Minulle yksi tähän kategoriaan kuuluva on toppisliivi. Olen aina rakastanut liivejä erilaisissa materiaaleissa. Ne olivat vähän aikaan poissa katukuvasta mutta viime vuosien aikana varsinkin toppisliivit ovat vakiinnuttaneet asemansa monen suosikkivaatteena.

Tähän postaukseen olen asustanut kauniin ruskean sävyisen toppaliivin eri asuvaihtoehdoilla. Ensimmäisessä yhdistelmässä se kaikkein rakkain yhdistelmä itselleni eli ruskean ja mustan värikombinaatio. Tämä on luottovaatteeni töissä. Asuyhdistelmänä todella helppo ja aina tyylikäs vaihtoehto.

Tämä luonnonvaalea yhdistelmä on todellinen klassikko. Valitsin tämän toppaliivin yhteistön merkeissä Elloksen monipuolisesta valikoimasta. Ihastuin liivin kauniiseen sävyyn. Onneksi sävy ei pettänyt saadessani liivin postin kautta. Syksyn ykkösväri ruskeissa on ollut juuri tämä väri, joka sopii meille vaaleille suomalaisille täydellisesti. Liivin malli ihan sama kuin viime talven toppiliivini beigen värisenä.

Tutustuin viime syksyllä yhteistyön merkeissä aivan ihastuttavaan the Knotty Ones neuledesigniin ja sosiaaliseen vastuullisuuteen. Valitsin itselleni Laumés neuleen klassisessa värissä pearl. The Knotty Ones neuleiden materiaalit ovat 100% luonnonmateriaaleja, mikä on parasta sekä meidän vaatekaapille että luonnolle. Laumés neuleen materiaali iholle miellyttävää 100% merinovillaa. Neule ei todellakaan kutita ja on samalla sekä hengittävä että lämmin. Unelmaneule ympärivuotiseen käyttöön.

Lopuksi vielä toppiliivi mustan neulemekon kanssa. Toisessa kuvassa olen vielä laittanut neuleen mekon päälle. Tässä kaksi todella hyvin toimivaa kokonaisuutta. Musta neulemekko kuuluu vaatekaappini luottopelaajiin. Olen jo pitempään etsinyt uutta vähän pidempää mekkoa ja nyt syksyllä löysinkin sen Elloksen valikoimasta. Valitsin tällä kertaa tarkoituksella ohuemman materiaalin sisäkäyttöön. Mekko laskeutuu kauniisti ja siinä pitkä sivuhalkio, joka helpottaa kulkemista mekolla.

Löysitkö sinä omaa suosikkisiasi näistä?

Vero Moda Uppsala tikkiliivi // Ellos***

Vega ribbed maximekko // Ellos***

Vaalea neulemekko // &Other Stories

Mustat Elin farkut // Cellbes***

Musta merinovillatunika // Niinmun design

Vaalea neule // The Knotty Ones

Ruskea neule // Arket

Vaaleat nilkkurit // Vagabond

2 Comments

  1. 29.10.2022 / 23:29

    Monikäyttöinen liivi 🙂
    Itsellä ei ole koskaan ollut vastaavaa, mutta ihan hyvin voisi olla tämän luettuani.

  2. 4.11.2022 / 19:51

    Onpa kivannäköisiä kokonaisuuksia! Pitkän mallinen liivi on pukevampi kuin lyhyt, johon kyllästyin. Täytyypä tutkailla näitä. Tuo olisi kukkamekonkin parina kiva tai kotikäytössä lämmin ja rento. Kiitos vinkistä!


Looking for Something?