Etusivu » Lierac Lift Integral – aikuisen ihon tehohoitoa

Lierac Lift Integral – aikuisen ihon tehohoitoa

//Tuotteet saatu pr-testiin //

Turvallinen ja testattu dermokosmetiikka ei koskaan tuota pettymystä. Oletko sinä jo tutustunut tähän ranskalaisen dermokosmetiikan edelläkävijän Lierac Laboratoiresin erityisesti aikuiselle iholle (50+) suunniteltuun Lift Integral -tuotelinjaan? Minut näiden kauniiden purkkien sisältö yllätti tehokkuudellaan.

Lierac Lift Integral tuotelinjan avainraaka-aineina ovat Lieracin kehittämän ihoa täyteläistävän hyalu-3-tiivisteen (hyaluronihappoyhdiste) lisäksi kiinteyttävä mahonkiuute ja purppuratulppaaniuute, millä on injektiovaikutus. Lierac Lift Integral tuotelinjasta löytyvät myös tehohoitotuotteet aikuisen ihon ongelmakohtiin eli kaulanseutuun ja silmänympärysalueseen.

Lierac Lift Integral Eye Lift Serum Eye&Lids – Ihastuin tähän kohottavaan silmänympärysseerumiin muotoilun ja kätevän annostelijan johdosta. Tuote on todella helppo annostella muotoillun pään ansiosta.

Silmänympärysseerumia levitetään aamuin ja illoin luomille ja silmänympärysiholle. Annostelijan avulla voit tehdä myös lymfaavia liikkeitä ja aktivoida näin mikroverenkiertoa hellästi taputellen. Yläluomelle sivele hellästi seerumia sisänurkasta ulkonurkkaan kohottaen yläluomea pystysuunnassa, avartaaksesi katsetta. Hellää aamujumppaa tärkeälle silmien ympärysalueelle.

Lierac Lift Integral Neck & Decollete Sculpting Lift Cream-gel – Tässä kohtaan on pakko ensimmäiseksi myöntää, että olen todella huonosti hoitanut decolteen ja kaulan seutua. Aikuisella iällä varsinkin kaula-alueen hoitoon kannattaa kiinnittää huomiota. Tämä tehokas hoitovoide tuli kyllä tarpeeseen.

Lierac Lift Integral Sculpting Lift Cream – Kermaisen ylellisestä aikuisen ihon hoitovoiteesta tuli suosikkini kertaheitolla. Voide imeytyy nopeasti ja iholle jää pehmeä tuntuma. Ihoa ei kiristä ja meikkivoide on helppo levittää iholle. Meikki pysyy hyvin eikä rullaudu iholla. Ylellisen tuntuinen päivävoide, joka tekee ihosta napakan tuntuisen.

Lierac Lift Integral Superactivated Lift Integral Serum – Tästä seerumista aikuinen iho saa todellista boostia ihon täyteläisyyden palauttamiseen. Iän karttuessa olen huomannut oman ihoni ohentuvan ja siksi haluan ihonhoidoltani tehokkaita hoitoaineita. Tässä aktiiviaineina ovat mahonki- ja purppuratulppaaniuute sekä hyalu-3-tiiviste. Näitä tehoaineita on seerumissa tuplaten enemmän päivävoiteeseen verrattuna. Todellinen ihonhoidon tehokaksikko yhdessä päivähoitovoiteen kanssa.

Lierac Lift Integral -tuotelinja on saatavissa apteekeista ympäri Suomea sekä apteekkien verkkokaupoista. Hinta/laatusuhde tuotelinjassa on hyvä ja tuotteiden laatu on varmasti linjassa monen kalliimman brändin kanssa. Herkälle iholleni tuotteet eivät aiheuttaneet mitään reaktioita ja pystyin ottamaan tuotelinjan kokonaisuudessa heti käyttöön.

Olen usein kirjoittanut, että rypyille emme voi mitään mutta hoitamalla ihoamme voimme hidastaa ikääntymisen merkkejä. Hoidettu iho on kaunis ryppyjen kera.

Lue lisää Lieracin dermokosmetiikasta täältä!

2 Comments

  1. 16.1.2023 / 01:08

    Kiitos tästä. Olen huono ihon hoitaja, mutta nämä tuotteet näyttävät niin herkullisilta että ihan tekee mieli kokeilla.
    Vasta nyt viime aikoina iho on kaivannut jotakin kosteuttavaa. Vuosia meni niin, että ei tullut mitään käytettä. Nuorempana kyllä tuli kokeiltua kaikenlaista.

  2. Tarja
    16.1.2023 / 08:42

    Minullekkin uutuus, ehdottomasti kokeilen.Kiva saada vinkkejä uusista tuotteista.


Looking for Something?